Paradicsom nepas 7

 • Szerzői: Lukyanenko A.N., Dubinin S.BAN BEN., Dubinina I.N.
 • A feltételezések éve: 2018
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Közepes
 • Az érlelés időzítése, napok: 95-105
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • A bokor magassága, lásd: 60-80
 • Levelek: közepes hosszúságú, sötétzöld szín

Lásd az összes jellemzőt

A Nepas egy teljesen különböző fajták sorozata. És egyesíti azokat, hogy nem alkotják a sztyeplőket, vagyis nem, akkor nem, ezért a név. Különböznek számokban és különböző mosatlan második nevekben.

Tehát a NEPAS 7 paradicsomminősége (második nevét) konkrétan létrehozták a forgalmas vagy lusta kertek, valamint a mezőgazdasági termelők számára, amelyek növekvő zöldségeket értékesítenek. A fajta rendkívül könnyen kezelhető: nem elég, hogy a bokrok nem kell szüneteltetni, így a kultúra is kiváló immunitással rendelkezik, anélkül, hogy gyakori permetezést igényelne.

Az eltávolítás története

A fajta fejlődése a Lukyanenko, Dubinina és Dubinin összetételében egy jól ismert csapatban részt vett. 2016-ban egy kérelmet nyújtottak be, és már 2018-ban, a fajták számára lehetővé tette, hogy az Orosz Föderációhoz tartozó állami nyilvántartásba vegyenek az állami nyilvántartásba. A kultúra az ország nagyszámú régiójában növekedhet.

A fajták leírása

A fajta alkalmas mind az ágyak nyílt térében, mind a film menedékhelyén. A tenyészet egy sztrájkos bokor, amely meghatározó magasságtípusú, a magasság 60-80 centiméterre korlátozódik. A neve ellenére a bokor még mindig lépéseket tesz, de nagyon mérsékeltek. A bokrok lombja nem túl hosszú, sötétzöld. Ezenkívül a kultúrát egy egyszerű virágzat megkülönbözteti, és a gyümölcsfa artikulációval rendelkezik.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Paradicsom Nepas 7 szinte mindig növekszik (ezáltal a fajta második neve). Egy paradicsom átlagos súlya – 200-260 gramm. De a kedvező körülmények között a paradicsom nagy méretű lehet. A lekerekített formájuk, és a bőr sima. Gyümölcsök piros színben festettek.

Kóstolási jellemzők

Az íze kiváló, savanyú, édes, kifejezve. Juicy és szoros pép jól friss formában, valamint a növényi ételek készítésében. Gyakran gyümölcsök magukban foglalják a téli üreseket, mint például a főzési lé, különböző mártások, egyéb termékek.

Érés és gyümölcsözés

Kultúra NEPAS 7 Földközi-tenger: A gyümölcsök 95-105 nap után jelennek meg a vetőmag lő után.

Hozam

A NEPAS 7 VÁLTOZÁSHOZ. A becslések szerint 6,3 kg-val becsüljük meg, amelyek eltávolíthatók a zöldségek egy térből. A fokozott agrotechnológiával a bogyók száma növekedni fog.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Nem számít, ahol azt tervezi, hogy termesztenek, meg kell növényi magvak előtt 2 hónappal a palántákat át az előkészített ágyak. És ez már a régió, az éghajlati és időjárási viszonyoktól függ.

A palánták találhatók, hogy két vagy három levél megjelenése után merüljenek el, és ne felejtsük el a fedett vizet takarmányozni és vízzel.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom nepas 7

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom nepas 7

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom nepas 7

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Majdnem minden rendelkezésre álló forrásból hiányzik az adott fajta információ leszállási rendszere. Ezért feltételezhető, hogy mivel a fajta határozza meg, a sűrűsége a kiszállás paradicsom Nepas 7 nem különbözik a többi hasonló termények.

Növekvő és gondoskodás

A fő jellemzője a Nepas fajtacsoport az, hogy a folyamat a növekedés, alkotnak egy rendkívül kis számú hajtások nőnek, hogy az oldalán, és nem vesz fel áramot a fő hordó. Ezért az ilyen bokor nem lehet szüneteltetni, az igény eltűnik a szár kialakulásában. De hogy ne szakítsa meg a nagy gyümölcsök terhelését, a harisnyakötőre van szükség, és még kötelező is.

Paradicsom nepas 7

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom nepas 7ÉlesztőParadicsom nepas 7BórsavParadicsom nepas 7JódParadicsom nepas 7HamuParadicsom nepas 7Kalcium-selitraParadicsom nepas 7bukkinsavParadicsom nepas 7TejszérumParadicsom nepas 7Hidrogén-peroxidParadicsom nepas 7Csirke alomParadicsom nepas 7SzódaParadicsom nepas 7CsalánParadicsom nepas 7Molyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A NEPAS 7 fokozatának második alapértéke – Erős immunitás. A kultúra egy kicsit ellenáll, mint például:

 • fusarious wilting;
 • dohánymozaik vírus (VTM);
 • csúcs.

Ezenkívül a paradicsom nem szenvednek a gyümölcsök megrepedésére, és meglehetősen hosszú gyümölcsökben is különböznek.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom nepas 7

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom nepas 7

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom nepas 7PhytofluoroParadicsom nepas 7Puffadt harmatParadicsom nepas 7CsúcsParadicsom nepas 7ClapporiosParadicsom nepas 7Szürke gnilParadicsom nepas 7Dohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása