Paradicsom rozsdás

 • Szerzői: Alsó álmok.ÉS.
 • A feltételezések éve: 2019
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
 • Levelek: közepes hosszúságú, zöld színű
 • Az éretlen gyümölcs színe: Világos zöld

Lásd az összes jellemzőt

Az orosz tányérok nagyra értékelik a paradicsom nemait, képesek termeszteni a különböző területeken. A paradicsom rusztikus még ismert, mert csak 2019-ben rögzítették a nyilvántartásban. Azonban már sikerült összegyűjteni egy csomó pozitív választ.

A fajták leírása

A rusztikus hibrid a determináns növekedési típusú fajtákra utal. A fajta eredetinek. ÉS. Blokkolja az álmokat. A fokozat a film alatt történő növekedésre szolgál. Elég magas: körülbelül 1,5 m, de sokan táplálják a bokrokat és akár 2 m-ig. A bokrok szélessége megfelelő ellátással 35 cm lesz, a zöld levelek sokat, és az egész száron nőnek.

Mint más fajták, a rusztikusnak erőssége és gyengesége van. Ez az, amit az előnyökre lehet olvasni:

 • Nagyon nagy gyümölcsök megszerzése, amelyek jó lesz a gyümölcslé gyártásához;
 • jóízlés;
 • A betakarítás stabilan alszik, haladéktalanul;
 • Bogyók bármilyen gondozás nélkül.

Forduljunk a hátrányokhoz:

 • A fajta nem illeszkedik a kezdőknek, mert állandó ellátást igényel;
 • Szükséges a talaj állapotának szabályozására: növekvő páratartalommal, a gyümölcs repedése;
 • A nagy bogyó dimenzióinak köszönhetően minden üzemanyag-tartály nem lehetséges.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az érett rusztikus gyümölcsök klasszikusak. Nagyon gyakran a felület fedele vöröses csíkok, eltérő irányban. A paradicsom nagymértékben növekszik: átlagosan súlya 380 g, de kedvező években és jó feltételekkel a szárakban paradicsom és 800-900 g.

A hús úgy néz ki, mint egy konzisztencia az érett datolyaszilva, ez nagyon sűrű. A paradicsomnak lapos leeresztett formája van. A gyümölcsökben lévő magvakkal ellátott kamerák nem elegendőek, figyelembe kell venni, ha meg akarsz szaporítani a fajtát.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom falusi fajta jellemzője szinte teljes hiánya Kislock. A paradicsom sok cukrot tartalmaz, így az ízét édesség jellemzi. Ennek köszönhetően a paradicsomot gyakran használják télen.

Érés és gyümölcsözés

Rusztikus sport 110 nap alatt. A másodlagos fajta betakarítása várhatóan a július közepére vagy közepére várható.

Hozam

Ez a fajta jó betakarítást ad. Mutatók – 17,8 kg m 2 üvegházhatású talajjal. Bush körülbelül 6 kg bogyót ad.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A falusi fajta vállalja a palánták kötelező termesztését. Külön tartályok lesznek, elsősorban a konténerek. Tara fertőtlenített forró víz. A magok előzetesen felkészülnek, mangán vagy “fittoosporin”. A leszállás előtt megszáradniuk kell.

A Földet saját kertjéből lehet venni, de tőzeg, nedves vagy komposzt, hamu szükségszerűen hozzá van adva. A talaj, ha a kertből származik, fertőtlenítik a mangánt.

Vetés költeni márciusban, a leginkább közelebb a közepére. A föld egy kicsit permetezett permetezőpisztoly, hogy egy hornyot benne, ahol a szemek elhelyezve vannak. Először is, a palántákat az üveg alatt tartják, és a szobahőmérséklet nem eshet 23 ° -ig. Nagyon fontos, hogy támogassuk a talaj stabil nedvességét.

A palánták megjelenésével az üvegt tisztítják, a palántákat, ha egy közös tartályban termesztették, merülnek. Ezután könnyen várható a mutatópontra. Az üvegházba, a paradicsom közelebb kerül a május közepéhez. A nyílt talajon a fajta paradicsom szinte nem termesztik, mert meghalnak a súrlódó sugarakkal.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Rusztikus bokrok magas és nem különösen kompakt, így 1 kV. M jobb, ha nem több mint 4 palánta van. Optimális választás – 3. Ajánlott séma – 60×60 cm. Lehetetlen kevesebb helyet hagyni, különben a paradicsom levelekkel ragaszkodik egymáshoz.

Növekvő és gondoskodás

A fajta nem könnyű a termesztésben, akkor érdemes megfontolni, ha van kiválasztva. Különösen óvatosnak kell lennie az öntözéssel. A konjunkció azt eredményezi, hogy a gyümölcsök megrepednek és nem szállíthatóak. Ez különösen akkor igaz, ha a paradicsom aktívan alakul.

Seregek, akik egyfajta ajánlott cseppfolyósítással foglalkoztak. Tehát annak valószínűsége, hogy a víz a levelekre esik, nullára csökken. Ha magának akarsz vizet, akkor szükség van arra, hogy nem több, mint hetente egyszer. Ebben az esetben hasznos lesz a bokrok mászni, hogy a nedvesség lassabb legyen. Tőzeg, fűrészpor – Mindez használható.

Tomatoes Village Village kell gyakori etetés. 14 nappal a leszállás után szükségszerűen szellitra van felszerelve. Körülbelül 100 g eszköz vesz négyzetméterenként. Ezután ajánlott használni a népi és szerves etetés. A Corovaki megoldás alkalmas lesz, valamint a fű alapú infúziók. Foszfor ad, ha a paradicsom énekel énekel. Ezt követően minden etetési leáll. Vannak további gondok:

 • A legalacsonyabb leveleket ki kell kapcsolni, hogy ne menjenek ki a földből;
 • A bokrokat meg kell vizsgálni, hogy támogassa;
 • Az üzemet folyamatosan ellenőrizni kell a lépések jelenlétére, és kikapcsolni kell őket;
 • A fitoofluorózis megjelenésének megakadályozása érdekében hajtsa végre a réz rézzel való megelőző kezelést;
 • Az üvegházat naponta felfedezi a légi hozzáféréshez;
 • A paradicsom érlelésként kerül összegyűjtésre, különben a gyümölcsök súlyossága a szórásukat okozhatja.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Rusztikus szinte soha nem beteg Vertex Rotting Gyümölcsök. Alternariasis és VTM fokozatú tolerancia. A betegségek megelőzése érdekében tiszta feltalálókat kell használni, hogy speciális eszközökkel feldolgozzák a lépések eltávolító helyeit. Nem akadályozza meg a fungicidek rusztikus és megelőző kezelését, amelyek a földre permeteznek. A “Ridomil Gold” vagy a “Phytosporin” használata.

A fajta paradicsom még az üvegházakban is megtámadhatja a hibát, a whiteflyet vagy a webes kullancsot. Kis rovarok Megpróbálják eltávolítani a népi módszereket: szappan oldat, szappanok, fokhagymás infúzió. Vagy használjon inszekticideket, de csak a gyümölcs kialakulása előtt.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A rusztikus az ország különböző régióiban növekedhet, de csak akkor, ha az üvegházban termesztik. Paradicsom nagyon rosszul ellenzi a fagyokat, meghalhat. Nem kevésbé veszélyes, és a nap egyenes sugarai súlyos hővel. Az üvegházban sokkal könnyebben biztosítja a növekedési feltételeket.

Értékelések áttekintése

Az interneten találkozhat különböző értékelések a növekvő paradicsom falusi fajtájáról. Néhány dachants édes ízű gyümölcsöket eredményezett, édes ízű, a paradicsom nem fáj, a termény időben adta meg az időben. Mások azt állítják, hogy a palánták gyorsan növekednek, de nem vesznek ki egy új helyen. A kertészek többségében a gyümölcsök közepes méretűek voltak.

A stabil éghajlatú régiókból származó szomszédok megpróbálták növekedni a nyílt talajon. És sokan történt. Másrészt ugyanazokat az esőeket átlépte az összes erőfeszítést, mivel a termés teljesen elpusztította a fitoofert.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: