Paradicsom hét negyven

 • Szerzői: Mascalek A. DE., Mashtakova A. Ns., Mashkops N. DE., Mashtakova L. ÉS.
 • A feltételezések éve: 2010
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 98
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Jó

Lásd az összes jellemzőt

A statisztikák szerint a paradicsom majdnem ugyanaz a népszerű zöldség, mint a burgonya vagy az uborka. Nem meglepő, hogy a paradicsomok osztályai származnak. Tehát a HEBRID SETHETY hét negyven már sikerült nagyszerű szeretetet és népszerűséget keresni a kertekben a kiváló teljesítmény miatt.

Az eltávolítás története

Hét negyven (egy másik név – hét negyven f1) – Ez viszonylag új szerző hibridje az első generációnak. Ez a hazai szakemberek kiválasztására vonatkozik, a Rostov-on-Don gyakorlására vonatkozó agrobiológusok. A feltételezések éve – 2010. A kultúra szerepel az orosz állami nyilvántartásban a filmfajtafajta üvegházakban a személyes leányvállalatokban.

A fajták leírása

Hét negyven határozott növekedési típusa van. A közepes méretű, zöld. Egyszerű virágzatokkal. A paradicsom népszerűsége a pozitív tulajdonságai magyarázhatók:

 • szép gazdag íz;
 • mindent egyszerre érlelés;
 • korai munkamenetek;
 • Magas hőállóság;
 • számos betegségnek ellenáll;
 • Jó tenyésztés.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A lapos kör alakú formák paradicsoma, szilárd és sima. Ami a színezést, az éretlen paradicsomot – zöld, a kemény paradicsom színe – piros, fényes. Minden egyes magzati 6 magfészekben, talán több. A paradicsom nagy zöldségekhez tartozik, a 235 gramm átlagának súlya.

Kóstolási jellemzők

Ízek sokan kiváló, kellemes, megjelölt illatúak. Az ízlés mellett a kultúra sok hasznos tulajdonsággal rendelkezik. A paradicsom fokozat segít csökkenteni a vér koleszterinszintet. Ajánlott a gasztrointesztinális betegségekhez való használatra, mivel könnyű megemészteni, jól felszívódott.

Érés és gyümölcsözés

A vizsgált kultúra paradicsomának teljes érése 98 napig fog jönni, miután a magok emelkedtek.

Hozam

A nyersanyagtermelés mutatói – több mint 15 kilogramm a leszállás négyzetméteréről.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Alapvetően a palánták termesztését használva termesztik. 60 nap alatt ültetett magok a földre történő átadás előtt. A talajmag anyaggal ellátott kapacitása centiméter mélységen van elhelyezve. Leggyakrabban a vetés márciusban vagy áprilisban esik.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom hét negyven

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom hét negyven

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom hét negyven

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A földön ültetett palánták, a földön ültetve, a sűrűség – 3 palánta négyzetméterenként. Rendszer – 50 x 50 cm.

Növekvő és gondoskodás

A leszálláskor a termesztett palánták az 1. levélhez vannak csatlakoztatva, majd a talaj tömörítette. A leszállásnak méznek kell lennie.

A különféle hét negyváros gondozása nem túl különbözik a más parole kultúra gondozásától. Ez elsősorban időszerű öntözés, kötelező talaj lazább, etetés és műtrágya, valamint gyomnövények, megakadályozzák a lehetséges betegségeket a speciális gyógyszerek megelőző permetezésével.

Amikor a bokrok már elég növekednek, szükségszerűen kapcsolódnak a stabilitás biztosításához. Az indulás fontos része az időszakos átadás, azaz a hajtások megszakítása a bokor oldalsó részeiből. Serkenti az új kötszerek kialakulását.

A kultúra öntözése jobb, ha mérsékelt és csak a földfelszíni réteg következő ölelése után. Jó megoldás – csepegtető öntözés. Gyakran az Agrotechnology használatában a szalma, a száraz levelek – viszont, ez szintén táplálékként szolgál a növények számára is. A hibrid jól beszél a komplex műtrágyákkal való tápláláshoz.

Paradicsom hét negyven

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom hét negyvenÉlesztőParadicsom hét negyvenBórsavParadicsom hét negyvenJódParadicsom hét negyvenHamuParadicsom hét negyvenKalcium-selitraParadicsom hét negyvenbukkinsavParadicsom hét negyvenTejszérumParadicsom hét negyvenHidrogén-peroxidParadicsom hét negyvenCsirke alomParadicsom hét negyvenSzódaParadicsom hét negyvenCsalánParadicsom hét negyvenMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Mivel a hét negyven egy paradicsom hibrid, kiváló immunitásával rendelkezik. Van egy ilyen kis bit, mint egy tobacco mozaik vírus (VTM), fusarious wilt, fruits, alternariasis. Valamint a paradicsom ellenáll a repedési gyümölcsnek.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom hét negyven

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom hét negyven

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom hét negyvenPhytofluoroParadicsom hét negyvenPuffadt harmatParadicsom hét negyvenCsúcsParadicsom hét negyvenClapporiosParadicsom hét negyvenSzürke gnilParadicsom hét negyvenDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A leírt tenyészet sok területen és régióban történő termesztéshez ajánlott. A hibrid jó gyümölcsök az Orosz Föderáció északi és északnyugati régióiban, a Középső, Volga-Vyatka és a középső hatóságok, a Központi Bizottság, valamint az Észak-Kaukázusban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása