Paradicsom sárga torbok

  • Szerzői: Lengyelország
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 200
  • Jellemző bokor: Erős
  • Származik: vastag

Lásd az összes jellemzőt

A kelet-európai kiválasztási iskola kevésbé ismert, mint más országokban kifejlesztett. Azonban az eredményei pontosan a mezőgazdasági termelők figyelmét. Az ilyen eredmények fényes mintája csak egy paradicsom sárga torbok.

A fajták leírása

Ez egy tisztességes lengyel hibrid. Neki, tipikus iparági fejlődés és univerzális karakter. Sárga gumók termesztése mind a hagyományos kerti ágyakon, mind a polietilén fóliával díszített üvegházakban. A sárga torbok bokrok növekednek akár 2 m, szükségszerűen erősek. A vastag szárak egyszerű leveleket fejlesztenek ki.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A sárga-narancssárga szín a kemény bogyókra jellemző. 150 és 500 g közötti súlyúak lesznek. 4, 5 vagy 6 paradicsom egy ecsettel van kialakítva. Van egy kiváló növényi rost.

Kóstolási jellemzők

Úgy érzi, hogy ez a paradicsom kiegyensúlyozott ízét hagyja. A teste elég vastag. Vélemények Kitűnő gyümölcsösség és kellemes utóíz.

Érés és gyümölcsözés

Egy ilyen paradicsom az átlagos fajtákhoz tartozik. Gyümölcs, ez elég hosszú lesz. Sokkal függ a meteófeltételektől.

Hozam

A növény nagyon gyümölcsöző. Minimális gyűjtemény – 20 kg / 1 kV. M. Elérhető 25 kg / 1 kV. M. Azonban biztosítania kell alapos agrotechnikai ellátást. És figyelembe kell vennie a ténybeli időjárást is.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Szükséges 60-65 napig terjedő palántákat a várt átrakodásra piszkos vagy üvegházhatású ágyakba. Óvatos, hogy a palánták ugyanúgy következik, mint más fajták magja. Amikor a palánták fejlődnek, szorosan figyelemmel kell kísérni az állapotát. Fontos, hogy a kultúra a leszállás előtt sikeres legyen. Jobb, ha hosszabb ideig elhalasztja, mint a negatív jelenségek találkozása.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom sárga torbok

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom sárga torbok

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom sárga torbok

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

1 négyzetméterenként. M 4 bokor paradicsom használatához szükséges. A növény kialakítása szigorúan 2 száron kell lennie. Egyéb szálláshelyek és formációs lehetőségek nem hatékonyak, és el kell dobni.

Növekvő és gondoskodás

Mint sok más fajta, a sárga tibochki kell kialakítania, nyakkendő. Rendkívül fontos a lépések eltávolításához. Ellenkező esetben a növekedés elhanyagolható. A palánták megjelenése után zuhanyozásra van szükség. Minél hamarabb fejlődik, annál jobb az eredmény.

Ha az olvasás lehetetlen, akkor a nap folyamán 2 vagy 3 napot kell fordítani, hogy a tartályt a lehető legnagyobb mértékben forgassa a fény irányába. Mielőtt egy bokor leszállna egy kertre vagy egy üvegházra, meg kell csinálnod egy lyukat. Alaposan 3-5 liter vízzel öntözik. Majd várjon 30-60 percet a földig. Amikor a palántát a lyukba foglalja, a körülötte lévő földnek kissé tömítésnek kell lennie.

A termesztés konkrét pontjaiban szinte nem. Ugyanolyan módszerekkel vezethető meg, mint más fajták termesztésében. Ellenőrizni kell, hogy a talaj jó felmelegedésével. Nagyon fontos, hogy szigorúan megfeleljenek a különböző kultúrák szomszédságában. A legmegfelelőbb a magaságyak paradicsomának gondozása.

Kiváló eredmény érhető el csepegtető öntözéssel. 14-20 naponként nitrogén műtrágyák készítése szükséges. Amikor a virágzás ideje és a gyümölcsök kialakulása jön, akkor hozzá kell adnia a kálium-foszfor-keverékeket helyettük helyett. A hagyományos gyomirtást 3-szor hajtják végre a növekvő szezonban, gyakrabban – szükség esetén. A mulcsot öntözés után helyezzük el, rétege 5-7 cm.

Paradicsom sárga torbok

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom sárga torbokÉlesztőParadicsom sárga torbokBórsavParadicsom sárga torbokJódParadicsom sárga torbokHamuParadicsom sárga torbokKalcium-selitraParadicsom sárga torbokbukkinsavParadicsom sárga torbokTejszérumParadicsom sárga torbokHidrogén-peroxidParadicsom sárga torbokCsirke alomParadicsom sárga torbokSzódaParadicsom sárga torbokCsalánParadicsom sárga torbokMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom sárga torbok

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom sárga torbok

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom sárga torbokPhytofluoroParadicsom sárga torbokPuffadt harmatParadicsom sárga torbokCsúcsParadicsom sárga torbokClapporiosParadicsom sárga torbokSzürke gnilParadicsom sárga torbokDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A paradicsomos sárga torbokok súlyos hidegeket tudnak átvinni. A szárazság nem is túl ijesztő. Az ilyen tulajdonságokra azonban lehetetlen támaszkodni. A Dachniki csak akkor nyer, ha gondoskodik a leszállások védelméről.

Értékelések áttekintése

A kertészek becslései szerint a figyelem felkelti a kultúra potenciálisan magas termékenységét. A növények nagyon szépek. A gyümölcsök valóban harmonikusak és kellemesek a gasztronómiai. Még a rossz időjárás is, a bokrok elég jól fejlődnek. De érdemes megjegyezni, hogy néha a termés íze eltűnik.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása