Paradicsom narancssárga sapka

  • Szerzői: Maksimov S. BAN BEN., Klimenko N. N., Sergeev B. BAN BEN. (Agrofirma Ltd., OOO, FGBNA szövetségi tudományos középpontja Növényi Nagy)
  • A feltételezések éve: 2011
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat, az egész szarban
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 85-90
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, az erkélyre, az ablakpárkányra, a cserepes kultúrára való növekedéshez
  • Bush méret: Éjszakai minőségű
  • A bokor magassága, lásd: 30-35

Lásd az összes jellemzőt

Rendezés narancssárga kalap – Ez egyfajta mini paradicsom, amelyet még otthon is meg lehet termeszteni az ablakpárkányon. Különböző méretű, magas hozamú, gyönyörű és finom sárga cseresznye paradicsommal jár. Salátákban, általános formában, ételek díszítéséhez.

Az eltávolítás története

Létrehozott az FGBNU-hoz a Szövetségi Tudományos Központ a Növényi Növénytermesztés, az Agrofirma Search LLC részvételével. A szerzők a következők:. BAN BEN. Maksimov, N. N. Klimenko, B. BAN BEN. Sergeev. A 2011-ben szereplő állami nyilvántartásban.

A fajták leírása

A bokrok alacsonyak, magasságban 30-35 cm. Stem erős, erőteljes. A levelek kicsi, paradicsom típusú, ráncos, hajlamos arra, hogy csavarja, sötétzöld. A gyökérrendszer gyengén fejlődött. A virágzat egyszerű, az első 5-6 lap, a továbbiakban:. Körülbelül 6-7 kefe van kialakítva, mindegyik nyakkendő 6 és 8 paradicsom között. Növekedés típusa Superdenerinant, Stambling Variety. Alkalmas a nyitott talajra, a film üvegházakhoz, az ablakpárkányon vagy az erkéllyel rendelkező tartályban lehet növekedni. Gyakran a magas paradicsom melletti leszállásra ültették.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A klasszikus cseresznye mérete 15-12 g, lekerekített alak, sárga-narancssárga szín, hús, puha, vékony sima, magok egy kicsit. Gazdag antioxidánsok, Lycopin, C-vitamin. Hosszú ideig tárolva, ha szállítják, akkor az árucikkek vétele és elvesztése.

Kóstolási jellemzők

Nagyon édes, kis savanyúsággal, illatos. Nem okoz allergiás reakciókat.

Érés és gyümölcsözés

Nagyon korán az időmegálló, mivel a csírák megjelenése a paradicsom eltávolítása előtt 85-90 napig tart. Távolítsa el az első betakarítást július 10-én és augusztus 20-ig, néha szeptember előtt. Paradicsom tartja szilárdan az ágon. Éles hőmérsékletcsökkenéssel a gyümölcsök megrepedhetnek.

Hozam

A magas hozamú kultúra, a miniatűr szakácsokkal 500 g paradicsomból eltávolítható. 1 kV-tól. m mintegy 3 kg.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetőmagok február végén – március elején. A leszállás előtt fertőtlenül, mosottak. A talajba 3 cm mélységbe kerül, 2 cm-es intervallummal, öntözve és polietilén fóliával borítva a csírák megjelenése előtt. A talaj hőmérsékletét a csírázáshoz +25 fokos módon tartjuk fenn. Hajtások 1 idő alatt 3 nap meleg vízben. Amikor a jelenlegi lapot legalább 300 ml kapacitású 1-2 képződik. A kertet április végén ültetik 60-65 napos korban. A gyenge szemű lélegző szubsztrátot, a lángot vagy a homokot előnyben részesíti. Az átültetés után az első 10-12 napot ajánlott ellopni, amíg a palánták rögzítve vannak, a levegő nedvességtartalma 60-65%. Amikor a tartályba kerül az erkélyre, az optimális térfogat legalább 4 liternek kell lennie, télen további háttérvilágításra van szüksége.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

50×30 cm-es intervallummal, 1 kV-ig. m 4-5 növény.

Növekvő és gondoskodás

Nem igényel gőzölést, nem kell elindítani és kialakítani. Ha a bokrok nagymértékben nőnek, kissé ajánlottak. Rendszeres és bőséges öntözés szükséges hetente kétszer, meleg és fényes nap. Korán reggel, szigorúan a gyökér alatt. A kultúra szereti a nedves levegőt, a páratartalomnak 50-60% -os tartományban kell lennie a kertben. Ha a megadott páratartalom mértéke meghaladja, a virágok kezdenek csökkenni, a beyondability gyümölcsök csökken, a szárakat kihúzva, hajtásokat, hogy beteg a különböző típusú gombák. Szükséges nagyon óvatosan lazítani a talajt, távolítsa el a gyomokat. Feed 3-szor szezononként. Az aktív növekedés időszakában az aktív növekedés időszakában a nitrogénkészítmények a kálium-nitrogén trágyák keverékének virágoznak, a bonyolult adagolók megjelenésével, amelyek része a nitrogén, kálium-foszfor. Szerves műtrágyák narancssárga sapka jól beszél a csirke alom, korovyat, karbamid.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Jó mentessége van egy verticillosis, a dohánymozaik vírus, a fusrious fading, gyökér rothadás. A korai fajta befejezi a termelést a fitoofluorózis előtt. Az üvegházhatású betegségek megelőzésére, a paradicsomra vonatkozó szabványos feldolgozás.

A fő kártevők közül a leggyakoribbak: a Colorado bogár, kirándulások, tll, egyéni kullancs, slug. Spray biopreparations, vagy alkalmazzon népi jogorvoslat rovarokra.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

Nem védett földön, amelyet a régiókban meleg éghajlaton termesztettek. Az üvegházban és az ablakpárkányon való leszálláshoz, amely megfelel az összes Régiónak Oroszországban.

Értékelések áttekintése

Fajta, mint nem csak a kertészek, hanem a beltéri növények rajongói is, mivel nagyon szép vastag bokor smaragd-zöld csodálatos levelekkel, narancssárga tomátorok-cseresznye érlel ágak. A gyönyörű és finom paradicsommal díszített, gyönyörű és finom paradicsommal díszített dekoratív típusú növény, amely még a “cukorkát” nevet kapta, érdeklődést okoz a gyermekek iránt. Örömmel vesznek részt egy ilyen helyiségüzem és betakarítás gondozásában.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: