Paradicsom piros csillag

 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: SEVENTENERMINANT
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 100-105
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
 • Bush méret: Középálló
 • A bokor magassága, lásd: 120-140
 • Az érett gyümölcs színe: Piros
 • Formában: lekerekített

Lásd az összes jellemzőt

Vörös csillag – a paradicsom hibrid változatossága, nem csak Oroszországban, de messze meghaladva. Az ilyen keresletet a magas fajta hozam, valamint kiváló ízlése magyarázza.

A fajták leírása

A piros csillag a félig technikai növekedési típusú középosztályú bokrokat képezi. Általános szabályként a bokrok magassága nem haladja meg a 140 cm-t, ami megkönnyíti ezt a fajtát.

A hibridet nyitott vagy zárt talajban végezzük, a választás a régió éghajlati jellemzőitől függ. Érdemes megjegyezni, hogy a gyümölcsök ugyanabban az időben néznek ki, így a betakarítás könnyű lesz összegyűjteni. A keféken 6-8 gyönyörű gyümölcsöt kötünk.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A külön paradicsom tömege 90-110 gramm lehet. Ez közepes méretű. A paradicsom növekszik, nagyon sima, sima. Közel hiányzik. Grade Red Star, az alábbiak szerint a névből, a klasszikus piros szín gyümölcse.

A bogyók húsát nagy sűrűséggel különbözteti meg, és a cukrot a vágásokon látják. Minden gyümölcs legalább 5 kamrát tartalmaz gabonával. Azonban értelmetlen, hogy önálló magvakat gyűjtsön, mivel a szülői tulajdonságok egyébként nem lesznek sikeresek.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom sokkal édesebb ízű, de kellemes savanyúság is jelen van. Illat standard, paradicsom. A gyümölcsök tömörsége és közös íze lehetővé teszi, hogy a bogyókat a főzés során alkalmazzák. A gyermekek számára friss paradicsom ajánlott, valamint azok, akik betartják az étrendet. Újrahasznosított megy a juice, paradicsom paszta. A Vörös Csillagból kiváló ketchupot kapunk, és több ilyen paradicsomot teljes egészében megőrzik és figyelembe veszik.

Érés és gyümölcsözés

A Kytec Hybrid Red Star másodlagos. A teljes termés lejárati lejárat 100-105 nappal a kiszállást követően történik.

Hozam

A nagy hozamok a paradicsom így értékelik a zöldségeket. És a mutatók valóban nagyszerűek:

 • 1 bokor – 4-5 kg;

 • 1 kv. M – 18 kg.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Az Orosz Föderáció legtöbb régiójában a március közepétől és április elején. A talaj könnyű, jó lazasággal és semleges savassággal. A magvak fertőtlenítése nem kell tennie, mert a gyártó feldolgozza őket.

A gabona elhelyezésének mélysége 1 centiméter, és már van egy hidratált szubsztrát. A filmmel borított palántákat tartalmazó szoba melegnek kell lennie. Minél magasabb a hőmérséklet, annál gyorsabban jelenik meg a hajtások. De a filmet naponta kell átalakítani, hogy a hajtások ne fulladjanak.

Merülés után a fiatal malacot néhányszor szűrhetjük. Először táplálja a folyékony szerves szerveket, majd adjon ásványi komplexeket. Annak érdekében, hogy a palánták egészségesek legyenek, meleg megvilágított ablakpárkányon tartják. A keményedési csírák 10 nappal az átrakodás előtt kezdődnek. Ez utóbbit májusban (üvegházakra) vagy júniusban végzik (nyílt földre).

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A bokrok elég kompakt és nem nőnek erősen, így csak 30 cm van a kutak között. De a folyosónak 0,5 m-re kell lennie.

Növekvő és gondoskodás

A piros csillag a termékeny talajokra szállt, ősz óta megtermékenyített. A korábbi évszakokban lehetetlenné válik ebben a helyen. Ha nyitott talaj, akkor a helyet választja a leginkább napos. Meg kell fújni egy könnyű szellő, de az állandó tervezetek nem engedélyezhetők.

Ez a fajta fontos. A vizet legalább szobahőmérsékletre kell beállítani. Hetente egyszer a folyadékot a gyökérbe táplálják, és lehetetlen, hogy az egyes levelek nedves földön fekszenek. Az öntözött, a föld lazítva, hogy a víz gyorsabban behatoljon a gyökerekbe. Az elhúzódó eső időszakokban a paradicsom nem öntözött (a nyílt talajon).

A képződés 1 vagy több száron végezhető el. Érdemes emlékezni arra, hogy a legnagyobb gyümölcsök egy törzsön fognak kiderülni, de ha a szárak többek, akkor a kefék többet érnek. Ebben az esetben a formáció jellemzői maradnak a kertész kiválasztása. De bármilyen esetben el kell forgatnia a lépéseket, mint az alsó lombozat. A szár sérüléseinek elkerülése érdekében a nyílt talajon vagy az üvegházban lévő csiszolásra kell összpontosítani.

Fingering a piros csillagra, de ez teljesen klasszikus opciók. 7 nappal a leszállás után, a sertések nitrogénnel vannak ellátva. A medencék képződését ásványi anyagok és gyümölcsözés – potál és foszfor-keverékek ünneplik. 10 nappal a gyűjtemény előtt, bármilyen adagoló megállt, különben a káros anyagok a paradicsomban maradnak.

Többek között a növények védelmet igényelnek a betegségek ellen, különösen a gombás ellen. Annak érdekében, hogy a bokrok ne vegyék fel az összesféle betegséget, mindig használjon tiszta eszközöket a munkában, hogy a fungicidek időben történő permetezést töltsön. A permetezés a felhős időben és az ütemterv szerint kerül megrendezésre.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

Red Star Dachnikov néhány évvel ezelőtt fedezte fel magukat. Annak ellenére, hogy a fokozat meglehetősen fiatal, nagyra értékelik. Hatalmas növényi növények viszonylag könnyű agrotechnológiával – ez a hibrid fő előnye. A piros csillag az egyik legszomorúbb fajtának tekinthető, így kiváló választás lesz a vállalkozók számára.

A hátrány csak a betegségre való érzékenységnek tekinthető. De a propagál miatt kerülni fogják őket.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: