Paradicsom rózsaszín húsos

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, gyümölcslé
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 85-95
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: Ötven
 • Az érett gyümölcs színe: rózsaszín
 • Formában: lekerekített és repülőgép-mag

Lásd az összes jellemzőt

Egy ilyen ígéretes név képes arra ösztönözni sok embert, hogy kipróbálhassa ezt a változatot a telek. De csak gondos megközelítéssel, feltárja az összes előnyét. És ezért meg kell kezdeni a maximális kulturális információkat.

A fajták leírása

A paradicsom rózsaszín húsos bemutatja a fejlődés meghatározó dinamikáját. Egy ilyen paradicsomot mind az üvegházban, mind a kertben a nyílt égboltban ültetheti. A bokrok maximum 50 cm magasságot kapnak. Egy másik tipikus jellemző a törzs kialakulása.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Miután megállt rózsaszín húsos bogyók teljesen igazolják a nevüket – ez egy rózsaszín szín jellemzi. Ezek meglehetősen nagy paradicsom, tömegük 150-200 g lehet. Az egyszerű lekerekített és lapos kör alakú példányok vannak.

Kóstolási jellemzők

A fajta húsa valóban hús. Panaszkodnak a lurtok hiányáról is. Megünnepeljük a jellegzetes kellemes édességet.

Érés és gyümölcsözés

A fokozat a korai kategóriákhoz tartozik. Ez 85-95 nappal az első zöld hajtások kialakulása után 85-95 napon belül képes adni. A betakarítások összegyűjtése általában júliusban kezdődik. Kedvező feltételekkel, augusztusban lehet elvégezni.

Hozam

A magas hozamú minőségű növény. Rózsaszín húsos képes lesz a Dachas 6 kg 1 kg-os bogyók ellátására. M. Természetesen a gyakorlati eredmény közvetlenül függ a meteo körülményektől és a kultúra mennyire. A stresszes stresszállóság ellenére jobb, ha újra elkerüljük őket.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A tartályokban vagy az egyszerű dobozokban lévő magvak nem használhatók elő. Néha áprilisban teszik. Leggyakrabban az átmeneti menedékhelyek átültetésének készenlétét május közepével érik el. A nyílt talajra való fordulás általában a nyár első harmadában készült. De itt már meg kell vizsgálnod, hogy milyen speciális palántákat készítettek, és milyen feltételeket hoznak létre.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom rózsaszín húsos

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom rózsaszín húsos

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom rózsaszín húsos

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Általában ajánlott növények a rendszeren 500×600 mm. A legnagyobb mennyiségű paradicsom 1 m2 – 4 darabra. De 3 példányra korlátozható. Ez a megközelítés lehetővé teszi a kultúra gondozásának egyszerűsítését.

Növekvő és gondoskodás

Távolítsa el a sztyeppeket, ha a rózsaszín húsos bokrok nem az indított állapotban vannak, nincs értelme. De a támogatásokhoz tartozó nyakkendőnek még mindig kell. A növények 1 vagy 2 szárakban a választáson vannak. A palánták szedése akkor történik, amikor az egyes levelek megjelennek. Amint befejeződött, az ásványi komplexumokkal kell ellátni a palántákat.

A rózsaszín húsos palánták öntözése rendszeresen, de szépen kell lennie, hogy ne nyúljon át. Leggyakrabban 24 órán belül egy öntözésre korlátozódik. Néha csak permetezze a földet a szórópisztolytól, hogy a páratartalom ne essen. Rózsaszín húsos paradicsom szükséges az elmúlt 7 napban, mielőtt a transzshipment a nyílt földön. Kezdje a Hardening 15-20 perc alatt a nyitott ablak alatt, és fokozatosan hozza ezt az eljárást az óra körül.

Fontos ajánlások:

 • Ülés a végső helyen palánták 7-9 lap és magányos színek;

 • Válasszon napos szakaszokat jó menedékkel;

 • Ellenőrizze, hogy mennyi a föld;

 • rendszeresen laza és merül;

 • Használja a lépéseket további hozamok eléréséhez.

Paradicsom rózsaszín húsos

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom rózsaszín húsosÉlesztőParadicsom rózsaszín húsosBórsavParadicsom rózsaszín húsosJódParadicsom rózsaszín húsosHamuParadicsom rózsaszín húsosKalcium-selitraParadicsom rózsaszín húsosbukkinsavParadicsom rózsaszín húsosTejszérumParadicsom rózsaszín húsosHidrogén-peroxidParadicsom rózsaszín húsosCsirke alomParadicsom rózsaszín húsosSzódaParadicsom rózsaszín húsosCsalánParadicsom rózsaszín húsosMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom rózsaszín húsos

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom rózsaszín húsos

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom rózsaszín húsosPhytofluoroParadicsom rózsaszín húsosPuffadt harmatParadicsom rózsaszín húsosCsúcsParadicsom rózsaszín húsosClapporiosParadicsom rózsaszín húsosSzürke gnilParadicsom rózsaszín húsosDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

A kertészek becslései szerint figyelemre méltó, hogy csak az első gyümölcsök elég nagyok. A jelenlegi ellátás elég egyszerű. Érdemes megjegyezni, hogy a csomagoláson megadott fényerő mértéke nem mindig érhető el. Az ízvételek teljes mértékben indokoltak. De ugyanakkor a nagy betakarítás megszerzésének szándéka nem mindig megtestesült.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása