Paradicsom roma baba

 • Szerzői: Nastenko N.BAN BEN., Brazhan B.G., Gulkin M.N., Karmanova O.DE.
 • A feltételezések éve: 2015
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: több mint 150

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom Roma Baba – A hatalmas, szokatlan gyümölcsök tulajdonosa. Az állami nyilvántartás 2015-ben található, a szerző az “Aelita” kiválasztó cég.

A fajták leírása

Az intedermináns fajta, így korlátlan növekedése van. Elérheti a 2-3 métert. A nyitott talajban 1-1,5 méterre. Zöld levelek, közepes méret és közepes vastag. Az első gyümölcskefe 6 lap után jelenik meg, majd minden 2-3 lapon. Paradicsom rozsda, hővel és rövid távú hűtéssel, egészséges és erős.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A bogyók sík, szélesek, több mint magasság, súlya 250-300 g. Az első gyümölcs 600 g lehet. Vannak gyenge rabes. Az éretlen magzat színe világos zöld, sötét folt a Frukcióban. Rum Baba érett gyümölcsei olíva színűek. A gyümölcsöket 4-5 gyümölcs kefében gyűjtik össze. A bőr rugalmas, vékony, tartós, könnyen eltávolítható. A zöld-sárga, smaragd cellulóz, enyhén könnyebb központtal.

Kóstolási jellemzők

Az íze csodálatos és szokatlan a paradicsomhoz, hasonlít egy egzotikus gyümölcsöt vagy dinnye, édes, de elegáns savval. A megjelenésű cellulóz egy ananászra hasonlít, gyengéd, lédús és illatos. A vetőmag kamerák egyértelműen észrevehetőek, kicsiek. A fajta alkalmas étkezési és bébiételekre, minimum antocianinokat tartalmaz, amelyek allergiát okozhatnak, és sok béta karotinot okozhatnak. Ez többnyire a legutóbbi formában, de lehet a szokatlan üresek alapja: vágott saláták, smaragd lekvár, zöldség kaviár.

Érés és gyümölcsözés

Az átlagos időzített növény 110-115 nap után érhető el. A betakarítás július és szeptember között gyűjtött.

Hozam

Mutatók jó – 6,8-8,0 kg 1 kV-vel. m, de a megerősített mezőgazdasági technika elérheti a 10-12 kg négyzetet. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetőmag vetőmag március elején, a nyílt földi csemetékben ülnek le 60-65 napos korban, amikor a fagy és a talaj veszélye elég jól érkezik. Ez az időszak május 15-től júniusig 5-6.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom roma baba

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom roma baba

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom roma baba

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az inter-soros távolság 60 cm, a leszállási kutak 50 cm egymástól.

Növekvő és gondoskodás

A Greenoplodic paradicsom átlagosan kevesebb fajta, mint más fajták, és a roma baba nem kivétel. A paradicsom az Orosz Föderáció minden régiójának termesztésére ajánlott. Gress az üvegházakban és a nyitott talajban. Formáció, valamint bármely más korlátlan növekedésű fajta szükségszerűen. 1-2 szárakban termesztett. A harisnyakötő mindkét szövéshez és nehéz gyümölcsökhez szükséges.

Megkaphatja a maximális hozamot, a következő agrotechnológiai szabályoknak való megfelelést.

 • Megszakítás. Lehetővé teszi, hogy átirányítsa a tápanyagokat a gyümölcs tetejéről. Csak a kefékre néz, ahol a gyümölcsök elérték a kívánt méretet, és érettek.
 • Erős öntözés az érés során. A fokozat nem hajlamos a repedésre, hanem kalibrált termést kap, a paradicsom meleg vízzel és öntözés után, mulch. A forró nyáron minden más napon vagy akár naponta is öntözött.
 • Műtrágyák készítése. A jobb édességekért a paradicsom táplálja a foszfor-potash műtrágyákat. Kényelmes Universal: “Gumat-80”, “ideális”, “Kemira”, “Emerald”. Az utasítások szerint szigorúan táplálkozzon, mivel a paradicsomra gyakorolt ​​hatalom feleslege káros, mint a hiányosság.

A műtrágyákat a következő komponensektől függetlenül állíthatjuk elő.

 • Zöldek. Gyógynövény fák, csalán, pitypang zúzott, öntött 2 rész víz, ragaszkodva 10 nap. Majd 5-szer vízzel hígítjuk. 1 bokor elég 1 liter a kész megoldás.
 • Hamu. 10 literes igényel 1-1,5 kg kiváló minőségű kőris (búza vagy rozs szalma, nyírfa vagy fenyő). Az egyik bokoron az infúzió hatása fél literre öntött.

Hasznos permetezés a lombozat bórsavval (10 g por 1 liter vízenként), a jódoldat öntözése (5 csepp 5 liter vízen). Ha a növények hiányzik a nap, a nyár felhős, magnézium-szulfátot táplálnak.

A fajta tesztelhetősége még a magas páratartalom vagy a hőmérséklet csökkenéseiben is kiváló. De megéri, hogy ösztönözze a beporzást, rázza a keféket.

A Roma Baba egyfajta, így a magvak összegyűjthetők, és a következő évben ugyanazokat a növényeket kapják.

Paradicsom roma baba

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom roma babaÉlesztőParadicsom roma babaBórsavParadicsom roma babaJódParadicsom roma babaHamuParadicsom roma babaKalcium-selitraParadicsom roma bababukkinsavParadicsom roma babaTejszérumParadicsom roma babaHidrogén-peroxidParadicsom roma babaCsirke alomParadicsom roma babaSzódaParadicsom roma babaCsalánParadicsom roma babaMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom roma baba

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom roma baba

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom roma babaPhytofluoroParadicsom roma babaPuffadt harmatParadicsom roma babaCsúcsParadicsom roma babaClapporiosParadicsom roma babaSzürke gnilParadicsom roma babaDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

A fajta szokatlan, egzotikus, így a konzervatív kertek éberségét okozza. A gyümölcsök olyan egészségtelen paradicsommal rendelkeznek, amelyek sok solanint tartalmaznak. De nem szabad összetéveszteni a helytelen paradicsom és a magzat olíva színének színét a kereskedelmi érettség színpadán. A speciálisan tenyésztett zöld fajták sok klorofill, antioxidánsot tartalmaznak, és ezek a C-vitamin tartalmának vezetői a C-vitamin tartalmában.

Azok, akik a rum baba fajta termesztették, kiváló egészséggel, hozammal és ízléssel tetszett. Az Emerald Flesh csak kiváló. A gyümölcsök nagyon édesek, teljesen igazolják a nevét, desszert, illatos, illatos. Maga a növény is megjelenik a tetején. A standard mezőgazdasági mérnöki tevékenység nem okoz semmilyen problémát: ezek élénkek, aktív növények kiváló kötéssel és hozammal.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása