Paradicsom Ivanovich

 • Szerzői: Panchev Y. ÉS.
 • A feltételezések éve: 2010
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A hibridek nagyon népszerűek a gilderekkel. Ezek ellenzik a kedvezőtlen időjárási viszonyok, fertőzések, és ugyanakkor, lehet, hogy stabil és ízletes betakarítás. Pontosan milyen jellemzők az Ivanich fajta.

A fajták leírása

Ez a fokozat meghatározta a növekedési típusát, és alkalmas nyílt területeken vagy filmgyógyházakban történő termesztésre. Gyümölcsök – univerzális. Az alacsony sebességű bokrok növekedése 70-90 centiméterrel rendelkezik. Kompakt növények, hüllő átlag. A lombozat világos zöld árnyalattal, méretekkel rendelkezik – nagy.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Más fajták paradicsomja, az éretlen gyümölcsök világos zöld színnel határozhatók meg. És érett gyümölcsök válnak bíborsá. A méretek nagyok szerint vannak jelölve. A gyümölcsök átlagos tömege – 180 gramm. A paradicsom formájában egy kicsit a fényes golyóhoz hasonlít, a szalag gyenge. Egy gyümölcsben 5-6 gyümölcsből áll.

Férfi sűrűség átlagos, néhány mag mellett. Borított zöldségek fényes és sima bőr. A virágzat egyszerű és először az ötödik lapra alakult.

Kóstolási jellemzők

Az érett zöldségek íze telített és édes. Van egy kellemes kitty. A gasztronómiai tulajdonságok magasra vannak jelölve.

Érés és gyümölcsözés

A hibrid IVanych a korai fokozatra utal. Az érlési szám időzítése 90-95 napig.

Hozam

Hozam – magas. 3,5 kilogramm zöldséget gyűjtenek négyzetméteren. Az összegyűjtött gyümölcsöknek nagy piacképessége és szállíthatósága van.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Körülbelül március közepén, vetőmag vetőmag teljesíti a palántákat, és a kiszállás egy folyamatosan helyen kerül sor, illetve május közepén (amikor egyre a film alatt), vagy június elején (Nyitott talaj). A magvak minősége befolyásolja a felforrást. Egyedül a hibrid fajtákhoz való egyedülálló vetőmagot nem állapítják össze. A gyártók szükségszerűen kezeljék magokat és előkészítik őket további csírázásra.

Egyes régiókban szükség van a palántákra a talajra, vagy május második felében vagy a nyár elején. Ezúttal a fagyok teljesen visszavonulnak, és a hőmérséklet-rendszer hozzájárul a bokrok fejlődésének kényelméhez. A Földet és a kutakat előre kell készíteni. A telek szükségszerűen tisztítható a gyomnövényekből és más növényi maradványokból. Minden egyes gödörben feküdt egy evőkanál fa kőris vagy szuperfoszfát (egy teáskanál a kúton). A táplálkozási elemekre paradicsomra lesz szükség egy új helyen történő alkalmazkodáshoz.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A leszállás könyvjelzőjekor ragaszkodnak be a rendszerekhez – 70×40 centiméter. Maximális leszálló sűrűség – 3-5 bokról négyzetméterenként.

Növekvő és gondoskodás

A magas színvonalú betakarítás érdekében bizonyos feltételeket kell megfigyelned a zöldségek növekedése során. Paradicsom Ivanovich szereti a tápláló talajt. És azt is, a minőség reagál méltóan műtrágyákra, a lényeg az, hogy a hogy a táplálás volt rendszeres és mérsékelt.

A kutak kis magasságának köszönhetően kompakt. A növények fektetésekor az egymás közötti sorok a 70 centiméter minimális időtartamát hagyják el. A bokrok nem igényelnek harisnyatartó, de szükségszerűen meg kell felelniük a mezőgazdasági mérnöki szabályoknak. A termesztés folyamatában a felesleges levelek és az oldali folyamatok eltávolításra kerülnek, amelyeket a növényekből vitalitással és táplálkozási elemekkel veszünk.

Bármely gyümölcskultúra elegendő nedvességre van szüksége, ellenkező esetben a zöldségek nem lesznek kellően lédús és táplálóak. Irizálja a paradicsomot Ivanovics hetente egyszer. Az öntözés gyakorisága az időjárási viszonyoktól függ. Forró és száraz időben az öntözés többet költ. Takarmány paradicsom komplex ásványi kompozíciókkal. A műtrágyák 4-szeresek a szezonban.

A fokozat nagyszerűen érzi magát a laza és könnyű talajon. A talaj felső rétegeinek lazítását rendszeresen végezzük úgy, hogy a gyökérrendszer elegendő mennyiségű oxigént kapjon. Plunge növények 2-3 alkalommal szezononként. A munkát az öntözés után végzik, amíg a föld nem nedves marad.

A fajta termesztésének jellemzői.

 • A teljes növekedés érdekében a bokrok kalciumra van szükségük. A zöldségek hiánya barna vagy fekete foltokkal van borítva. A betakarítás védelme érdekében rendszeresen kell ellátni a talaj kalciumot vagy készítményeket ezen komponensen alapulva.

 • A páratartalom szintje optimálisnak kell lennie. A nedvesség a zöldségekre repedések megjelenéséhez vezet. Valamint a bokrok lehetnek beteg fitoofluorózis.

 • A hibrid fajták hajlamosak a maszkok megjelenésére a paradicsomra, és a Variety Ivanych nem kivétel. Meg kell távolítania a lombozatot, de nem túl gyakran.

 • Az egyenes napsugarak elhagyják az égési leveleket. A leszállás elhelyezésekor követni kell a fényt, hogy károsítsa a bokrokat.

 • A termesztés során a kialakulást egy szárban végzik. Így maximális gyümölcsöt érhet el.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: