Paradicsom kapitány

  • Szerzői: Ogogev B. BAN BEN., Maksimov S. BAN BEN., Klimenko N. N., Kostenko A. N., LLC ‘Agrofirma Search’
  • A feltételezések éve: 2013
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 70-85
  • Növekvő feltételek: nyitott talajra
  • Szállítási képesség: Jó
  • Kereskedelmi gyümölcsök termelése,%: Legfeljebb 94

Lásd az összes jellemzőt

Növelje a paradicsom korai fokozatát a háztartási teleken – Ez minden kertész álma. A már koraian bejelentett sok fajták közül nem minden boldog a bőséges növények, hihetetlen ízi tulajdonságokkal és az agrotechnológia megfelelőségével. Az egyik, a valóban korai és finom, hibrid fajta kapitány.

Az eltávolítás története

Hibrid Seed Culture A kapitány az orosz tenyésztők csoportjának sikeres fejlődése (Kostenko, Klimenko, Maximov és Ogogev). A tudósok feladata volt egy paradicsom létrehozása, amely nagymértékben növekszik a középső sávban, ahol instabil hőmérséklet és később nyár. A paradicsom korai nézetét 2010-ben visszavonták, és 2013-ban az orosz állami nyilvántartásba vettek,.

A fajták leírása

A poléni kultúra kapitánya alacsony sebességű determináns bokor, amely 60-70 cm-re nyúlik. Az üvegházban a bokrok 100 cm-re nőnek. Kompakt növény, mérsékelten sűrített zöld lombozat, erős szár és egyszerű virágzat. A bokrok virágzására van kialakítva. A szakértők szerint a képződés és a gőzölgő bokrok nem igényelnek, és a harisnyakötő gyakran szükséges.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsomnak egy kis bordázott felülete van. A magzat tömege eltérő lehet – 92-229 gramm. A teljes érlelés szakaszában telített piros színű. Nem erjesztett bogyók világos zöld, kis mélyedéssel. A paradicsom ragyogó és sűrű, jól védi a repedések megjelenésétől. Érett gyümölcsöket a jó szállítás és a tartósság jellemzi. Amíg az összegyűjtött paradicsom nem érheti el a teljes érést szobahőmérsékleten.

Kóstolási jellemzők

Az ultrahangos paradicsom-fokozat nagyszerű ízű a földi paradicsomra jellemző. A paradicsomnak van egy sűrű pépe, fényes édessége íze, tökéletesen kombinálva könnyű savanyúsággal és súlyos cukorral. A cellulóz nincs fehér mag, és gyakorlatilag nincs mag. A gyümölcs aromája klasszikus. Jellemző, hogy még a legmenőbb és nedves nyár sem befolyásolja a bogyók ízminőségét.

A paradicsom a saláta osztályához tartozik, de egy konzerv és újrahasznosított formában olyan jó. A tulajdonosok megvesztegetnek azt a tényt, hogy a paradicsom ideális az egész levegőben.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom kapitánya a paréni nyers kilátás. Az első baktériumoktól az érett bogyók megjelenéséig 70-85 napot vesz igénybe. Egyidejűleg érlelő gyümölcs. Július közepétől kóstolhatja meg a paradicsomot, ha egy kertre nőnek, és a hónap elején, ha üvegházhatású körülmények között. A frukció aktív fázisa július első évtizedével kezdődik, és augusztus végéig folytatódik.

Hozam

A növények fokozata magas. Az agrotechnológia valamennyi szabályának megfigyelése, 1 hektárral összegyűjthető a szezonra 253-402 center gyümölcsökre. A kerti ágy 1 m2-je 17 kg lédús paradicsommal érkezik. A nyitott talajban és az üvegházban lévő hozam mutatói változhatnak.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetőmagot március 10-től 20-ig tartják. A hangszórók felgyorsíthatják a magok csírázását az üveg vagy polietilén üvegházhatásának biztosításával. A csírák megjelenése után (4-5. nap) a ládáknak sok fényre van szükségük. A 2 valódi levelek megjelenésével merülnek fel (a bokrok vetőmagja külön tartályokban). A Crowing palántáknak 50-60 napra lesz szükségük. 2 héttel a földbe való leszállás előtt a palánták naponta ajánlottak, hogy megrendeljék, friss levegővel.

A bokrok kirakodása a földön május 10-20-án történik, amikor a föld és a levegő elég, és az éjszakai fagyok mögött.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A növények kompakt, ezért 1 m2-ig akár 6-8 bokrig is eltarthat (feltéve, hogy a harisnyatartó támogatja). Ha nem kell kötve, akkor ajánlott 4-5 Kuty-t küldeni. Az 50×40 cm-es sémát optimálisnak tartják a termesztéshez.

Növekvő és gondoskodás

A kultúrát jobban növeli a peres talajokon. A legjobb félig dekantált telek, a gyomokból hámozott. A paradicsomok előkészítője az uborka és a karfiol.

A növényi ellátás rendszeres öntözésből áll, vízzel, takarmányozással, talajlazításokkal, bokrok és védelmi intézkedések.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A növény ellenálljon a sok betegség – a dohány mozaik vírus, phytofluorosis, fusarious hervadás, bacteriosis.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Ez a fajta teljesen nem fél az éles hőmérsékleti ingadozásoktól, aszályoktól, a hosszú esőzésektől és a vázlatoktól. Az egyetlen dolog, amely negatívan befolyásolja a fajta fejlődését a hő (+30 és magasabb).

Régiók növekvő

Ajánlott növekvő régiók az északi kaukázusi és központi fekete föld.

Értékelések áttekintése

Paradicsom kapitány szereti a növekedést és a kertet, és a mezőgazdasági termelők, mivel az osztályt az egyszerűség, stabil és magas növények, kiváló ízlés és egyetemesség jellemzi.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: