Paradicsom leánykori mellek

  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat, ketchup és paradicsom paszta
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 150-180
  • Az érett gyümölcs színe: rózsaszín
  • Formában: szív alakú
  • A magzat tömege, g: 500-800
  • Jövőbeli íz: édes

Lásd az összes jellemzőt

A Tomatov fajta leánykori melle magas fajtákhoz tartozik. Magas szintű hozammal rendelkezik. Képes lesz a friss formában, valamint az előadásra, a sózásra, a paradicsompasztára.

A fajták leírása

Ez a fajta nagy tekinthető. Természetes, így a magvakat a leszállás a következő évszakok az érett egészséges magzatból. Szintermináns, a bokor magassága 150-180 cm.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A fajta paradicsomnak szív alakú formája van. Az érett zöldségek világos és gazdag rózsaszín színűek. Az egyik magzat tömege körülbelül 500-800 gramm. Mindegyikük elég húsos, a testük sűrű. A paradicsomban lévő magok egy kicsit.

Kóstolási jellemzők

A zöldségek kiváló ízűek. Ezek közül gyakran előkészítik a gyümölcsleveket és a szószokat. Friss paradicsomot is használhat saláták előkészítéséhez.

Érés és gyümölcsözés

Ez a faj a másodlagos csoporthoz tartozik. A megtermékenyítési időszak előfordulása esetén a növények 110-120 napot kapnak.

Hozam

A Paradicsom Maiden mellek magas szintű hozammal vannak megkülönböztetve. Egy egészséges bokorból gyűjthetsz körülbelül 4-4,5 kilogramm érett gyümölcsöt.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A leggyakrabban Március végén vetik ki a vetőmaganyagot. Ha üvegházat használ, akkor a palántákra való leszállás április elején történhet.

A nyitott talajban való kilépést időben végezzük, ha a talaj legalább + 16 fokos hőmérsékletre melegszik. Leggyakrabban a két hónapos korban növényt üzemek.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A palánták előkészítése állandó helyen, vetőmaganyagból a dobozba. A magokat előre gondosan előkészítik, fertőtlenítik, ezért speciális növekedési stimulátorba kell helyezni.

A föld kirakodásának szükségszerűen kellően laza és telített táplálkozási komponenseknek kell lennie. A tervezés előtt jól meg kell nedvesíteni.

A talajban a hornyok körülbelül 10 cm távolságra vannak. A paradicsommagok elterjedtek az ilyen kutakba. Ezt követően mindent megszórnak a föld tetejére.

A talajt öntözik, majd egy speciális film borítja, amíg az első hajtások megjelennek. A palántákkal ellátott kapacitást úgy kell tárolni, hogy oly módon ne kerüljenek közvetlenül a napsugarakra. Ezenkívül mindegyiknek meleg helyen kell lennie.

Amikor az első csírák jelennek meg, a filmet szépen eltávolítják, a süllőtartályokat egy könnyű helyre továbbítják. Ha a növényeken 3 vagy 4 levél jelenik meg, különálló tartályokban állíthatja vissza. Hogy a növényzet erős és egészséges legyen, rendszeresen szüksége lesz a vízre.

Ha a palánták elég erősek, akkor a helyszínen állandó helyen átültetik. Javasoljuk növényi növényeket a földön, ahol az uborka, a hagyma vagy a káposzta korábban nőtt. Ne menj olyan helyekre, ahol a burgonya vagy a padlizsán nőtt.

A terület egy négyzetméterénél érdemes leszállni 4 palántát. Ne feledje, hogy ez a fokozatnak szüksége lesz egy harisnyapóra a támogató struktúrákhoz, így el kell hagynia a helyet is, hogy befogadja őket.

Növekvő és gondoskodás

Hogy a növények teljes mértékben növekedhessenek és fejlődjenek, szükség van rendszeres időközönként. E eljárások során a bokrok régi és sérült részeit eltávolítják.

Ezenkívül szükség lesz a megelőző feldolgozás elvégzésére, hogy elkerülje a különböző betegségek és kártevők megjelenését a növényzeten. Gyakran réz erőt használ. A fungicidek permetezését is elvégezheti, megakadályozzák a különböző gombás fertőzések megjelenését és fejlődését.

Az öntözést legalább hetente egyszer kell elvégezni. És teljesítse ezt az eljárást, amelyet száraz felhős időben ajánlott. Használjon jobb meleg és hígított vizet.

Két hét múlva érdemes talajt szállítani. És nem tudod elfelejteni az etetésről. A paradicsomhoz először ásványi és szerves kompozíciókra van szükség. Az első műtrágyát kb. 12-14 nappal a nyitott földi leszállás után.

Gyakran etetés ehhez a kultúrához használt korovyan, szuperfoszfát, speciális száraz ásványi anyag komplexek. Ne feledje, hogy szükség van egy gyomirtásra, amely megszabadul a káros gyomirtás, gőzölés, harisnyakötő bokrok, hogy támogassa. A fenti foglalkozási szabályokat meg kell jegyezni, hogy teljes és kiváló minőségű betakarítást kapjon.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: