Paradicsom jongler

  • Szerzői: Manyatina L.DE.
  • A feltételezések éve: 2008
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, ketchup és paradicsom paszta
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 90
  • Növekvő feltételek: nyitott talajra
  • Szállítási képesség: Igen
  • Kereskedelmi gyümölcsök termelése,%: legfeljebb 64%

Lásd az összes jellemzőt

“Talents” sok és sok növény ember alábecsült vagy átértékelt. Csak a jobb és a megfelelő tájékoztatást az azonos paradicsom zsonglőr képes mentő gazdálkodók és biztosítsuk számukra a hibákból. Mert az ilyen kultúra sajátosságai, és érdemes megérteni, és mindenekelőtt – ahol jött.

Az eltávolítás története

Juggler a mermanya tenyésztő vezetésével jött létre. Egyáltalán nem hívhatja ezt a kultúrát. A kerti termesztés engedélyét 2008-ban adták meg. Lényegében hibrid. De a kirakodási anyagok forrásfajták a hivatalos leírásban nem nyilvánosságra hoznak.

A fajták leírása

Juggler egy hibrid, amely meghatározó fejlesztési típusú. A hivatalos információk szerint csak nyitott földi növekedésre alkalmas. Tenyésztés üvegházakban – a félelem és a ritka lelkesedés veszélye. A piaci kritériumoknak megfelelő gyümölcsök aránya eléri a 64% -ot. Nyitott földön a bokrok 0,6-0,7 m-re nőnek; Azok, akik megpróbáltak nőni egy üvegházban, 1,4-1,6 m-es növényeket kaptak.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A legkorábbi gyümölcsöknek csak ideje van, könnyű zöld színű lesz. Mint a halom, elkerülhetetlenül pirden lesznek. Az ilyen bogyók tömege átlagosan 90 és 125 g között van. Formában úgy néz ki, mint egy lapos kör, és viszonylag hangsúlyos bordákkal rendelkeznek. Egy kefe 5 vagy 6 paradicsomot alkot, gyümölcsüknek kifejlesztett artikulációi.

Kóstolási jellemzők

Az 5-6 lap több mint 5-6 lap és további 1-2 lap utáni paradicsom 4% szárazanyagot tartalmaz. Általában nincs eltérés ebből a mutatóból. Az íze gazdagodik, mind a konzervek, mind a saláta főzéshez alkalmas.

Érés és gyümölcsözés

A fűrésztermék nagyon korán lesz. Ha a zöld csírák sikeresen duzzadtak, akkor várni fogja a gyümölcsök gyártását körülbelül 90 nap alatt.

Hozam

Nyugat-Szibériában növényi növekedésben a gyűjtemény 1 hektáronként 560-778 Center. A Távol-keleti régióban ez a mutató 210-284 Center lesz. Az Oroszországban rögzített legnagyobb termékenység 896 Center 1 hektár. Ez nagy jelentőséget jelent a termesztés és az agrotechnológia feltételeként.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A tartályokba vetett magokat nem kell korábban, mint február vége. Nem rossz a március elején. A talaj előkészítéséhez helyes házi keverékek készítése. A kirakodás konkrét készenléte általában a Seva után 55-60 napot alkot. Ellenőrizni kell, hogy a bokrok 25 cm magasságot érjenek el. Egy másik készenléti paraméter a jelenlegi levelek közül 6 lesz.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom jongler

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom jongler

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom jongler

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A kutak között hagyja legalább 40 cm-es réseket. Általában az 50×40 cm-es rendszereket követik. Bizonyos esetekben 50×30 cm-rel változik. De ezt csak a tapasztalt kertészek végezhetik, egyértelműen megérteniük cselekedeteik lényegét és következményeit.

Növekvő és gondoskodás

Víz és takarmány A bokrok szisztematikusan, de nem túlságosan bőségesen. A passecking kultúra szükséges, hogy nincs sűrűsödés. Az öntözővíz ajánlott a hordók védelmére. Túl aktív öntözéssel a növények megsérülnek. Telepítsen egy paradicsom zsonglőt a növekvő szezonra maximum 5 alkalommal.

Az adagolók között legalább 15 napig kell elviselnie. Az ásványi keverékek és a fa hamu közötti választás – a nyári házak belátása szerint. A bokrok kis magassága ellenére a határ nagyon hasznos. A déli régiókban lehetnek meggondolatlan termesztés. Ellenkező esetben szinte nincs különbség a paradicsom más fajtáitól.

Paradicsom jongler

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom jonglerÉlesztőParadicsom jonglerBórsavParadicsom jonglerJódParadicsom jonglerHamuParadicsom jonglerKalcium-selitraParadicsom jonglerbukkinsavParadicsom jonglerTejszérumParadicsom jonglerHidrogén-peroxidParadicsom jonglerCsirke alomParadicsom jonglerSzódaParadicsom jonglerCsalánParadicsom jonglerMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom jongler

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom jongler

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom jonglerPhytofluoroParadicsom jonglerPuffadt harmatParadicsom jonglerCsúcsParadicsom jonglerClapporiosParadicsom jonglerSzürke gnilParadicsom jonglerDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Egy ilyen paradicsomállóság elviseli az időszakokat. Ez a tulajdonság megmarad, még akkor is, ha az aszály súlyos hővel jár. A levegő hőmérsékletének csökkentése szintén jól átvitt. Azonban, hogy túl sokat támaszkodjon a növény természetes ellenállására. A lehető legkisebb helyzetben kell tartani.

Régiók növekvő

A nyugat-szibériai minőségű. A hivatalos információk a távol-keleti kertek alkalmasságát is jelzik. A következtetés nyilvánvaló – minden olyan területen, ahol kedvezőbb klimatikus rezsim van, a gyümölcsök gyűjteménye is nagyszerű lesz.

Értékelések áttekintése

A kertészek megjegyzik, hogy a zsonglőr magvak gyorsan és sikeresen. A palántát az erőd megkülönbözteti, nem hajlandó nyúlni. A bokrokat rengeteg gyümölcs borítja, amelyet kifejező ízléssel különböztetünk meg. A kirakodások gondozása nem sok nehéz. Még a rossz időjárás időszakában is gyakorlatilag kizárták.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása