Paradicsom sem gondoskodik

  • Kategória: Rendezés
  • Célja: Friss használat, teljes kibaszott konzervdoboz, ketchup és paradicsom paszta
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
  • Növekvő feltételek: nyitott talajra
  • A bokor magassága, lásd: Akár 45
  • Jellemző bokor: Kompakt
  • Az érett gyümölcs színe: Piros
  • Formában: plumid, naista
  • A magzat tömege, g: 50-60

Lásd az összes jellemzőt

Sem sem gondoskodik – egy olyan paradicsom, amely méltó a Novicy Plant figyelmére. Az univerzális gyümölcsök örömmel fogadják a családtagjaikat a kellemes paradicsom ízlésével.

A fajták leírása

Ez egy fajta növény, a 45 cm-es bokrok magasságával. A paradicsom nagyon kompakt és tökéletes a nyitott földterülethez. Egy másik előnye a gyümölcsök felhasználásának képessége a ketchupok, gyümölcslevek és még egy darabból is.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Piros érett paradicsom Sem a gondozás vagy a gondatlanság 60 grammban maximum. Húst húst és sűrű.

Kóstolási jellemzők

Íze szép, édes.

Érés és gyümölcsözés

A korai fokozat mindössze 95 napot ér el.

Hozam

Ez a mutató tisztességes szinten van.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Március-április – Landing Time Seeds. Április és június között a földön már elültek.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A fajta szabványos leszállási rendszere – 30 * 50 cm.

Növekvő és gondoskodás

A tengelykapcsoló és a paradicsomhárító nem szükséges, de bokrok kialakítása. Maximum 2 szárat hagyhat.

A fajta paradicsom védelme a betegségekből nagymértékben függ a helyesen kiszámított ásványi teljesítménytechnológiától. A paradicsom tökéletesen reagáljon a három makroelemek – nitrogén, foszfor és kálium teljes táplálékos takarmányozásának fő bevezetésére.

A fejlesztés kezdeti szakaszában a paradicsom sem gondoskodik sem a foszfor-kálium-táplálkozásra, amely szükséges a gyökérrendszer kialakításához, majd ezután – nitrogén. Ez vonatkozik, mindenekelőtt a fajta paradicsom termesztése tengerparti úton. Valójában a csemetéket a foszfor és a kálium táplálja, és mindhárom makroszlációval a földbe való leszállás után.

A gyümölcsök kialakulása előtt a paradicsom nem gondoskodik a gondozásra vagy a problémára, amely mérsékelt nitrogént és megerősített foszforsavellátást igényel. Ezután a gyümölcs mennyiségének növekedésével a nitrogénfogyasztás növekszik, és az érlelés fázisában a káliumtisztítást fokozni kell. Természetesen optimális a műtrágyák alkalmazásának megváltoztatására, ha a csepegtetési öntözéssel rendelkező megoldásokat adja hozzá.

Hangsúlyozzuk, hogy a fajok paradicsoma élesen reagál a foszfor hiányára, különösen a kezdeti fejlődés időtartama és a gyümölcsök kialakulása során. Ellenkező esetben a növekedés, a gyümölcsök kialakulása és a gyümölcs érése lelassul, a levélszalag szürkés színű, és a szár – barnás színű. Viszont, a káliumhiány, a bokrok sem gondoskodnak, sem gondoskodnak és szárazak.

Ilyen fontos elemként, mint nitrogén, fontos, hogy ne túllépje azt, mert a feleslege csökkenti a paradicsom stabilitását betegségekre. Ez a gyümölcsök érlésének késleltetéséhez is vezet.

A magnézium-szulfát kiváló műtrágya, amikor a leírt fajtájú paradicsom növekszik, tekintettel a kultúra megnövekedett szükségletére szürke és magnézium, valamint a kalcium. Mikroelemek, mint a bór, réz és mangán lehet egy extraxanle módszerrel, az összetétel öntözési megoldások és feldolgozza a készítmények alapján vetési anyag.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta leggyakoribb betegsége – Alternariasis és antracnosis. Ezt a tényezőt figyelembe kell venni az elődtenyésztés kiválasztásával, mivel ezek a betegségek a nyílt talajon termesztett növények meglehetősen széles skáláját befolyásolják. A fitofluorosis nem csodálkozott.

A fungicidfeldolgozást azonnal el kell kezdeni a palánták (vagy a vetőmag hajtások megjelenése) a talajban a betegség első jelei előtt. A feldolgozás közötti intervallumnak 10-14 napig kell lennie. A gyógyszer előkészítése megelőző hatással van.

A növekvő szezon második felében, amikor a paradicsom megszűnik, hogy aktívan toborzási tömegt töltsön be, ajánlott az érintkező fungicidek használata. Néhány kezelés kívánatos kombinálni a mikrofertrezek bevezetésével, különösen a paradicsom virágzásának fázisában. Ez közvetlenül befolyásolja a gyümölcsök kötődésének minőségét, az érlelést és a vérzésüket.

A paradicsomra is szükség van átgondolt insecticid védelemre a kártevők ellen, mint a TSI, a Cycades, a Scoops. Sok probléma olyan paradicsomot okoz, mint egy pamut kagyló, amelynek pillangók tűek a gyümölcsökre, egy csésze virágra vagy felső lapra. Rendkívül fontos, hogy pontosan meg lehessen állapítani a hercegség kilépési periódusát a tojásból, amely meghatározza a feldolgozás időzítését. Az a tény, hogy a piacon a legtöbb gyógyszer elnyomja a lárvák fejlődését. Ha nem tesz semmit helyesen, a pamut Skov Caterpillar a gyümölcsbe esik, ami valójában lehetetlen hatékonyan harcolni kártevők a jövőben.

Javasoljuk, hogy a híres globális gyártók kábítószereit használják, akik minimális kárt okoznak hasznos rovarokkal, és nem fognak felhalmozni a gyümölcsökben.

A szopás kártevőkkel, például a TLL-vel, a küzdelmet azonnal el kell indítani, miután a palánták földbe kerülnek, vagy a növényi palánták megjelenése után, mivel az általuk okozott vizuális problémák a fertőzés után 15-20 napot fognak nyilvánítani, amikor jobb lesz Hatékony védelem.

Optimálisan használja a rovarirtóanyag bevezetését az oldaton keresztül csepegtető öntözéssel vagy vízzel, ilyen gyógyszerekkel, mint “aktara”. A technikailag helyes permetezés lehetővé teszi a pesti kontroll biztosítása a talajban legalább 20 napig. Ezenkívül más fajok, például a Colorado bogár, a rosszindulatú hatásai megszűnnek. Ez azonban nem törli a rendszeres permetező rovarölőszereket, amelyek gyakorisága 7 napig érhető el.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Sem gondozás vagy gondoskodás – hidegálló minőségű.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: