Paradicsom lila szív

 • Szerzői: BAN BEN. ÉS. Blokkolja az álmokat
 • A feltételezések éve: 2021
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz, zárt talajhoz, üvegházakhoz
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 180

Lásd az összes jellemzőt

A kerti kultúrában áttörés lehet a közelmúltban a növények fajtáiban. Ezért van szükség arra, hogy gondosan tanulmányozzuk róluk az információkat. Itt az ideje, hogy csak egy ilyen típusú – paradicsom lila szív.

Az eltávolítás története

Ez valóban új fajta. Hivatalosan regisztrálták, és 2021-ben a kertekben használhatják. A kultúra fejlesztője a tökéletesen bevált bélyegző-dotal.

A fajták leírása

A lila szívek tipikusan enometermináns fejlődése. Ez biztosan örömére sok kertészek, akik nem félnek a harc örökre szövés fel távozik. A bokrok magassága elérheti az 1,8 m-t. Zöld, mérsékelten hosszú lombokkal borítják őket.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Csak zöld bogyós gyümölcsöket alakítottak ki. A fagyasztott terület területén sötétzöld folt. A csontvázban a paradicsom lila-vörös árnyékot szerez. E nagy bogyók formájában valóban úgy néz ki, mint egy szív. Átlagos súlyuk 270 g.

És érdemes megfontolni, hogy a lila szív:

 • Szlávribist;

 • A komplexitás megfelelősége;

 • Az első virágzat 6 vagy 7 lapon van elhelyezve;

 • A következő virágzatok minden két lapot hoznak létre;

 • Eltér a csuklós fagyasztott opcióval.

Kóstolási jellemzők

A fajta húsa édes. Érdemes hangsúlyozni és rejlő húsraurulációt. Mérsékelt paradicsomsűrűség. Nem túl sok benne és fészkekben, ami a magok viszonylag enyhe hatását jelenti a végső ízmérlegre.

Érés és gyümölcsözés

A lila szív a középső paradicsomra utal. Ez a kultúra általában örömteli gazdálkodókat a bogyókkal 110-115 nappal a korai zöld hajtások kialakulása után. De néha az időjárási viszonyok erősen eltolódtak ezen az időszakban. Legfeljebb 10 paradicsom jelenhet meg egy ecsettel.

Hozam

A termelékenység szintje Ez a fajta rendkívül magas. Akár 18 kg / 1 kg. M. Azonban sokan attól függnek, hogy milyen feltételek vannak, amelyekben ez a kultúra található. És mennyire fog gondoskodni róla. Egyes jelentések szerint a védett talaj feltételeinek termelékenysége akár 25 kg bogyók is lehet.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Számos kertész összpontosít arra a tényre, hogy a középső szintű fajtákat szinkronban kell ültetni korai fajtákkal. Mivel a rendelkezésre álló forrásokban a vetőmag ülés és átrakodás időzítése csendes, ez az ajánlás követhető. Mindenesetre a növények állapotát és kerti vagy üvegházhatású talaját kell értékelni. Érdemes megfontolni, hogy egyes anyagokban még mindig említette a vetőmagot márciusban vagy áprilisban.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom lila szív

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom lila szív

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom lila szív

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Ajánlott elhelyezés a rendszeren 400×700 mm. A legnagyobb megengedett sűrűsége a disembodies – 3 bokról 1 kV-ig. M. Megpróbálja meghaladni azt, hogy semmi sem határozottan hozza.

Növekvő és gondoskodás

A bokrok megérintése és a szigorúan meghatározott formáció nélkül nem fog semmilyen. Typichna képződés 1 vagy 2 szárban. Az első lehetőség lehetővé teszi, hogy nagyobb gyümölcsöt kapjon. A második esetben nem lesz olyan nagyok, de a nagyobbak. Minden ecsetet támogatnunk kell.

Az ilyen fokozatot úgy tekintik, hogy ellenállnak a közös betegségek teljes komplexének. De a növények kedvezőtlen beállításával és a növények hatalmas fertőzésével, a profilaktikus kezelések továbbra is szükségesek. Az agrotechnológiára vonatkozó elég mély ajánlások hiánya Ez a fajta teszi, hogy biztosítsák a közös bizonyított fogadások. Az öntözés paradicsomnak aktívnak kell lennie, de fanatizmus nélkül.

Webes tartás a talaj nedvesedése után. Ajánlatos egyesíteni a talajhitelet. A mulchinget a szabványos módszer szerint végezzük. A feeder évenként 3 vagy 4-szer kerül megrendezésre. Rendszeresen önteni kell a bokrokat.

Paradicsom lila szív

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom lila szívÉlesztőParadicsom lila szívBórsavParadicsom lila szívJódParadicsom lila szívHamuParadicsom lila szívKalcium-selitraParadicsom lila szívbukkinsavParadicsom lila szívTejszérumParadicsom lila szívHidrogén-peroxidParadicsom lila szívCsirke alomParadicsom lila szívSzódaParadicsom lila szívCsalánParadicsom lila szívMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom lila szív

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom lila szív

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom lila szívPhytofluoroParadicsom lila szívPuffadt harmatParadicsom lila szívCsúcsParadicsom lila szívClapporiosParadicsom lila szívSzürke gnilParadicsom lila szívDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

A paradicsom ibolya szív képes bizonyítani magát:

 • Nyugat-Szibéria;

 • Esibirsk Kelet-Esibirsk és Távol-Kelet-Kert feltételei;

 • Közép- és alsó Volga régió;

 • Majdnem az egész Oroszország egész európai része, kivéve a messzi északi régiókat;

 • Ural és Észak-kaukázusi kirakodások.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása