Paradicsom ír likőr

  • Szerzői: Steinert T. BAN BEN., Teplova N. VAL VEL., Aliluev A. BAN BEN., Avdeenko L. M., Volkov B. Yu., LLC “heterotikus kiválasztás”
  • A feltételezések éve: 2021
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 115-125
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Jellemző bokor: Erőteljes
  • Levelek: közepes hosszúságú, sötétzöld

Lásd az összes jellemzőt

Nem mindig a paradicsom zöld színe a hiányos érettségéről beszél. Vannak olyan fajták vannak, amelyek gyümölcsei zöld árnyalattal rendelkeznek, és teljesen érleltek. Ezek a paradicsom nem csak szokatlannak tűnnek, hanem az ízlés is nagyon érdekes. Az ilyen zöldségek a klorofillben gazdagok, ami növeli az immunitás segíti az anyagcserét, hozzájárul az egész szervezet legjobb telítettségéhez, és növeli a teljes hangot is. De ezek a fajták hátránya alacsony hozamok és gyakori betegségek formájában. Kivéve az általános szabályozást – paradicsomminőségű ír ital, mindezen mínuszoktól mentesek.

Az eltávolítás története

Az első generációs hibrid ír folyadék – teljesen új kiválasztás eredménye: a felvételi kérelmet 2019-ben regisztrálták., és már 2021-ben lépett be a rendszerleíró adatbázisba. Kulturális szerzők – Steinert t tenyésztői tenyésztői. BAN BEN., Aliluev A. BAN BEN., Teplova N. VAL VEL., Volkov B. Yu., Avdeenko L. M. Az LLC heterotikus kiválasztás alapján végeztek munkáit.

A fajták leírása

Paradicsom-ír folyadék – hozam meghatározott fajta, amely növekedhet, és a nyílt talaj, az alacsony fény, valamint a film üvegházak. Ami a bokor jellemzőit illeti, elég erős, közepes hosszúságú, sötétzöld árnyalattal rendelkező levelek. Az első közbenső virágzást 8-9 lap után helyezzük el. A kefe 3-5 gyümölcsből érkezik. Gyümölcs artikulációval.

Olvasson tovább  Paradicsom hipil 108

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az ír likőrnek van egy jellemzője: és nemkívánatos és érett gyümölcsök festett zöldben. De van különbség – az éretlen paradicsom a gyümölcsökben egy sötét folt, míg a paradicsom érlelődik, sárga-zöld, csíkok, amelyek alig észrevehetőek. Ugyanakkor a gyümölcsök különböznek egymástól: súlyuk 280 és 400 g között. Paradicsom formájában, lapos, átlagos bordákkal.

Kóstolási jellemzők

Ír folyadék – egy kiváló, még kifinomult ízű, édes, gyümölcs aroma. Egy ilyen szokatlan íz és fajta zöldség inspirálhatja az eredeti saláta vagy gyönyörű zöld mártás előkészítését. Paradicsom lédús, közepes lágyság, magas cukrokkal. A klorofill magas tartalma a zöld színnek köszönhetően, kedvezően befolyásolja az egészséget, emellett az ilyen gyümölcsök gyakorlatilag nem okoznak allergiát a vörös paradicsomhoz képest.

Érés és gyümölcsözés

Az ír likőr érlelésének időzítése korai és 115 és 125 nap közötti. Az érett gyümölcsök gyűjteménye, mivel készen állnak, ami néha nehéz meghatározni, tekintettel az érlelés bogyók zöld színére.

Hozam

Az ír likőr paradicsom bogyóit 4,5-5,6 kg-os terményt adhat négyzetenként. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palántákban vett magvak március első vagy második évtizedében lehetnek. A földön vagy üvegházban termesztett palánták kiszállása csak a tavaszi fagyok vége után végezhető el. Általában az ilyen munkát május végén vagy június elején tartják.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

Olvasson tovább  Almafa gála

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsomos írországi bokor állandó helyén ajánlani a 2-3.

Növekvő és gondoskodás

Amikor a paradicsomot növekvő paradicsomot, az ír szálak számát a formáció során – 1-től 3-ig javasolták. Az öntözés 1 alkalommal szükséges 5-7 nap alatt, bőségesen, egy növényen levelek 2-2,5 liter vizet. Kora reggel vagy napnyugta után öntözött. És az öntözés után lazítás, a kultúra táplálása mind a gyümölcsök, mind a paradicsom nulla színpadánál. Az érett gyümölcs gyűjteménye a barna bogyók elérésekor történik.

Amikor a paradicsom, az ír folyadék az okker és a sötétzöld árnyalatú, de nem fogékony a repedésre. A kitűnő hozamok a nyáron hűvös időben különböznek egymástól. Rendezzük a paradicsomot, különben a szárak nagy paradicsom súlya alatt megszakadhatnak. A szüneteltetés során felesleges folyamatokat kell eltávolítani, valamint az alsó és a sárga levelek.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A hibrid ír folyadékot tapasztalt tenyésztőkből származtatták, így ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek a közös paradicsombetegségekkel szembeni ellenállásnak.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

Olvasson tovább  Paradicsom baghira

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A kultúra északra, északnyugatra, valamint a központi és a Volga-vyatka régiókra is. A paradicsomot a Központi Bizottságban, az Észak-Kaukázusban, Közép- és Alsó Volga-ban, az Urál nyugati és Kelet-Szibériában, a Távol-Keleten termesztik.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: