Paradicsom móló az egész világon

 • Szerzői: Carey B. G., Gulkin M. N., Karmanova O. DE., Matyunina S. BAN BEN. (Agoofirma Aelita LLC)
 • A feltételezések éve: 2015
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 105-110
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Középálló
 • A bokor magassága, lásd: akár 100

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom móló az egész világon nagyon jó eredményt adhat. De csak akkor, ha minden előkészületben és helyesen készül. Ezért a legmegfelelőbb információ összegyűjtése szükséges.

Az eltávolítás története

A növény jött létre a híres agrofirm “Aelita”. A fajta állami nyilvántartás 2015-ben vége. A projekten végzett munka ilyen tenyésztőként vezetett:

 • Márka;
 • Parmanova;
 • Gulkin;
 • Matyunina.

A fajták leírása

A toll az egész világon tipikus meghatározó meghatározó. Ez a kultúra nagyon kényelmes a kertészek számára. A bokrok magasak és elérhetik az 1 m-t. Az lombozatnak átlagos mérete van. A tipikus sötétzöld színének.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Amikor a fajta bogyóit csak a húrokba helyezik, világos zöld. A gerinc állapotában a gyümölcsök elpirulnak. Átlagos méretük van, és általában 0,06-0,09 kg súlyúak. A bogyó formájában egy ellipszishez hasonlít, és csak gyenge ribbil. Egy kefe 10-15 paradicsomból fejlődik, és a tenyészet virágzatja összetett.

Kóstolási jellemzők

Minden meglehetősen egyszerű itt:

 • Az ilyen fajta cellulóz sűrű;
 • A kiváló húsra jellemzi;
 • A bőr gyümölcse meglehetősen erős;
 • egy kellemes érzés, amely általában magas színvonalú paradicsomra jellemző;
 • A bogyók fitneszje otthoni konzervdobozhoz.

Érés és gyümölcsözés

Az egész világon ünnepi ünnepek lehetővé teszik, hogy a gyümölcsök elég korán álljanak fel. A zöld megrémült, hogy megijedt a paradicsom megszerzéséhez a termékértékesítési tulajdonságok általában 105-110 napig tart. Leginkább a júliusban kezelt gyümölcsök enyhítésére. Az agrotechniki időjárási viszonyai és intézkedései azonban erősen befolyásolhatják az ilyen mutatót.

Olvasson tovább  A foszfor-potash műtrágyákról

Hozam

A termelékenység 8-8,5 kg / 1 kV-ig. M. Egy ilyen kis szóródás azt sugallja, hogy az időjárás szinte nem befolyásolja a gyűjtemény mennyiségét. Azonban, élesen kedvezőtlen meteorológiai feltételekkel vagy durva hibákkal, a növekvő problémák elkerülhetetlenek.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A toll magjai összefoglalása az elkészített hordozóval ellátott tartályok teljes világában márciusban vagy áprilisban kell lennie. Az adott időszaknak maguknak kell választania a kertészeket, mivel csak a helyzetet értékelhetik. A tartályokban túl korai leszállás nagyobb valószínűséggel. Leggyakrabban májusban érhetők el a átrakodásnak a átrakodásra való áttérésnek. De itt kell értékelnie a helyzetet.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A fiók összes információját harmadik fél forrásai tartalmazzák. Ajánlott szélessége Groz – 120 cm. A hossza önkényesen van kiválasztva, mivel kényelmes lesz. A legoptimálisabb lehetőség a 400×500 mm-es lyukak elrendezése.

Növekvő és gondoskodás

Garercer nélkül a támogatáshoz nagyon nehéz lesz. Gyümölcs repedés valószínűtlen. Ugyanakkor előfordulhat a termesztési feltételek megsértésével (túl intenzív öntözés, túlzott csapadék). Legalább minimális rezisztenciát a fitoofluorózisból csak a profilaktikus kezelés állapota alatt érnek el. Lehetőség van az egész világon az egész világon:

 • Oroszország európai része;
 • Távol-Kelet;
 • Ural és szibériai régiók;
 • Volga régió;
 • Észak-Kaukázus.
Olvasson tovább  A málna csemetékről

E régiók bármelyikében a paradicsom ültetése megfelelő, ha az éjszakai fagyok veszélye teljesen eltűnt. Ha a transzplantáció nem nyitott talajban van, hanem a film alatt, akkor 2 héttel korábban töltheti el. A vetőmagot nagyon óvatosan választják ki. A mangán rózsaszín oldatában fertőtlenítik. A vetőmagok mélysége – 1-2 cm, a föld megnedvesedik, de kizárja a referenciát.

A fiatal poroszl nem túl sok a nedvességben, és a talaj vágása elfogadhatatlan. A legjobb öntözött paradicsom 1 alkalommal 2-3 nap alatt. A rosszul fejlett gyökerek károsodásának megszüntetése segít önteni egy fecskendővel vagy teáskanál. A palántákat 17-20 napos korban állítják elő; Ettől kezdve a palántákat a mangán könnyű rózsaszín oldatot kell öntenie. Ha a palánta jól megtermékenyített földön jelenik meg, a segédadagolóknak nincs szükségük.

A magokat egy tartalékkal kell vetni. Ez teszi a legerősebb és fejlett palántákat. Az egész világ legjobb elődei növényi kultúrák. Fokozott savasság meghódító mész. A transzplantált példányok 10-14 napig tartanak fenn.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Olvasson tovább  Milyen bogyók, mint a málna?
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: