Paradicsom mangó dzhango

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110-120
 • Növekvő feltételek: üvegházakért
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 160-180
 • Levelek: Hosszú, leereszkedő
 • Az érett gyümölcs színe: sárga-narancssárga

Lásd az összes jellemzőt

Mango Dzhango – teljesen új, sárga minőségű paradicsomminőségű, amely a szokatlan forma gyümölcse miatt már szinte kollektív lett. A ritkasági kultúra miatt a hazai istenekre való alkalmazkodás gyakorlata kicsi, de a termesztés kis tapasztalatai jelennek meg. És a paradicsom nemcsak az alakja, hanem egy különleges íz is. És annak ellenére, hogy az osztály nem szerepel az állami nyilvántartás listáján, bizonyos népszerűséggel rendelkezik.

A fajták leírása

Középkori, iparágak magas, aktívan növekszik, 160-180 centiméter magasságban elérheti a növényeket. A bokrok virágzik a levelek a jellemző hiányos formában, míg elég hosszú. Ugyanakkor a kultúra megkülönböztethető a kefék egyszerű szerkezete, amelyen 5-7 paradicsom van kötve. Megjegyezzük továbbá a fajták egyéb jellemzőit, amelyek az előnyeire számíthatók:

 • A gyümölcsök díszítő formája, valamint a fényes színük;
 • a sárga fajták paradicsomra jellemző ízei;
 • illatpép;
 • Magas arányok és a palánták gyors fejlődése;
 • Kiváló hozam.

Vegye figyelembe mind a mínuszokat, de a kis.

 • Hő-szerelmes osztály. Leggyakrabban a paradicsomot üvegházakban termesztik. A nyitott ágyak művelte csak délen lesz.
 • Keskeny használat. Többnyire finom gyümölcsök friss salátákban és más ételekben használhatók. Feldolgozásra és konzerválásra nem alkalmasak.
 • A bokrok kialakulásának szükségessége.
 • A magok megszerzésének nehézségei, mert a gyümölcsökben kevés.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A mango dzhango paradicsom az eredeti kiterjesztés-ovális alakú, amelynek tetején van egy kis éles orr. Nincs más paradicsomforma nem néz ki. Ők is különböznek egymástól – amikor biológiai érettség fordul elő, a paradicsom sárga-narancssárga, szép és fényes lesz. Súly szerint egy kicsit nehezebb, mint az átlagos mutatók, 250-260 gramm.

Kóstolási jellemzők

Mango django hús is narancssárga, ő szelíd, édes, jellegzetes sav teljesen hiányzik, a paradicsomnak szinte trópusi íze van. Gyakorlatilag nincsenek magkamrák. A paradicsom szilárd cukor és lédús hús.

Mivel a célja paradicsom desszert, és ez a fajta jellemző a nagy cukor és karotin tartalma, zöldségek használják gyermekek és diétás táplálkozás, és ők is fel lehet használni, hogy az emberek szenvednek allergiás reakció paradicsom és a problémák a savassága a gasztrointesztinális traktus.

Érés és gyümölcsözés

Középvonal fajta – az első csírásért, amíg a gyönyörű gyümölcsök megjelenése 110-120 nap.

Hozam

A megfelelő gondossággal rendelkező gyümölcsök hozama akár 5 kg-t is elérhet egy növényből.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetőmag Mango Dzhango a palántáknál március-áprilisban fordul elő. Lehet, az utolsó számok – a tervezés időtartama a földön a földön nőtt.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

VEE A bokrok 50 ° C-on 60 cm-rel, hogy az egyes növények fejlődésével semmi ne akadályozza meg.

Növekvő és gondoskodás

Az egyes kútok palánta ültetésének folyamatában 1 ST-t kell tenned. L. Szuperfoszfát és kálium-szulfát. A paradicsom vegetatív időszakában csak akkor ajánlott, ha az erőteljes száraz időjárás van.

Ha az üvegházat, a bokrokat egy vagy két törzsben kialakulnak, és minden egyes száron 4-5 gyümölcsöző kefét kell hagyni. Amikor a bogyók elkezdődnek, szükség lesz a magnézium-szulfát gyökerei alatt történő táplálásra. Nem szabad elfelejtenünk a régi lombozatot a paradicsom érlelő folyamatában. És megköveteli, hogy egy harisnyatartó a támogatást és a gőzölést.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: