Paradicsom király királyok

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, gyümölcslé
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 140-180
 • Jellemző bokor: Erőteljes
 • Hűtőközeg: Közepes

Lásd az összes jellemzőt

A hatalmas méretű gyümölcsökkel rendelkező paradicsom fajták termesztése érdekli az összejöveteleket. Különösen az ilyen amatőrök számára, és egyedülálló paradicsomot fejlesztettek ki – a királyok királya. A szónuszos nevű változatosság igazán óriás bogyókat ad.

Az eltávolítás története

A paradicsom közölt nyilvántartót az Orosz Általános Genetikai Intézetbe hozták. Vavilova. A paradicsom termesztése 2000 óta kezdett foglalkozni – az állami nyilvántartásban való fokozás ideje. A kapott intederminant fokozatú jött létre termesztésre üvegházi körülmények, ami azt jelenti, a lehetőséget, hogy egy növény bármely régiójában az Orosz Föderáció. Mindazonáltal a déli régiók lehetővé teszik a palánták elhelyezését a nyílt talajba.

A fajták leírása

King Kings nagyon erős és magas bokrok. Még a panel állapotával is elérik az 1.4-1,8 m-es jeleket. A növényeknél sok ág van, amelyek levelekkel vannak ellátva. A lemezlemezek viszonylag kevések. Az egyszerű zöld másolatok nem különböznek a lenyűgöző méretekben. A virágzat kialakításakor az első ecset 9 lap fölé jelenik meg. További formáció 3 lemezes időtartammal rendelkezik.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A király Királyok legkisebb gyümölcsei súlya körülbelül 200-300 gramm. Az ilyen paradicsom is kap egy újoncot, csak öntöző növényeket. Ha a mezőgazdasági motor erősödött, akkor 1,5 kg-os sík grillezett vörös óriások nőnek a húrokon. Nincs gyümölcs gyümölcs van folt. Eltűnése bizonyítja a bogyók lejáratát. A vintage azonnal el kell távolítani, mert a héj megrepedhet, különösen a súlyos hő körülményei között.

Kóstolási jellemzők

Király királyok sima bőr és szűk hús. A paradicsom nem különbözik egy nagy folyékony tartalomban, nincs vizes. A magas cukortartalom miatt az íze édes, de a könnyű savanyúság megrongálódik. A gyümölcsökben sok hasznos anyag, így rendkívül ajánlott a gyermekek és az emberek gyenge immunitással.

A kapott termésból ​​vastag telített gyümölcsleveket, hasznos ketchupokat és tésztát készítünk. A fajta paradicsom ideális, mint a saláta összetevője, több közülük előadást végeznek. Ami a konzerveket illeti, itt van egy reménytelen helyzet – a gigant nem fog mászni a kannákba.

Érés és gyümölcsözés

A királyok királya átlagos érlelési ideje van, így a másodlagos fajtáknak minősülnek. Így egy ilyen paradicsom gyűlölet, körülbelül 4 hónapig van szüksége. Érdemes megjegyezni, hogy a növény déli régióiban még a nyílt talaj körülmények között egy kicsit gyorsabban érlel. Gyümölcs fokozatos, kissé feszült. Egykor az összes termény nem gyűjt. Az érettségi növény július végéig vagy augusztus elején érhető el.

Hozam

Ha helyesen törődik a kultúrával, akkor 5 kilogramm bogyót ad a bokorral. Az egyszerű aritmetika használatával kiszámíthatja, hogy egy négyzetméterből képes lesz körülbelül 15 kg betakarítást gyűjteni. Általában ezek kiváló mutatók a paradicsom minőségére.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Mint sok más paradicsom fajta, a királyok királya megköveteli a kertészek palántáinak előzetes termesztését. A munka megkezdésének optimális időpontja a tavasz első hónapjának vége, de a hűvösebb régiókban a határidők április elején kerülnek át. A legfontosabb dolog az, hogy a vetőmagok között a talajban lévő vetőmagok között legalább 65 napig telt el a kész hajtások eltávolítása.

A már feldolgozott kulturális magvak megvásárlásának legegyszerűbb módja. Különben meg kell fertőtleníteniük magukat. Kapacitások Válasszon kartonot vagy fából készült, tökéletesen illeszkedő és tőzegcserepet. A keverék ajánlott vásárolt, mint a fajta szeszélyes. De teheti meg magad, komposztot, nedves és fa hamut. A magok egy és fél centiméteren mélyen mélyítik, a földterület lefedésének rétegének vékonynak kell lennie, különben hosszú ideig csíráznak. A menedéket 14 nappal a csírázás után hajthatja végre.

Amikor a paradicsom teljesen felkészült, állandó helyre kell helyezni őket. Ha egy üvegház fűtött, akkor a palántákat a vetés után 2 hónapra továbbítják. A nyílt talajcsírák kirakodása 14 napig kell tartani, hogy ott maradjon a film alatt, hogy a bokrok akklimatizálódhatnak. A nyitott talajban lévő leszállást csak akkor állítják elő, ha a talaj +18 fokig melegszik.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom király királyok

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom király királyok

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom király királyok

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsom termesztése érdekében a király királynak kell választania egy napos telket. A savasságnak átlagosan vagy alacsony szinten kell lennie. A tapasztalt kertészek tájékoztatják a következő anyagokat a lyukakra:

 • Woodwood – az üveg fele;

 • Superfoszfát – 1 evőkanál;

 • Kálium-szulfát és halétel – annyit.

A rengeteg gyökerekkel és ágakkal rendelkező bokroknak sok növekedési helynek kell lenniük. A hajtások maximális száma 1 m2 – 3 db, de jobb korlátozás két növény. Intercraft távolság 50 centiméter, interkóp – 60.

Növekvő és gondoskodás

Az első öntözést közvetlenül a bokrok kiszállása után végzik. Ezután a növények körülbelül egy hétig egyedül maradnak, és nem érintik őket. Ezután a víz normál grafika szerint önthető. Az eljárás szükségességét a talaj állapota határozza meg. Ha vannak repedések, akkor szükséged van vízre. Alapvetően a frekvencia 7 naponként van. Víz adagolva: a víz első felében várjon a felszívódás, majd a fele. Az eljárás után a talaj félénk.

A királyok királya jól beszél jól az adagolóknak, amelyeket legalább 14 napon belül kell megadni. A növény felvétele után ajánlott segíteni a potash-foszfor-kompozíciókat. Az aktív növekedés szerves, többnyire a vízzel elvált korovyan. Ásványi komplexumokat kapnak a bogyó és az érlelő bogyók kialakulásának időpontjában. Különös figyelmet kell fordítani a kertészekre, hogy tájékoztassa a Netwoman-t. Ezt az egyedülálló szert tökéletesen érzékeli a fajta. Ez egyszerűen előkészítve: 150 gramm apróra vágott csalán 5 liter fűtött folyadékkal van öntve. 2 nap elteltével a folyadékoldatot használhatjuk a talaj öntözésére.

King Kings magasra nő, és ezt a folyamatot ellenőrizni kell. Annak érdekében, hogy ne indítsa el az üzemet, meg kell forgatni a lépéseket, és csípje meg a tetejét. A szezonban három lépést kell végrehajtani. Hogy fordítsa a figyelmet egy növény kialakulására. Általában csak 1 szár van. Azt kell, hogy javasoljuk, mivel a kefék több paradicsomot tartalmaznak, amelyek mindegyike hatalmas lesz.

Paradicsom király királyok

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom király királyokÉlesztőParadicsom király királyokBórsavParadicsom király királyokJódParadicsom király királyokHamuParadicsom király királyokKalcium-selitraParadicsom király királyokbukkinsavParadicsom király királyokTejszérumParadicsom király királyokHidrogén-peroxidParadicsom király királyokCsirke alomParadicsom király királyokSzódaParadicsom király királyokCsalánParadicsom király királyokMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

King Kings a genetika által lefektetett mentességgel rendelkezik. Nem szörnyű betegségek, amelyek általában támadják a paradicsomot. Az egyetlen olyan betegség, amely képes az alávetett tenyészetre, a fitoofluorózis. De csak akkor fog történni, ha az esőzések elhúzódnak, vagy az üvegházban lévő páratartalom feleslege. És mivel a legtöbb kertész termeszti az üvegházban, akkor a betegség megakadályozása érdekében elég napi szellőztetni.

De a Whitebird gyakran problémává válik. Az apró pillangó italok lé léi lombozat, ami a bokor gyors halálához vezet. Állítsa le a kártevőt csak inszekticidek segítségével.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom király királyok

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom király királyok

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom király királyokPhytofluoroParadicsom király királyokPuffadt harmatParadicsom király királyokCsúcsParadicsom király királyokClapporiosParadicsom király királyokSzürke gnilParadicsom király királyokDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása