Paradicsom rózsaszín hó

 • Szerzői: Zinc B.G., Konovalova N.BAN BEN.
 • A feltételezések éve: 2007
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Ultrarandy
 • Az érlelés időzítése, napok: 80-90
 • Növekvő feltételek: nyitott talajra
 • Bush méret: Magas
 • Hűtőközeg: Közepes

Lásd az összes jellemzőt

A szerelmesek körében érdekes típusú zöldségekkel rendelkeznek a helyszíneikben, a paradicsomos rózsaszín hó változatossága megszerzett. És érdekli, hogy mi a meglepetések nemcsak az íz és a hozam, hanem az esztétikai fajokkal is. Édes koktél paradicsomot gyűjtenek hatalmas ecsettel, mindegyikük akár 50 gyümölcs is lehet. Érdemes többet megtudni erről a kultúráról.

Az eltávolítás története

A rózsaszín hó az orosz válogatás sikeres fokozatja. Ő teremtésében, a cink b tenyésztői. G. és Konovalova N. BAN BEN. A kultúra kezdeményezője az “Aelita Agro” vetőmag-áramlási vállalkozás volt. A 2005-ben benyújtott változatos cég használatára való felvétel iránti kérelem. És a 2008-as vizsgálati és terepi tesztek után az Orosz Föderáció állami nyilvántartásában szereplő fajta. A kultúra kultúrája a nyitott ágyakon a magánszövetes gazdaságokban.

A fajták leírása

A tapasztalt garderek különösen vonzzák, hogy pontosan egy fokozat, és nem hibrid. Tehát lehetséges a vetőmagok előállítására. A rózsaszín hó magas bokrok, a növény az integermannant típusú. Különbözik a középfokú. A bonyolult virágzat sok gyümölcsöt képez, legfeljebb 40-50. Lombozat nagy, sötétzöld árnyalatú. Csuklós gyümölcs.

A Varietal paradicsom előnyei sokak:

 • Nagy teljesítménymutatók;
 • A növény tartósja tolerálja a hőmérsékleti különbségeket, a rövid távú hűtést;
 • kiemelkedik a kiváló stresszállóságból;
 • A gyümölcs íze.

Vannak néhány mínusz, de ez többnyire csak egyfajta jellemzői:

 • Szükséges a bokor képződésének figyelemmel kísérése, rendszeresen megszakítás a lépések;
 • A vékony bőr bizonyos nehézségeket nyújt a teljes gyümölcsök megőrzésében, mivel néha megrepedhet (bár a paradicsom még mindig az egész marad).

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom kicsi, úgynevezett koktélméret, az átlagos tömeg – 47 gramm, de néhány nő 60-70 g-ig. Forma ovoid, sima, bordák nélkül. Az éretlen bogyók világos zöld színűek, teljesen érett paradicsom – egy gyönyörű rózsaszín színű. Két vagy három vetőmag kamera van minden egyes magzaton belül.

Kóstolási jellemzők

A koktélfajta ízlése sok, ami kiválóan jellemző. Az alfajok a friss formában történő könnyű használatra ajánlottak, de a megőrzésben is megtalálhatók, valamint a sózás is megtalálható.

Érés és gyümölcsözés

Ez ultrahangos paradicsomminőségű. Az érett rózsaszín burkolatok megjelenése várhatóan 80-90 nap lesz a vetőmag hajtása után.

Hozam

A kereskedelmi gyümölcsök termelékenységének mutatói nem rossz – 4,7 kg / kv. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A rózsaszín hó magjai a március utolsó számában a palántákban vannak. Gabona merülési mélység kicsi – 1 és 1,5 cm között. Az első levél megjelenésének színpadánál, külön tartályok kivételével. Körülbelül hetente vagy 10 nappal, mielőtt a talajszalagokba való leszállás előtt a jó akklimatizáció egy új helyen. A tini növényeket 50 napos nyitott talajban keresik. Ennek feltétele lesz a fagyok visszatérésének veszélye. Ha a palántákat tervezik a fűtött törülközőbe ültetni, áprilisban lehet elvégezni, és ha a film alatt, akkor májusban.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az egyik munkamódszer a rózsaszín hóban – a bokrok szállása 45 cm-es távolságban.

Növekvő és gondoskodás

A rózsaszín hó termesztésében végzett tevékenységek bebörtönzésére, öntözésre és lazításra kerülnek a talajtermesztés során.

A nagy mennyiségű, masszív kefékkel hajló növény, amelynek bőséges gyümölcse van, kötelező gartót igényel a támogatáshoz. A paradicsom létrehozásához egy szárban ajánlott, miközben eltávolítja a lépéseket.

Az öntözést meleg vízzel végezzük, feltétlenül este. Az eljárást hetente körülbelül háromszor hajtjuk végre. Ezután a talaj laza a gyomok egyidejű eltávolításával.

Az öntözés utáni talajtakaró lehetővé teszi, hogy ne csak a nedvességtartást, hanem minimalizálja a gyomnövények számát is. 10 nappal a talajban való kilépést követően érdemes elvégezni a paradicsom első etetését. Ehhez használjon vadon megoldott csirke alomot vagy bármilyen komplex műtrágyát.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Rózsaszín hó számos paradicsom, amelyet egy speciális hőállóság jelez, és magas csípős képességgel rendelkezik.

Régiók növekvő

Szinte minden országban élő kertek növekedhetnek a leírt fajta paradicsomot:

 • Oroszország európai részének északra és északnyugatra;
 • Központi régió, valamint CCO;
 • Volga-Vyatsky régió;
 • Észak-Kaukázus;
 • Közép és Nizhnevolzhsky, valamint az Ural Régiók.

Megfelelő paradicsom a szibériai és a Távol-Keleten való növekedéshez.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: