Paradicsom mágikus hárfa

 • Szerzői: Gorshkova N. VAL VEL., Tereshonkova t. DE., Klimenko N. N.
 • A feltételezések éve: 2015
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, az egész szarban
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Levelek: közepes méretű, zöld

Lásd az összes jellemzőt

Azok számára, akik szeretnek dekoratív és szokatlan paradicsomfajtákat termeszteni, paradicsom mágikus hárfa jön ízlés szerint, mivel bőséges hozamokat adnak, szeszélyek nélkül, és nem foglalnak sok helyet.

Az eltávolítás története

Ez a hibrid nézet a paradicsomot a közelmúltban cserélni, de sikerült vonzza a figyelmet számos daciditáció és kertész, aki szereti a növekvő finom paradicsomot az üvegházakban. Hozta a fajta egy csoportja a háztartási tenyésztők (Klimenko, Tereshonkov és Gorshkov) kevesebb, mint 10 évvel ezelőtt, és szerepelt az állami nyilvántartásba, és 2015-ben megengedte, hogy dekoratív paradicsom növekedjen.

A fajták leírása

A mágikus hárfa mágikus betakarítója magas intedermináns bokor, amelynek magassága 180-200 cm-re ér. Az üzemet mérsékelt sűrítő, nagy zöld levelek és erőteljes szárak jellemzik, amelyeken gyümölcskefékek találhatók, amelyek úgy néznek ki, mint a szőlő. A kötelező ajánlások között – gőzölés és harisnyakötő támogatja. Egy növény 1-2 szárakban van kialakítva.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A koktél paradicsom fényes narancssárga színű és hihetetlenül kis méretű – átlagosan 1 paradicsom súlya 20-25 gramm. A világos zöld színben festett gyümölcsök méltatlan szakaszában néha sárga színű.

A gyümölcstermék tömege 180-200 g. Paradicsom alakú kör, és a bőr sűrű és sima súlyos fényes. A vortermulturális fokozat jó. Ha kívánja, a szezon végén eltávolíthatja a méltatlan határokat paradicsommal, és adhatja meg őket.

Kóstolási jellemzők

A mini paradicsom magas ízű. A gyümölcsök húsát húsos és kellően lédús. Az ízlésben az édesség és a gyümölcs jegyzetek dominálnak. A fajta előnye nem csak külső vonzereje, hanem a paradicsom sokoldalúsága is. A paradicsom mágikus hárfa friss formában használható, megőrzi, újrahasznosíthatja a szószokat és az üzemanyagtöltést, valamint megszórjuk. Ezenkívül vannak antioxidáns béta-karotin a paradicsom részeként, így ajánlott az allergiás reakciókban szenvedők számára.

Érés és gyümölcsözés

Paradicsom mágikus hárfa – ez a sokféle korai érés. Mivel az első hajtások növekedése a gyümölcsök érléséhez csak 90-95 napig tart. A paradicsom érése összeáll, ezért teljes klaszterekkel vannak összeállítva. A gyümölcsök időtartama kissé meghúzódik, így a paradicsom szeptemberig összegyűjthető.

Hozam

Az ilyen típusú hozam kiváló. Az agrotechnológia valamennyi szabályának megfigyelése, 1m2-vel összegyűjthető az 5.7 kg gyümölcsök esetében.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palánták vetőmagjainak vetőmagjai március elején ajánlottak, vagyis 60-65 nappal a várható növekedési hely várható leszállási napja előtt. A vetőmagokat mangán oldatában fertőtlenítik. A vetés után a dobozt polietilénnel borítják, hogy létrehozzák az üvegházhatást, amely felgyorsítja az első csírák megjelenésének folyamatát.

Amikor megjelenik a hajtás, a doboz meleg és jól megvilágított szobában van felszerelve. Megjelenésével egy bokor 2-3-időszakok valódi levelek, a merülés kerül sor (vetés az egyes edények). 1-2 héttel az üvegházhatást okozó talajra való kiszállás előtt ajánlott a bokrok keményítését, amely friss levegővel rendelkező növényeket tartalmazó tartályt tartalmaz.

Állandó helyre történő leszállás széltelen időben történik. Az optimális időt május második felét tekintjük.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom mágikus hárfa

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom mágikus hárfa

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom mágikus hárfa

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

1m2-en ajánlott, hogy nem több, mint 3-4 bokrot növények. Az optimális leszállási rendszer 70×50 cm.

Növekvő és gondoskodás

Mielőtt ültetnénk az üvegházban, a talajnak ajánlott pontos, biztosítva a légáteresztő képességet, valamint az ásványi műtrágyák komplexét táplálja.

A Seedy Culture gondozása szabványos:

 • Ingatlanvízzel való öntözés (csepegtető rendszer);
 • Csomagolás és harisnyakötő bokrok;
 • 1-2 szárak kialakulása, amelyek pozitívan befolyásolják a betakarítás minőségét;
 • etetés és a vírusok és betegségek elleni védelem érdekében.

Paradicsom mágikus hárfa

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom mágikus hárfaÉlesztőParadicsom mágikus hárfaBórsavParadicsom mágikus hárfaJódParadicsom mágikus hárfaHamuParadicsom mágikus hárfaKalcium-selitraParadicsom mágikus hárfabukkinsavParadicsom mágikus hárfaTejszérumParadicsom mágikus hárfaHidrogén-peroxidParadicsom mágikus hárfaCsirke alomParadicsom mágikus hárfaSzódaParadicsom mágikus hárfaCsalánParadicsom mágikus hárfaMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A zöldségkultúrában, a reszelt standard patológiák természetes ellenállása. A fokozat ellenáll a coloriosisnak, a dohánymozaikvírusnak, a fusrious fadingnek.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom mágikus hárfa

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom mágikus hárfa

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom mágikus hárfaPhytofluoroParadicsom mágikus hárfaPuffadt harmatParadicsom mágikus hárfaCsúcsParadicsom mágikus hárfaClapporiosParadicsom mágikus hárfaSzürke gnilParadicsom mágikus hárfaDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A növény nagyban növekszik az üvegházakban. A szegények tolerálják a vázlatok és a túlzott nedves fajtákat.

Régiók növekvő

A beltéri üvegházakban a kultúrát az Orosz Föderáció, Ukrajna, Fehéroroszország és Moldova bármely régiójában termesztik.

Értékelések áttekintése

Hibrid paradicsom mágikus hárfa szeretni és tapasztalt agrárokat, és a kerti-újonnan érkezőket, mivel a gyümölcsök kiváló ízűek, és hosszú ideig tárolják, a növények nem igényelnek különleges gondosságot, adjanak bőséges hozamot. A hiányosságok közül sok dackets jelzi a rendszeres gőzölés szükségességét, valamint a túlzott növényzetet.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása