Paradicsom mandarinka

 • Szerzői: Gavrish S. F., MORAV B. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN., Wolf O. DE., Nesterovics A. N. (LLC kutatási intézet zöldségkultúrák, OOO precíziós cég “Gavrish”)
 • A feltételezések éve: 2004
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 106-113
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
 • Szállítási képesség: Magas
 • Bush méret: Silnororal

Lásd az összes jellemzőt

A Paradicsom Mandarinka lehet egy hűséges társ sok kertész különböző régiókban. De a siker elérése érdekében meg kell vizsgálni a vele kapcsolatos információk maximális értékét. És kezdje el a leírását, hogy ez a kultúra megjelent.

Az eltávolítás története

Ez a fajta egy “gavrish” kiválasztó céget fejlesztett ki. A projekt során jelentős segítségnyújtás biztosította a zöldségkultúrák kiválasztásának intézetét. A program közvetlen kurátora a Gavrish, Amcelavskaya, Morav, Maulas, Nesterovich tenyésztői. A növényi növények állami nyilvántartásába 2004-ben bevezetett kultúra.

A fajták leírása

A Mandarinka az intenzináns rendszeren alakul ki. Alapvetően a film üvegházakban termesztik. A bokrok erősen nőnek. Ezek elérhetik a magasságot 2 m. Mérsékelten hosszú zöld lombozat alakul ki az ágakon.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A megbízott bogyók használata lehetséges és friss, és otthoni konzervdobozok. Felejthetetlen állapotban világos zöld színű. Az érettség elérése, narancssárga színek megszerzése. Egyéb fontos tulajdonságok:

 • a szokásos tömeg 100-110 g;

 • Legfeljebb 10 paradicsom kialakítása minden ecsettel;

 • egyszerű virágzatokra;

 • Első bogyók létrehozása 9 lap felett;

 • A következő gyümölcsök kialakulása 3 laponként.

Kóstolási jellemzők

Vélemények ünnepeljük az íze desszert jellegét. Ez a jó egyensúly (harmónia) jellemzi. A hús rendkívül húsos.

Érés és gyümölcsözés

Az érettség elérésének határideje szerint a Mandarink a fajták korai csoportjára utal. A normál növények esetében a növénynek 106-ról 113 napra kell várnia a gyümölcsöket. A számlálás az első zöld hajtások pillanatától függ. A hozamok kiküszöbölése júliusban és augusztusban lesz.

Hozam

4,5-5 kg ​​paradicsom alakul ki minden bokoron. Az 1 m2-es évjárat 8,6 és 9,8 kg között lesz. Természetesen biztosítja, hogy az ilyen eredmények csak az agrotechnológiai szabványok szigorú végrehajtásával működjenek. Mindazonáltal az ilyen növény termékenysége meglehetősen észrevehető, hogy még a legigényesebb kertészeket is kérje.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A március elején szükséged van az ülőedényben lévő magvak. A normál fejlődésben a palánták jó eredményt kapnak. A konkrét határidőket egyedileg határozzák meg. Tekintsük mind a növények állapotát, mind az időjárási viszonyokat.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom mandarinka

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom mandarinka

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom mandarinka

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A 40×60 CM. Ez a szabály kötelező mind a szabadban, mind az üvegházhatást okozó kultúrához. Kísérlet a nagyszerű kifejezések más lehetőségével.

Növekvő és gondoskodás

A lépések használatával egyébként el kell távolítani. Amellett, hogy a kötelező követelmény a támogatások használata lesz. A speciális kialakulás nélkülözhetetlen hatás lesz. Bokrok mandarin vezet szigorúan 1 szár. A CLAP TROUCH és FUSAZIOUS WILT MINESZESZÉLÉSE Nem befolyásolja ezt a kultúrát.

Ha azonban a fertőzés még mindig megtörténik, akkor szükség lesz a szokásos ajánlások követésére. A fajta állása szinte minden időjárási körülményt tolerál. A termelékenység és a minőségi termés csökkentése nagyon kissé. Érdemes megfontolni, hogy az állami nyilvántartásból származó adatok nem erősítik meg, hogy a kijelentett különösen nagy ellenállást semmilyen növényi betegségnek. De a gyakorlatban teljesen megerősítik a kirakodási anyagok alkalmazása ezen a számlán.

Paradicsom mandarinka

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom mandarinkaÉlesztőParadicsom mandarinkaBórsavParadicsom mandarinkaJódParadicsom mandarinkaHamuParadicsom mandarinkaKalcium-selitraParadicsom mandarinkabukkinsavParadicsom mandarinkaTejszérumParadicsom mandarinkaHidrogén-peroxidParadicsom mandarinkaCsirke alomParadicsom mandarinkaSzódaParadicsom mandarinkaCsalánParadicsom mandarinkaMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom mandarinka

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom mandarinka

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom mandarinkaPhytofluoroParadicsom mandarinkaPuffadt harmatParadicsom mandarinkaCsúcsParadicsom mandarinkaClapporiosParadicsom mandarinkaSzürke gnilParadicsom mandarinkaDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

Az ilyen fajták gyümölcseinek megjelenésében nagyon hasonlít a mandarinokhoz. Termesztése sok éven át bármilyen probléma nélkül történik. Íze egészen a szinten. A betegségek valószínűsége nagyon kicsi. És azt is, a leírások a gazdák változatlanul hangsúlyozta, hogy minden hivatalos információ a növény teljesen megbízható.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása