Paradicsom rózsaszín stella

 • Szerzői: Szibéria
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Közepes
 • Az érlelés időzítése, napok: 100-105
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
 • Szállítási képesség: Igen
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: 40-50

Lásd az összes jellemzőt

A rózsaszín stella arról szól, hogy sok tapasztalt gobble-szerelmes nagyon pozitívan reagál, és a közepes régi vízválasztó. Ezek az érett gyümölcsök gazdagok a B. és C-vitaminokban, és a savasság kis százaléka meghatározza az étrend- és bébiételek használatának lehetőségét.

Az eltávolítás története

A Novosibirsk Postnikovka és Dederko kiválasztói sikerült a lehető legnagyobb mértékű kultúrát kapni a paréni jellegű tipikus betegségek túlnyomó többségének. De a legfontosabb eredményük volt az a tény, hogy a rózsaszín Stella nagymértékben fejlődik még egy hideg nyár, amely nem befolyásolja a gyümölcs minőségének mértékét. Ez a tulajdonság arra a tényre vezetett, hogy most a fajta kifejezett vezető lett más szibériai fajták között. Egyszerre a kultúrát más névnek nevezték – egy superspersevoid. De az állami piacon a fajta nyilvántartásba vett rózsaszín stele (egy betűvel).

A fajták leírása

A tápközeg, a determináns, alacsony (40-50 cm), nyitott talajokra és üvegházakra is vonatkozik. Veggie a bokrokon gyakran alakul ki, egy levélen keresztül. A kefékben 5-7 nagy gyümölcs, médium, amely súlya 150-200 g. A szüret általában stabil.

A rózsaszín Stella szibériai és Altai körülmények között termesztésre alkalmas. A fajtájának paraméterei nem függenek nyitott vagy zárt termesztési feltételektől. Szárak vastag, eldöntés, szúrás, de a támogatás elrendezése előnyösen, mivel a nagy méretű gyümölcsök. Skes alakításkor – 2-3.

Az első kefék kialakulása előtt a bokrok piramis konfigurációt viselnek, kompakt, majd egy bizonyos spreakció jelenik meg. Az első Rapids 7-8 lap fölött van kialakítva, mindegyikük 4-5 (megjelenik a lapon). Levelek összességében, sötétzöld árnyalatok, nem-tüsző, eltávolítás nem igényel. A bokrok önállóan állítsa le a növekedést az utolsó kefék kötése után.

Bár a kultúra és az időjárási felugró ablakok ellenáll, de egyértelműen nem tolerálja a fagyokat.

A pluszokhoz:

 • Kompakt bokrok;

 • a gyümölcsök kvalitatív paraméterei;

 • jó hozam;

 • a nyitott és zárt talajok növekedésének lehetősége;

 • megbízható ellenállás a kedvezőtlen éghajlatváltozáshoz;

 • Feszített tárolási idő;

 • az egyetemesség;

 • Kiváló ízlési tulajdonságok;

 • Csodálatos áruk;

 • jó fuvarozó és erőfeszítés;

 • Hasznos tulajdonságok;

 • Viszonylag egyszerű agrotechnik;

 • Magas ellenállás a szárazság és a hő.

Minuszok:

 • A busticsot be kell ragasztani, takarmány;

 • Gyenge ellenállás a finomítónak a termesztés során a nyílt körülmények között.

A gyümölcsök közül sok különböző ételeket és otthoni billeteket készítenek, de különösen jól vannak nekik friss saláták.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A tenyészet gyümölcsei enyhén hosszúkás, medál, enyhén villog az oldalán, a tippeket mutatják, közepes tömeg – 150-200 g, rózsaszín málna szín, foltok nélkül. Konzisztencia sűrű és sahary, kis vetőmag kamerákkal, amelyekben néhány magvak. A héja intenzív, az egész paradicsom megőrzésével, feltörül, így a gyümölcsökbe kell szivattyúzniuk őket. Gyümölcsök hatékonyan és hamarosan elérik, zöld állapotban eltávolítva. Azonban a tárolási idő és az utolsó kicsi – körülbelül 14 nap. Nem rossz, ha csak két sorban helyezed őket.

Kóstolási jellemzők

A gyümölcs íze harmonikus, cukor-édes típusú. A kóstoló skála 5 pontra becsülhető. A kultúra a desszert-saláta elméjére vonatkozik.

Érés és gyümölcsözés

A kultúra közepesnek tekinthető, bár az első gyümölcsök júliusban láthatók. Az öregedés időzítése – 100-105 nap. Sok az éghajlati viszonyoktól és a minőségi ellátástól függ.

Hozam

A hozam szintje 5-6 kg bokor, nagy hozamú kultúra.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palánták varrása márciusban keletkezik, körülbelül 50-60 nappal a palánták kirakodása előtt a nyílt (májusban) vagy zárt talajban (április közepén).

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Standard leszállási áramkör – 40 x 70 cm (1 m2 – 3 nyüzsgés).

Növekvő és gondoskodás

Körülbelül 2 hónappal a tervezett leszállás előtt a palántákra helyezett talaj magvakban. Ugyanakkor olyan szubsztrátot állítanak elő, amely humuszból, tőzegből és homokból áll, egyenlő arányban, bőven öntözve a “fitoosporin” oldatával, hogy fertőtlenítsék. A vetőmagok nem több, mint 2 cm. Fedéllel borított kapacitás, vagy filmekkel van ellátva. Úgy, hogy a hajtásokat ne húzza ki, a palánták jó megvilágítást biztosítanak, és hőt tartalmaznak. A szedés a 2 valódi levelek fázisában kezdődik. Egy hónappal a leszállás előtt a palántákat keményedésnek vetik alá (nyitott levegőbe kerülnek, lassan növelik a tartózkodás idejét).

Érett palánták a nyílt talajba májusban, megfigyelve a leszállási rendszert. Ezután a bokrok rendszeresen öntöznek és táplálják. Ebben az értelemben a szervezés hasznos (hígítva sokat vagy csirke alom arányban 1: 7). Az ajánlott számú etetés a szezon alatt 3-4.

Alkotó kultúra kultúra nagyban meghatározza az ellátás minőségének és betartása agrotechnikai szabályok minden szakaszában a fejlődés. Rózsaszín Stella szereti a hőt, éles hőmérsékleten csökken, ajánlatos különleges menedékhelyeket rendezni a burkolatból. Az öntözés során a víz nem eshet, sem a levelek, így a gyökér vízben kell lennie, délután, nem túlterhelt növények. Szabálytalan öntözéssel, a csúcs rothadásának megjelenése.

A lazítás folyamata minden egyes öntözés után történik. Amikor az első lazítás, a mélysége 12 cm-nek kell lennie, amely lehetővé teszi a gyökerek oxigénnel történő telítését és magukat. Minden egyes későbbi hurkoport 5 cm mélységben történik. A talajtömítések nem engedélyezhetők.

Júniusban, 6-7 napon belül a kiszállást követően a tenyésztést táplálják (10 liter víz hozzáadunk 0,5 liter folyékony tehénhajót és 1 evőkanál Nitroposki-t). Egy növény 0,5 liter megoldás. Egy másik összetételt is alkalmazhatsz – 1 evőkanál folyadékrétegű “ideal” és 1 evőkanál Nitroposki 10 liter vízben van. A fogyasztási arány ugyanaz.

A második virágkefe elején található csali esetében 10 liter vizet állítunk elő, 0,5 liter csirke almot, 1 evőkanál szuperfoszfátot és 1 teáskanál kálium-szulfátot (fogyasztási sebesség – 1 evőkanál a bokorra).

A harmadik virágkefét 10 liter vízben történő nyilvánosságra hozatala során az 1 evőkanál folyadékkal elválasztja, humatikus kálium és nitroposki (áramlási sebesség – 5 liter 1 m2-es oldat).

A gyümölcsök kialakulása során elvégezzük, eltávolítjuk az összes levelet az 1. sebre. Itt tipikus módon kezdjük a bokrok harisnyait.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Általában a kultúra ellenáll a passzusbetegségek és a kártevői támadások jellemzőinek. A standard megelőző intézkedéseket azonban végre kell hajtani. Ebben az esetben nincs különlegesség, a növények gondozása nem rendelkezik – minden szükséges esemény szabványos.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A kultúra ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, kivéve a fagyást.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: