Paradicsom pillangó

  • Szerzői: Andreeva E. N., Sysina E. DE., Nazina S. L., Bogdanov K. B., Ushakova M.ÉS. Ltd. ‘Semenovodskaya cég “tomagros”
  • A feltételezések éve: 2000
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: az egész üzemanyag-konzervhez
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 110
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • A bokor magassága, lásd: Legfeljebb 150
  • Levelek: Nagy, zöld

Lásd az összes jellemzőt

Az utóbbi években sok daciditáció kezdett masszívan termeszteni a cseresznye paradicsomot, akinek a bokrok minimális helyet foglalnak el, de jó növényeket adnak. Hasonló típusú paradicsomokat tartalmaznia közepén szabadult fajta a szép név Butterfly, amely képes a növekvő üvegház és nyílt talajokban.

Az eltávolítás története

Ez a fajta a hazai tenyésztők csoportja (Ushakov, Andreeva, Bogdanov) származik. A paradicsom típusai viszonylag a közelmúltban kimutatták, körülbelül 20 évvel ezelőtt, de már sikerült népszerűvé tenni a dachensek és agrárok körében. 2000-ben a BatterFly osztály használatához.

A fajták leírása

A Butterfly nevű kultúra egy 150 cm-ig terjedő bokor. A determináns növényt erőteljes szárak jellemzik, a bőséges sűrítés sötét zöld lombozat, erős gyökérrendszer és komplex megfelelés.

Általános szabályként 3 kefe, amely hatalmas számú kis paradicsommal van kialakítva a bokor teljes időszakára. A maximális bőséges betakarításhoz ajánlott a kultúra két száron termesztésére. Ezenkívül a bokrok kötelező gartót igényelnek az erőteljes támogatásokhoz.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Paradicsom pillangó miniatűr. Átlagosan egy paradicsom tömege 35 gramm. Gyümölcsforma szokatlan, tojás alakú (szilva alakú) és színes egyenruha, rózsaszín-bíbor. A szerencsétlen állapotban a gyümölcsöket világos zöld szín jellemzi, sötét folt található az alapon. Paradicsom bőr sima és vékony, abszolút ellenáll a repedésnek. A fajta jellegzetes jellemzője ugyanolyan méretű a paradicsom.

Ez a fajta paradicsom univerzális, így frissen, salátákban, valamint a felülvizsgált, különösen a jó paradicsomban használható.

Kóstolási jellemzők

A desszert paradicsom kitűnő tulajdonságai pillangó kiváló. Van egy szép friss aroma, húsos és lédús húsuk, valamint súlyos édességek, anélkül, hogy megcsókolnak.

Érés és gyümölcsözés

Egy magkultúra átlagos éréssel. A teljes érés 110 nap alatt fordul elő. Érlelés a kefék fokozatos, amely több hónapig terjed, hogy élvezze a finom paradicsomot. Az első gyümölcsök július 15-e után eltávolíthatók.

Hozam

Ennek a fajta bőséges hozama az egyik előnye. A mezőgazdasági tervezés megfelelő betartásával akár 5,4 kg-ot is gyűjthet 1m2-vel. Az üvegházhatású körülmények között a betakarítási arányok magasabbak.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A kultúrát tengerparti termesztik. Ehhez vetőmagot vetnek a potokba. A szétválás előtt, a magvak magvak 60-65 napig. A Föld ajánlott a kerti kertetem használatára. Annak érdekében, hogy felgyorsítsa az első hajtások megjelenítésének folyamatát, polietilént használunk. A csírázás után (2-3 lap a bokoron) merülni kell (a bokrok szedése külön fazékban). A szoba, ahol a palántákat termesztik, melegnek kell lenniük, jól megvilágítanak.

Amint 6-8 igazi levelek jelennek meg a bokoron, nyitott földön ültethető. Ajánlott egy felhős napon vagy naplemente után.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom pillangó

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom pillangó

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom pillangó

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A pillangó palántáinak helyesen kialakított bokora elég kompakt, így 4-5 egység négyzeten ültethető egy méterre. Az optimális leszállási rendszert 40 cm-re tekintik.

Növekvő és gondoskodás

Kultúra Ajánlott felemelni a helyszínen, ahol a kapor, a petrezselyem, az uborka vagy a sárgarépa korábban nőtt. A talajnak buta, lélegző, telített ásványi műtrágyák, valamint a vázlatok és az erős szél védettnek kell lennie. Paradicsom pillangóra van szüksége komplex mezőgazdasági mérnöki – mérsékelt öntözés, időszerű táplálás, bokrok kialakítása, harisnyatartó, gyomlálás és talaj lazítás.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a típus az erkélyen termeszthető, egy hazai film üvegház körülményeiben.

Paradicsom pillangó

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom pillangóÉlesztőParadicsom pillangóBórsavParadicsom pillangóJódParadicsom pillangóHamuParadicsom pillangóKalcium-selitraParadicsom pillangóbukkinsavParadicsom pillangóTejszérumParadicsom pillangóHidrogén-peroxidParadicsom pillangóCsirke alomParadicsom pillangóSzódaParadicsom pillangóCsalánParadicsom pillangóMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A növényi stabilitás számos betegség és vírus számára elérhető, de a megelőző intézkedéseket kell elvégezni, mivel könnyebb figyelmeztetni a betegséget, nem pedig a következményeivel való küzdelem. A profilaxis speciális oldatok (inszekticidek) használatával permetezést használ.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom pillangó

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom pillangó

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom pillangóPhytofluoroParadicsom pillangóPuffadt harmatParadicsom pillangóCsúcsParadicsom pillangóClapporiosParadicsom pillangóSzürke gnilParadicsom pillangóDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A kultúra, abszolút rezisztencia az időjárás ingadozásoknak, így szinte bármilyen éghajlati viszonyban termeszthető. A déli és központi csíkban – nyílt talajokban, Észak-üvegházakban.

Régiók növekvő

A kultúra ajánlott az Orosz Föderáció minden régiójában, Ukrajnában, valamint Fehéroroszországban.

Értékelések áttekintése

A pillangó miniatűr paradicsomát a Dachas, az erkélyeken, a miniatűr üvegházakban termesztik. A fajtákat jellemzi, mint a növény, igénytelen a kilépő, gyorsan alkalmazkodni az időjárás és a talaj, valamint a hihetetlenül finom friss és konzerv faj.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása