Paradicsom kaspar

 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 93-95
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Szállítási képesség: Igen
 • A bokor magassága, lásd: 80
 • Az érett gyümölcs színe: Piros
 • Formában: Perevualovo

Lásd az összes jellemzőt

Caspar paradicsomja lehet optimális megoldás a kertészek számára Oroszország számos régiójában. Ezt gondosan meg kell vizsgálni és átgondolt döntést hozni. És pontosan megtudja, hogyan növelheti ezt a kultúrát.

A fajták leírása

A Kaspar a determináns növények számához van címezve. Mivel hibrid, a fő tulajdonságok megőrzésére támaszkodva az összegyűjtött magvak használatakor nincsenek. A termesztés nyitott kertekben és üvegházakban lehetséges. A Caspar bokrok 0,8 m-ig nőnek. Ezért az üvegházban termesztése nem jelent problémákat.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Érett Caspar bogyók piros. A paradicsom tömegének tömege 100-200 g. Formában úgy néz ki, mint a bors. A kertészek magas növénytermékeket ünnepelnek.

Kóstolási jellemzők

Casparpape meglehetősen sűrű. Megjegyezzük az expresszív húsüreget.

Érés és gyümölcsözés

Kaspar – korai paradicsom. Normál körülmények között 93-95 nap szükséges a teljes növénytermesztéshez. Időközönként az időjárás jelentős kiigazításokat hajt végre egy ilyen módba. Az üvegházakban 100-110 nap alatt gyűjthetsz bogyókat.

Hozam

A hivatalos leírásban azt jelentették, hogy akár 10 kg bogyót is gyűjthet 1 kV-vel. M. 1 bokorban lehet 1,5 kg betakarítás szezononként. Ennek elérése azonban csak az agrotechnológia követelményeinek való megfeleléssel lehet.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A tartályokban lévő magvaknak márciusban vagy április elején szükségük van. A konkrét időszak nemcsak az alkalmazott palánták állapotától, hanem a tényleges időjárástól is függ. A palánták transzplantációja üvegházhatású ágyakban áprilisban vagy májusban történik. Ha meg kell adnod a Caspar paradicsát a szokásos kertben, akkor várnunk kell júniusra. Az ilyen határidők nem véletlenek – azokat a fagyok visszatérésének szükségességével kell megvédeni, amely meg tudja verni a bokrokat.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsom ültetése szükséges a rendszeren 300×500 mm. Más lehetőségek még csak nem is fontolják meg. Emlékeztetni kell arra, hogy egyes jelentések szerint a Kaspar 1,1 m-ig terjedő üvegházakban és még több. 1 m2-en 6 vagy 8 bokrot írhat. A szabványos séma használatakor tökéletes sorrendben kell fenntartani az ágyat, és kizárja a paradicsom növekedését.

Növekvő és gondoskodás

A lépések eltávolítása szigorúan kötelező manipuláció lesz az ilyen fajta kiválasztásakor. A bokrok kialakulása szigorúan kötelező. 2 szárú üzemet igényel. A fajta termesztése szinte kizárólag a palánták használatával lehet. Bár a szár magassága viszonylag kicsi, nem elég megbízható ahhoz, hogy közvetlenül a betakarítás betöltése közben maradjon.

Mert a kertészeknek segíteniük kell a leszállást és megérinteni őket. Általában a harisnyakötő 5-6 lapon készült. Ha elhagyja a földön fekvő paradicsomot, elkerülhetetlenül rothadnak. A normál gyümölcsözés csak hatékonyan telített, hasznos anyagokkal telített. A CASPAR esetében a foszfor és a kálium hiánya a legkritikusabb.

Az ilyen műtrágyák kis mennyiségét közvetlenül az ültetési folyamat során helyezzük el. Ezután a növekvő szezon több mint 4 adagolót. Az elsőnek az első gyümölcs petefészek könyvjelzőjét szerveznek. A további műtrágya 14-17 nap alatt 1 alkalommal járul hozzá. Nagyon jó, hogy az ásványi műtrágyákban nem tartalmazott klórat.

A CASPAR osztály végső soron kalciumra van szüksége. Ha nem elég, akkor rendkívül magas lesz, a csúcs valószínűsége a gyümölcsöt. Ez a betegség hátrányosan befolyásolja, nemcsak a megjelenést, hanem a bogyók égetését is. A legjobb táplálkozási mód a kalcium-nitrát használata. Ez oldódik vízben öntözésre.

A veszélyes tényezők elleni védelem érdekében kívánatos legalább egyszer a kultúra kezelésére a “fitosporin” megoldással. A palántákat az elmúlt 14 napban keményedni kell a leszállás előtt. A hangszórók és a transzplantált bokrok gyökerei segítenek a nemszövött anyag menedékhelyén. A hagyományos időjárás során a növények hetente öntözöttek, forró napokban gyakrabban. Megfeleljen az ilyen ajánlásoknak az egyes felelősségteljes összegyűjtésre.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az ültetőanyag-beszállítók arra a tényre összpontosítanak, hogy ez a fajta határozottan tapasztalható a vertiklózis és a fusrious fading hatására. A gyümölcs megrepedésének veszélye is kicsi. A fitoofluorid ellenállása kicsi, de itt a korai fejlesztési fejlesztési cselekmények részben. A rovarokból egy ilyen paradicsomhoz a legveszélyesebb. Megijeszteni, hogy segíti az erős illatú infúziókat.

Ha a vereségek viselkedése nem működött, univerzális inszekticideket kell használnia. A jól ismert “Aktar” mellett ez is “Mospilan” és “adó”. Az otthoni jogorvoslatok között helpring:

 • gazdasági szappan infúziója;

 • Fa hamu infúziója;

 • Marthangings megoldás (feltétlenül telített rózsaszín színű).

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

A fogyasztók nagyon magasan értékelik a paradicsomot. A kertészek szerint nagy mennyiségben ad, igazán magas színvonalú gyümölcsöket ad. A betakarítás érése valóban korán lesz. Bogyók Az ilyen paradicsom már nem alkalmas friss formában, de a konzerváláshoz. A kultúra szerény, de leggyakrabban a korlátozott számú bokrok.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: