Paradicsom király Szibéria

 • Szerzői: Altai magvak
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 120-130
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 120-150
 • Hűtőközeg: Gyenge

Lásd az összes jellemzőt

Az ilyen előfeltételek sok elvárást okoznak. Azonban nem minden gazdálkodó nagy eredményt kaphat. Lehetőség van arra, hogy csak a növény sajátosságainak figyelemmel kísérjék a sikert.

A fajták leírása

Szibériai király fejlesztője az “Altai magvak” szilárd. A leszállási anyagot is kiszolgálja. Ez a paradicsom integersmannant forgatókönyven alakul ki. Lehetőség van a szokásos kertben, és egy filmes üvegházban. A bokrok növekedhetnek 1,2 -1,5 m-re, a levelek viszonylag kevések.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az érett király szibériai bogyók narancssárga színűek. Ezek meglehetősen nagy gyümölcsök – számukra elég rendes tömeg 0,3-0,4 kg. Megállapították, hogy az egyéni példányok akár 0,7-0,9 kg-ot is elérhetnek. Geometria paradicsom úgy néz ki, mint egy szív. Magok egy kicsit.

Kóstolási jellemzők

Szibériai király számára kifejező édes íze jellemzi. A teste sűrű. A kóstok szükségszerűen ünnepeljék a húsosságot és a magas lüköttséget.

Érés és gyümölcsözés

A szibériai király a középkori paradicsom számára vonatkozik. A gyümölcs teljes fejlődéséhez 120 és 130 nap között van. A visszaszámlálás hagyományosan nem lesz a leszállásból, hanem a zöld hajtások dobásától. Távolítsa el a növekvő gyümölcsöket, amelyeket általában júliusban kezelnek.

Hozam

Számos forrásból bejelentették, hogy 4,5 kg bogyót adnak a bokorra. De egy ilyen eredmény csak hibátlanul ellenőrizetlen agrotechnológiával érhető el. Ezért tanulmánya különös figyelmet kell fordítania. Emlékeztetni kell arra, hogy az osztály nem szerepel az Orosz Föderáció nemzeti nyilvántartásában. Ezért minden információ a tulajdonságairól – azoknak a lelkiismeretében.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A konténerek előkészítése, a talaj és a vetőmagok készítése márciusban vagy áprilisban ajánlott. A film menedékhelyek által kifejlesztett palánták átültetését általában május közepén állítják elő. A nyílt földterületen való leszállás elsősorban június elején érhető el. De szükség van a bokrok állapotának és a föld állapotának értékelésére, hogy a legmegfelelőbb döntést hozza. Figyelembe véve a jelenlegi és várt időjárást is.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Ezt a vonzó típusú kerti növényeket a 600×500 mm-es rendszerre kell ültetni. Értelme az elrendezés alternatív módszereinek keresésében. 1 négyzetméterenként. Az M ágyaknak legfeljebb 4 bokrának kell lenniük.

Növekvő és gondoskodás

A bokrok csomópontja és bizonyos formák, amelyek bizonyos formában szigorúan kötelezőek azok számára, akik elérni akarják a gazdálkodók sikerét. Hagyományosan a jelen levelek 2. fázisában a merülési palánták ajánlottak. Mivel a paradicsom király Szibéria nem büszkélkedhet barátságos éréssel, a gyűjteményt a technikai érettség fázisában kell elvégezni. A növény továbbra is elviselheti a hőmérséklet ingadozását és a normál páratartalom megsértését. De az ilyen tulajdonságok reményei alig ésszerűek, mert sok az agrotechnológiától függ.

Fontos ajánlások:

 • A termelés, a magvak felgyorsítása a lehető leghamarabb;
 • Ha lehetséges, alkalmazza a fytolampa megjelenését;
 • Mivel a fokozat nagyobb gyümölcsöket ad, komolyan kellene táplálnia;
 • Ehhez a talajkeverék kritikus minőségéhez.

A csírák megjelenése után a legtöbb magot leengedik, és a világítás intenzitása nő. Jobb, ha a tartályt a legmegfelelőbb helyre helyezzük. Amikor megy 3-4 nap, a hőmérsékletet 3-4 fokkal, és már próbálta többé megváltoztatni egy seedl színpadon. A felvétel során ajánlott kitölteni a poharakat a végéig. Ezután szükség szerint a talajok áthatolnak.

A paradicsomos növekedés normál folyamata a földön erősen megköveteli a gyökérrendszer fokozott fejlődését. Ezért előzetesen a vetés nagyobb kapacitásúvá válik. Ügyeljen arra, hogy nyomon kövesse a növényt egy darab földön. Néha súlyos stretching, egy másik felvétel történik. A nyílt földterületben történő átültetésre való felkészülés akkor érhető el, ha a paradicsom 0,25-0,3 m magasra emelkedik, és 7 vagy 8 jól fejlett levele van.

Szibériai király egy napos telken termeszthető, amely nem fújja az északi széleket. Víz Ez a paradicsom hetente 2 vagy 3 alkalommal van szüksége. Alaposan öntözze a bokrokat a földre. Előzetesen vegye be a növényeket, mert különben a termés túlterhelése végzetes lesz. Augusztus utolsó évtizedében a paradicsom csípője.

Még a középső sávban is, ez a paradicsom üvegházhatású termesztést igényel. Csak a déli régióban használhatják a magokat közvetlenül a nyitott talajban. Az esti vízbokrok ajánlottak. A növekvő szezon kezdetén, nitrogén adalékanyaggal rendelkező műtrágyák. Mikor jön a virágzás és a gyümölcsképződés ideje, használni kell a potash és foszforsav keverékeket.

A Phytoftor, a dohánymozaik és más paradicsomos káros betegségek feltűnő leszállás. Azonban még mindig szükséges a növények védelme. A kártevők rovarok elleni védelemre is szükség van. Ha a leszálláskor növekedési stimulánsokat használ, 7-10 nappal a szokásos normát megelőzően teheti meg. A gyökér alatt történő öntözés helyett egy csepegtető öntözőrendszer megengedett.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: