Paradicsom király nagy

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 180-200
 • Az érett gyümölcs színe: Red-Málna

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom neve király nagyszerűen. Fontos azonban, hogy kitaláljuk, hogy mennyit felel meg a valóságnak. És érdemes pontosan kideríteni, hogyan lehet hasonló kultúrát növelni.

A fajták leírása

A nagyszámú kertész élménye által megerősített nagymértékű király. A növény optimálisan alkalmas filmes üvegházra. A bokrok 1,8-2 m-re emelkedhetnek. A vegetatív tulajdonságaiban a nagy kedvezőtlenül kiemelkedik még számos fejlett fajta ellen is.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A szemüveges bogyók piros és málna színűek lesznek. A színezés világos lesz, a bőr fényes dagály. Ezek a nagy paradicsom átlagosan 550 g. Alakban hasonlítanak egy lapos körre. A legnagyobb másolatok elérhetik az 1 kg-os tömeget.

Kóstolási jellemzők

A nagyság ízének leírásában megemlítik, hogy domináns édes vonalat tartalmaz. A savanyú bekapcsolás is jelen van, de nem okoz kellemetlen hatást. Kiegyensúlyozott desszert íz, mint szinte minden fogyasztó. Határozottan nem rosszabb, mint a népszerű fajták túlnyomó többsége. A húsosság és a gyümölcsösség is meglehetősen meggyőző előnyök.

Vintage alkalmazás:

 • friss formában;

 • paradicsomlé gyártására;

 • Saláták főzéséhez;

 • Hogyan nyersanyagok mártással, ketchupra vagy paradicsompasztára.

Érés és gyümölcsözés

Major King – Mid-Veter Tomato. A gyümölcs felkészültsége a zöld hajtások képződését követő 110-115 nappal érhető el. Ezután a gyümölcsözés sokáig megy. E tekintetben a fajta nem okoz panaszt.

Hozam

Gyűjtemény 1 kV. M 5-7 kg bogyók. Ezért azt lehet mondani, hogy a fő király a sok nagyon népszerű paradicsom. A konkrét eredmény az időjárástól és az agrotechnikai eseményektől függ. Bizonyos forrásokban meg kell jegyezni, hogy a gyűjtemény elérheti a 8 és akár 10 kg-ot, és ezért javaslatokat érdemes megpróbálni.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Indítsa el a március végén szükséges tartályokba eső vetőmagot. Néha ez az eljárás április elején történik. A kertészeknek kényelmes pillanatra kell összpontosítaniuk maguknak. A nyílt talajra való fordulás április végén vagy május közepén keletkezik. Hogy pontosan meghatározzák, hogyan lehet meghatározni ezeket a határidőket, tekintettel a tényleges időjárás és a hőfűtés mértéke.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom király nagy

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom király nagy

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom király nagy

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Helyezze a 400×600 mm-es rendszer szerint szükséges kútokat. 1 m2-nek 3 vagy 4 növénynek kell lennie. Hagyományosan a lehetőségek közötti választást a kertész személyi prioritásai határozzák meg. FONTOS: A palántákat előre választják. Szükséges, ha 2 jelen leveleket jelenít meg a bokoron.

Növekvő és gondoskodás

A lépések eltávolítása szigorúan szükséges. És a hatalmas pont a bokrok kialakulása. Azokat 1 vagy 2 száron kell díszíteni. Több szárat használni alig ésszerű. Bár a repedés valószínűsége kicsi, további viszontbiztosítani kell.

A leszállási kutakban elő kell állítani a komposztot és a szuperfoszfátot. Teljes körű gondozás:

 • foszfor-, nitrogént és káliumot tartalmazó keverékek táplálása;

 • Öntözés meleg vízzel gyökér alatt;

 • A talaj törése 1 idő 7-10 nap alatt, valamint szükség esetén (ha túlságosan tömörül).

A leszállási szakaszban ajánlott nagyon óvatosan kiválasztani magokat. Miután átadta a tesztet, hogy villogjon a vízben, nedves marlában áztatott vízben. Ajánlatos használni és növekedni aktivátorokat, hogy lenyűgözőbb eredményt kapjanak. Rechant palánták nyílt területeken vagy üvegházakban hagyományosan időzítettek a felhős időjárás. Ez lehetővé teszi a viszonylag gyengéd palántákat, hogy elkerüljék a napégést.

Fontos megjegyezni, hogy az érett bogyóknak ugyanolyan színezése van. Amint ez a feltétel befejeződött, a terménynek összegyűjtenie kell. Hosszú ideig az ágak önmagában nem. A táplálkozás 14 napos intervallummal történik. Támogatásként, a hagyományos csapokkal együtt, használhatod, és a huzalokat egy húzással húzza ki.

Paradicsom király nagy

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom király nagyÉlesztőParadicsom király nagyBórsavParadicsom király nagyJódParadicsom király nagyHamuParadicsom király nagyKalcium-selitraParadicsom király nagybukkinsavParadicsom király nagyTejszérumParadicsom király nagyHidrogén-peroxidParadicsom király nagyCsirke alomParadicsom király nagySzódaParadicsom király nagyCsalánParadicsom király nagyMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom király nagy

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom király nagy

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom király nagyPhytofluoroParadicsom király nagyPuffadt harmatParadicsom király nagyCsúcsParadicsom király nagyClapporiosParadicsom király nagySzürke gnilParadicsom király nagyDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása