Paradicsom mashane

  • Szerzői: Altai kiválasztás
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 96-100
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Kereskedelmi gyümölcsök termelése,%: 98
  • Bush méret: Középálló
  • A bokor magassága, lásd: 100-120

Lásd az összes jellemzőt

Az új paradicsomok termesztése és az ágyakban, valamint az üvegházakban, a paradicsom Masha, aki könnyen érdekelhető. Ez a fajta paradicsom időnként jobb, mint a hozam. Hasonló európai és amerikai paradicsomfajták.

Az eltávolítás története

Ez a fajta szemcsés hozta létre egy csoport Altai tenyésztők több mint 10 évvel ezelőtt. Annak ellenére, hogy a paradicsom az állami nyilvántartásban az Orosz Föderációban még nem nyújtották be, nagy keresletet igényel a kertészek és a gazdálkodók körében. Zoronált szibériai fajták, urálok, közép- és déli régiók.

A fajták leírása

Masha szemcsés kultúrája – ez az átlagos determináns bokor, amely 100-120 cm-re húzódik. A bokrok gyenge sűrítéssel rendelkeznek zöld levelekkel, erős szárakkal, kifejlesztett gyökérrendszerrel és egyszerű típusú virágzással. Az első gyümölcskefe 10 lap felett van kialakítva, ahol 4-5 bogyós gyümölcsöt kötünk.

A termesztés során az üzem 1-2 szárak kialakulását igényli, kötelező harisnyatartó az extra lépések támogatására és időben történő eltávolítására. Univerzális célpontja, olyan szép a friss formában, újrahasznosított és konzerv. A teljes üzemanyag-konzervek esetében a paradicsom nem alkalmas a bogyók nagyságára.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom Mashenka akár 220-260 gramm, de néha a bogyók egy csomó 400-600 g. Szokatlan bogyó forma – szív alakú, kis “kiugró”, és a klasszikus szín világos piros, zöldes pecsétet az alapon és látható motorok nélkül. A világos zöld színű paradicsom megbízhatatlan formájában.

Bőr bogyó tökéletesen sima, kellően sűrű, ragyogó felületen. A héja sűrűsége ellenére a paradicsom csecsemője gyenge – akár 3 hétig, a tárolási feltételek mellett. A gyümölcsök szállítása jól tolerál, és nem reped.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom kiváló ízű és fűszeres aroma van. A zöldség ízlése, az édességek és a csókok egyensúlya, könnyű cukorral kiegészítve. Teljesítmény paradicsom húsos, mérsékelten sűrű, kis magvak tartalmával. A vizes fürdőruhával nincs zöldség. A paradicsomos színekkel összefüggésben.

Érés és gyümölcsözés

Különféle parén. A csírák megjelenésének pillanatától kezdve az első paradicsom érése a gyümölcskeféken kevesebb, mint 3,5 hónap (96-100 nap). A paradicsomot együtt, majdnem egyszerre és elég gyorsan, így a további érés és gyümölcsösség lassú. A paradicsomot eltávolítják az egész gyümölcsökkel. A Frukció aktív fázisa június végén – július.

Hozam

A nagy fajta hozam az egyik előnye. A helyes ellátás lehetővé teszi a kiváló betakarítások összegyűjtését, amelyek elegendőek a munkadarab számára, és az italok és az üzemanyagok feldolgozására, valamint a zöldségek frissítésére. Átlagosan, 1 m2-es szezonban, összegyűjthet 18-20 kg érett bogyót. Jellemző, hogy az üvegházak hozama sokkal magasabb.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetőmagot március második öntözésén tartják, és a hajtásokat 60-65 napos korban átültetik egy új helyre, míg a szakácsok szárát és gyökerét meg kell erősíteni. A magok csírázása 7-8 napot igényel. Beszéljen a csírák megjelenése segíteni fogja az üvegházhatást (cellofán vagy üvegdobozok).

A palánták termesztésére szolgáló talaj illeszkedik-e – univerzális. A legfontosabb dolog a kedvező feltételek létrehozása – elegendő világítás 14-15 óra / nap és szobahőmérséklet beltéri + 20-25 fok.

Számos valódi levelek megjelenésének színpadán a bokor különálló csészékkel / edényekkel osztható meg. Egy héttel a növénykibocsátás előtt a könnyű keményedésnek van kitéve – a tartályokat naponta friss levegőn mutatják be. Az új helyen való transzplantáció május végén kerül megrendezésre, amikor a levegő és a talaj jól illeszkedik, és nincs olyan nyomáscseppek veszélye.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A kultúra termelékenysége közvetlenül a palánták sűrűségétől és helyétől függ. Nem több, mint 3 növény 1 m2-nél. A leszállás megfelelőnek tekinthető 65×45 cm.

Növekvő és gondoskodás

A tenyészet termesztéséhez a termékeny loamok alkalmasak, amelyeket nem lőnek le, és jól haladtak a levegőn. A telek előzetesen tisztítható a gyomokból és más szemétből, és jól megy.

A kultúra biztosan köszönetet mond a kiváló betakarításnak, ha biztosítja a megfelelő gondosságot. Agrotechnikai magában öntözés, így etetés, a talaj lazább, kialakulása és harisnyakötő bokrok, gyakori gőzölés, eltávolítása kisebb lapok, szellőztető üvegházak, valamint a védelmi intézkedések a kártevők és vírusok.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsomminőség masha gyakorlatilag nem csodálkozik a betegségek – dohánymozaik vírus, fekete bakteriális foltos, fusarious fading és phytoofluoro. A kár a növény inváziója által okozott a kártevők – TLL, TRIPS, COUSTEN fogók és Medveda, hogy figyelmeztesse a megjelenése, amely a segítséget inszekticid permetezés.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A kultúra jól tolerálja az éles hőmérsékletű ugrást, egy elhúzódó hőt, egy rövid árnyékot, de negatívan reagál a nedvesség hiányára. Hosszú aszályokkal a paradicsom elveszíti a magas ízelítőt, például a cukrot.

Értékelések áttekintése

Paradicsom masha masszívan termesztett és nyári házak és gazdálkodók. A fajta népszerűsége az előnyei miatt következik be: az ízlés, a gyors érlelés, a bőséges hozamok és a szabványos mezőgazdasági mérnökök. A hátrányok, a legtöbb kertészek pont rövid égési és hatalmas méretű gyümölcs, ami zavarja a teljes üzemanyag szennyvíz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: