Paradicsom rózsaszín királyság

  • Szerzői: Carey B. G., Gulkin M. N., Karmanova O. DE., Matyunina S. BAN BEN., Agrofirma Aelita LLC
  • A feltételezések éve: 2019
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 109-112
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Eladhatóság: Igen
  • A bokor magassága, lásd: 150-170

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom rózsaszín királyság nagy édes gyümölcsökkel a szelíd festészet sikerült szeretni sok dachensons. A fajta eltávolítjuk szakemberei által AGROFIRM Aelita LLC 2019-ben, de már jól bevált magát, amikor művelt a film alatt, és a nyitott talaj. A magas piacképesség a kereskedelmi használatra gyümölcsöket ígér.

A fajták leírása

Paradicsom-intenermináns, a bokor átlagos magasságával 150-170 cm-ben. Áransúly és a kívánt átlag. A virágzat összetett, az elsőt 9 lap után helyezzük el. A bokrok erősek és erősek, erős központi meneküléssel bőségesen kapnak oldalirányban. 3-4 paradicsom érkezik gyümölcskefékben.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Világos zöld hangon festett, éretlen paradicsom, érett hackelés rózsaszín árnyalatú. A gyümölcsök standard tömege 150-170 g tartományban változik, egyes példányok 200 g-os példányba jutnak. A paradicsom formája, amely lekerekített, alacsony emelkedésű szélekkel a kontúr mentén.

Kóstolási jellemzők

A gyümölcsök friss használatra, salátákra vagy más ételekre összpontosítanak. Íze édes, hús, húsos és lédús, elég gyengéd. A fokozat alkalmas a gyümölcslevek feldolgozására, a mártások, a teljes ajtós konzervek számára, kevés a nagyméretű paradicsom miatt.

Érés és gyümölcsözés

Rózsaszín Királyság – korai paradicsom osztály. Érési gyümölcs 109-112 napig tart.

Hozam

Átlagos díjak 10,0 kg / kv. M. A növényből körülbelül 3,5 kg érett gyümölcsöt kaphat.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A Seying Seeds a március 1. évtizedében kezdődik, de legkésőbb 60-65 nappal a paradicsom transzplantációja előtt nyílt földön. Szükségszerűen merül fel külön tartályokba, amint 2 ajándék jelenik meg. Az aktív magasságszakasz színpadán a palántákhoz készült szárakat olyan komplex gyógyszerekkel való táplálásával javasoljuk, mint a “fassak”. A film alatt a Busta május közepén kerül átadásra. Az ágyakban menedék nélkül transzplantizálható június elején.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom rózsaszín királyság

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom rózsaszín királyság

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom rózsaszín királyság

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

1 m2 nem több, mint 3-4 növény. Javasoljuk, hogy megfeleljen az ültetési sémához 60×50 cm.

Növekvő és gondoskodás

A Rózsaszín Királyság ajánlott 2 szárat vezetni a nyílt talajban, az üvegházban a számuk növelhető 3-ra. A bokrok kialakulása mellett szükség van egy harisnyakötőre, a lépések rendszeres eltávolítására. A műtrágyák készítése legalább 3-szoros szezonra van szükség, használhatsz kész komplexeket vagy növényi infúziókat, fa hamu. Az öntözést csak meleg, elhalványult vízzel állítjuk elő, bőven és rendszeresen.

Paradicsom rózsaszín királyság

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom rózsaszín királyságÉlesztőParadicsom rózsaszín királyságBórsavParadicsom rózsaszín királyságJódParadicsom rózsaszín királyságHamuParadicsom rózsaszín királyságKalcium-selitraParadicsom rózsaszín királyságbukkinsavParadicsom rózsaszín királyságTejszérumParadicsom rózsaszín királyságHidrogén-peroxidParadicsom rózsaszín királyságCsirke alomParadicsom rózsaszín királyságSzódaParadicsom rózsaszín királyságCsalánParadicsom rózsaszín királyságMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta védett a földi növények nagybetegségeivel. A kártevők között figyelmet kell fordítania a Paustic Tick lehetséges megjelenésére. Az üvegházakban szükséges figyelni, hogy a szellőzés, mint amennyire a megelőzés gombás betegségek ellen, ne felejtsük el, hogy fertőtlenítse a talaj és a szerkezet a menedéket, mielőtt a növények ültetése.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom rózsaszín királyság

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom rózsaszín királyság

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom rózsaszín királyságPhytofluoroParadicsom rózsaszín királyságPuffadt harmatParadicsom rózsaszín királyságCsúcsParadicsom rózsaszín királyságClapporiosParadicsom rózsaszín királyságSzürke gnilParadicsom rózsaszín királyságDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fokozat elválasztja az időjárást. Ellenállhat a rövid távú hűtés nélkül menedék nélkül, a hő továbbra is megadja a sebet, a virágok nem jelennek meg. Gyümölcsök még a magas páratartalom körülményeiben is.

Értékelések áttekintése

A Dachnikov, a Rózsaszín Királyság véleménye szerint, alig jelent meg a piacon, sikerült sok rajongó megszerzésére. A fokozat előnyei között az amatőr zöldségfajták az üvegházban és a nyílt talajban az ágakat és a teljes öregedő gyümölcsöt az ágakon osztják fel. A termés visszatérése egyenletesen, nyár közepétől őszig. A fajtát is dicsérte a jó alkalmazkodás a változást az időjárás, ellenállás súlyos betegségek – gyakran spray őket peszticidek vagy más kábítószer. A magas minősítések tiszteletben tartják és árucikkek a gyümölcsök – nagy kalibrált paradicsom szívesen vásárolnak, könnyen hordoznak szállítást, a dobozokban 3-4 hét.

Hátrányok Új paradicsom is megtalálható. Nem minden nyári házban, a gőzölés szükségességének szívében, de a hozam nélkül szenved, a gyümölcsök villognak. Ezenkívül a bokrok néhány szárra esnek, hogy elkerüljék a túlterhelést. Amellett, hogy a rózsaszín királyság meglehetősen érzékeny a jó gondozásra – az öntözés, az etetés, vagy nem sikerül.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása