Paradicsom kedvenc ünnepe

  • Szerzői: Ugarova S.BAN BEN., Dederko B.N., Postnikova T.N.
  • A feltételezések éve: 2008
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Növekvő feltételek: nyitott talajra
  • A bokor magassága, lásd: 80
  • Jellemző bokor: Erőteljes
  • Levelek: közepes méretű, sötétzöld

Lásd az összes jellemzőt

A professzionális szibériai tenyésztők maximális erőfeszítéseket tettek egy nagyszabású fajtához. A paradicsom megkapta a kedvenc nyaralás nevét, és már sikerült létrehoznia magát egy pozitív oldalról. A növényi kultúra tökéletesen alkalmazkodik a különböző időjárási viszonyokhoz.

A fajták leírása

A fajta ajánlott szabadtéri termesztés, de egyes régiókban gyakran termesztik fólia üvegházak vagy menedékhely alatt polietilén. Az összegyűjtött termést természetes formában fogyasztják a gyümölcsözési időszakban. Növekedési típus – Meghatározott. A bokrok magasságában eléri a 80 centimétert, de bizonyos körülmények között több mint egy méterre nőnek. Ezek rengeteg hajtásokkal rendelkező erőteljes növények. Lombozat – Sötétzöld, közepes méretek.

A virágzat típusa – Egyszerű. Mindegyikük legalább 3 magzatra van kötve. Egy bokor 7 kefét képez.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A sötét folt a paradicsom a gyümölcsponthoz való rögzítésének helyén azt jelzi, hogy a zöldségek még nem okozott. A nemes zöld paradicsom fokozatosan színes rózsaszín színt szerez. A nagy paradicsom 350 gramm súlyt kap. A tapasztalt kertészek olyan körülményeket hozhatnak létre, amelyek alatt a zöldségeket egy kilogrammon belül elérik. Az a forma, hogy hasonlítanak egy héjuk, hegyes orrával. És észrevehető röményesség, amely teljesen lefedi a gyümölcsöt.

A pép átlagos sűrűsége és sűrű, de vékony bőrrel borított. A fajta paradicsomát gyakran eltávolítják a megsértett hajtásokból. Ebben az űrlapon körülbelül egy hónapig (3-4 hétig) tárolják őket. Hűvös és meleg helyen elérik a technikai érettség állapotát.

Kóstolási jellemzők

Az érett zöldségek csodálatos és gazdag íze fontos szerepet játszott a fokozat népszerűségének növekedésében. Kedvenc nyaralás. Evés után egy kiejtett édes utóíz marad.

Érés és gyümölcsözés

Az érés időzítése szerint a növényi kultúrát korán tekintik.

Hozam

A magas hozamok megjegyezték, hogy minden olyan kertész, aki nem az első évben részt vesz a paradicsom kedvenc nyaralásának termesztésében. A szezon alatt a helyszín négyzetmétere összegyűjti a 7,5-8 kilogrammot. A termés maximális térfogata akkor érhető el, ha a növények mérsékelt éghajlatúak.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A kisavasás állandó helyén a palánták 50-60 napig fordultak. Lehetőség van arra, hogy csírázsa a vetőmagot, ismerje az agrotechnika bizonyos feltételeit. A vetőmagok március elején készülnek, és mire a palánták biztosan fejlődnek. A megvásárolt magvak használatakor a feldolgozás nem történik meg, és a családi alapanyagok fertőtlenítik a mangán segítségével.

Talaj az ültetéshez Válasszon fényt és laza, lehetőleg termékeny. Ha a kerti földterület nem felel meg ezeknek a tulajdonságoknak, meg kell vásárolnia egy kész talajt. És a talaj is keverhető a folyópartral, a tőzeggel vagy a humuszral. Kis tartályok kitöltik a talajt, a vetőmagot benne és vízbe merítik. Tara átkerül egy meleg és sötét helyre. A kátrányt filmekkel borítják, amíg a hajtások kialakulása.

Ezután a napsütésben átrendeződött palánták, például az ablakpárkányon. Idrow fiatal növények csak meleg és megmentett víz permetezőpisztoly segítségével.

A palánták átadásának időpontjában az egyes hajtásokra külön tartályokban a jelen szórólap 2-nek kell lennie. A 6-8 centiméter átmérőjű műanyag poharak alkalmasak merülésre. Hogy a bokrok gyorsan hozzászokjanak új körülményekhez, kb. 2 hét lesz a leszállás. Az első alkalommal, amikor a palánták egy órát hagynak, fokozatosan növelik az időintervallumot a nap 8-12 óráig. Általános szabályként a nyílt talajra való átutalás május végén történik. Az üvegházban a palánták május közepén ültethetők.

Elkészített kiválasztott telek. Az ágyak humuszokkal táplálkoznak és extrákkal öntöznek. Miután a kívánt lyukak számát ásott, amelyek mindegyikében kálium-szulfát vagy szuperfoszfát keverékét helyezzük el.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom kedvenc ünnepe

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom kedvenc ünnepe

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom kedvenc ünnepe

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Négyzetméteren nincs több, mint három bokrok. Az ilyen rendszer rendszeres gyümölcsöt biztosít, és a növények gondozása kényelmes lesz.

Növekvő és gondoskodás

Az illetékes testápolás biztosítja a nagy mennyiségű gyümölcs kialakulását. A magas íztervekhez rendszeres öntözési és ültetési kezelés szükséges. Irítsd meg a paradicsomot a naplemente után este. Ha öntözed, a növények napsütésben szenvedhetnek. Az időszerű öntözés miatt a zöldségek nedvességgel és táplálkozási nyomelemekkel telítettek. A hidratált talaj segítségével segít elkerülni a túlmelegedést egy forró szezonban. Amikor a paradicsom egy üvegházban vagy a film alatt növekszik, a helyiségnek repülőgépnek kell lennie, és a menedéket eltávolítják.

Az öntözés során a talajnak legalább 30 centiméter mélységben kell nedvesítnie. Olyan mélységben van, hogy a fő gyökér tömeg koncentrálódik. A talaj nedvességtartalmát vékony fából készült botokkal vagy fémrúddal ellenőrizheti. Egy 5-6 liter vízből töltött növény. Az öntözés gyakorisága – hetente 1-2 alkalommal. A szabályosság az időjárási viszonyoktól függ.

A műtrágyákról is ne felejtsük el. 1,5-2 héttel a növények transzplantációját követően először etetnek, nitrogén műtrágyák alkalmazásával. Csodálatos karbamid vagy ammónium-nitrát. A második alkalommal a paradicsom szükség van további táplálásra a virágzás során. Olyan gyógyszereket használjon, amelyek pozitív hatással vannak a megfelelő növényfejlesztésre. Az orosz kertészek a nitroposk széles terjesztését kapták. Ez az anyag káliumban, foszforban vagy nitrogénben gazdag.

A virágzás javítása, és a rügyek nem esnek, a telket Boron vagy magnézium táplálja. A műtrágya esetében speciális összetételt készíthet (1 gramm az anyag feloldódik egy liter vízben). Az így kapott kompozíciós permetező rügyek és a levelek kétszer a folyás előtt.

Miután kialakul a megalakulások kialakulása a földön, küldjön egy részét műtrágyák, amely 0,5 vödör forró vízből és 2 liter hamuból áll. Miután a készítményt vízzel tenyésztjük, amíg a teljes térfogat 10 ml 10 milliliter jód és 10 g bórsav hozzáadásával. Tedd a műtrágyát napokig, és 10 darab tiszta vizet hoznak. Liter tinktúra költeni egy bokorra.

Szükségszerűen a növények kialakulása 2-3 szárakban. A bokrok feltétlenül hangolják meg, hogy a hajtások ne zavarják egymást.

Paradicsom kedvenc ünnepe

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom kedvenc ünnepeÉlesztőParadicsom kedvenc ünnepeBórsavParadicsom kedvenc ünnepeJódParadicsom kedvenc ünnepeHamuParadicsom kedvenc ünnepeKalcium-selitraParadicsom kedvenc ünnepebukkinsavParadicsom kedvenc ünnepeTejszérumParadicsom kedvenc ünnepeHidrogén-peroxidParadicsom kedvenc ünnepeCsirke alomParadicsom kedvenc ünnepeSzódaParadicsom kedvenc ünnepeCsalánParadicsom kedvenc ünnepeMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsom kedvenc nyaralás nagy ellenállást kapott számos közös betegségnek. Néha azonban a növények fertőzések és káros rovarok támadásai szenvednek. Az immunrendszer befolyásolja a fogva tartás és a rendszeres megelőzési intézkedések feltételeit. Ha megfelel az összes ajánlott mezőgazdasági mérnöki feltételeknek, a bokrok jelentősen kevesebbek.

A védőkészítményekkel való feldolgozás a betegség első tüneteinek megjelenése előtt történik. A fertőzött növények szükségük van vagy eltávolítják az egészséges bokrok védelmét, vagy próbálják meg gyógyítani. Az egyik legveszélyesebb ager a fitoofluorózis. A gyümölcsökön, a hajtásokon és a leveleken megjelenő barna foltok érzékelhetők.

A kártevők elleni küzdelemhez használjon kész készítményeket és népi jogorvoslatokat. A vegyszereket óvatosan kell alkalmazni, különben a termés elnyeli a káros összetevőket.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom kedvenc ünnepe

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom kedvenc ünnepe

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom kedvenc ünnepePhytofluoroParadicsom kedvenc ünnepePuffadt harmatParadicsom kedvenc ünnepeCsúcsParadicsom kedvenc ünnepeClapporiosParadicsom kedvenc ünnepeSzürke gnilParadicsom kedvenc ünnepeDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása