Paradicsom sem gondoskodik

  • Kategória: Rendezés
  • Célja: Friss használat, teljes kibaszott konzervdoboz, ketchup és paradicsom paszta
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
  • Növekvő feltételek: nyitott talajra
  • A bokor magassága, lásd: Akár 45
  • Jellemző bokor: Kompakt
  • Az érett gyümölcs színe: Piros
  • Formában: plumid, naista
  • A magzat tömege, g: 50-60

Lásd az összes jellemzőt

Sem sem gondoskodik – egy olyan paradicsom, amely méltó a Novicy Plant figyelmére. Az univerzális gyümölcsök örömmel fogadják a családtagjaikat a kellemes paradicsom ízlésével.

A fajták leírása

Ez egy fajta növény, a 45 cm-es bokrok magasságával. A paradicsom nagyon kompakt és tökéletes a nyitott földterülethez. Egy másik előnye a gyümölcsök felhasználásának képessége a ketchupok, gyümölcslevek és még egy darabból is.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Piros érett paradicsom Sem a gondozás vagy a gondatlanság 60 grammban maximum. Húst húst és sűrű.

Kóstolási jellemzők

Íze szép, édes.

Érés és gyümölcsözés

A korai fokozat mindössze 95 napot ér el.

Hozam

Ez a mutató tisztességes szinten van.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Március-április – Landing Time Seeds. Április és június között a földön már elültek.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom sem gondoskodik

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom sem gondoskodik

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom sem gondoskodik

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A fajta szabványos leszállási rendszere – 30 * 50 cm.

Növekvő és gondoskodás

A tengelykapcsoló és a paradicsomhárító nem szükséges, de bokrok kialakítása. Maximum 2 szárat hagyhat.

A fajta paradicsom védelme a betegségekből nagymértékben függ a helyesen kiszámított ásványi teljesítménytechnológiától. A paradicsom tökéletesen reagáljon a három makroelemek – nitrogén, foszfor és kálium teljes táplálékos takarmányozásának fő bevezetésére.

A fejlesztés kezdeti szakaszában a paradicsom sem gondoskodik sem a foszfor-kálium-táplálkozásra, amely szükséges a gyökérrendszer kialakításához, majd ezután – nitrogén. Ez vonatkozik, mindenekelőtt a fajta paradicsom termesztése tengerparti úton. Valójában a csemetéket a foszfor és a kálium táplálja, és mindhárom makroszlációval a földbe való leszállás után.

A gyümölcsök kialakulása előtt a paradicsom nem gondoskodik a gondozásra vagy a problémára, amely mérsékelt nitrogént és megerősített foszforsavellátást igényel. Ezután a gyümölcs mennyiségének növekedésével a nitrogénfogyasztás növekszik, és az érlelés fázisában a káliumtisztítást fokozni kell. Természetesen optimális a műtrágyák alkalmazásának megváltoztatására, ha a csepegtetési öntözéssel rendelkező megoldásokat adja hozzá.

Hangsúlyozzuk, hogy a fajok paradicsoma élesen reagál a foszfor hiányára, különösen a kezdeti fejlődés időtartama és a gyümölcsök kialakulása során. Ellenkező esetben a növekedés, a gyümölcsök kialakulása és a gyümölcs érése lelassul, a levélszalag szürkés színű, és a szár – barnás színű. Viszont, a káliumhiány, a bokrok sem gondoskodnak, sem gondoskodnak és szárazak.

Ilyen fontos elemként, mint nitrogén, fontos, hogy ne túllépje azt, mert a feleslege csökkenti a paradicsom stabilitását betegségekre. Ez a gyümölcsök érlésének késleltetéséhez is vezet.

A magnézium-szulfát kiváló műtrágya, amikor a leírt fajtájú paradicsom növekszik, tekintettel a kultúra megnövekedett szükségletére szürke és magnézium, valamint a kalcium. Mikroelemek, mint a bór, réz és mangán lehet egy extraxanle módszerrel, az összetétel öntözési megoldások és feldolgozza a készítmények alapján vetési anyag.

Paradicsom sem gondoskodik

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom sem gondoskodikÉlesztőParadicsom sem gondoskodikBórsavParadicsom sem gondoskodikJódParadicsom sem gondoskodikHamuParadicsom sem gondoskodikKalcium-selitraParadicsom sem gondoskodikbukkinsavParadicsom sem gondoskodikTejszérumParadicsom sem gondoskodikHidrogén-peroxidParadicsom sem gondoskodikCsirke alomParadicsom sem gondoskodikSzódaParadicsom sem gondoskodikCsalánParadicsom sem gondoskodikMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta leggyakoribb betegsége – Alternariasis és antracnosis. Ezt a tényezőt figyelembe kell venni az elődtenyésztés kiválasztásával, mivel ezek a betegségek a nyílt talajon termesztett növények meglehetősen széles skáláját befolyásolják. A fitofluorosis nem csodálkozott.

A fungicidfeldolgozást azonnal el kell kezdeni a palánták (vagy a vetőmag hajtások megjelenése) a talajban a betegség első jelei előtt. A feldolgozás közötti intervallumnak 10-14 napig kell lennie. A gyógyszer előkészítése megelőző hatással van.

A növekvő szezon második felében, amikor a paradicsom megszűnik, hogy aktívan toborzási tömegt töltsön be, ajánlott az érintkező fungicidek használata. Néhány kezelés kívánatos kombinálni a mikrofertrezek bevezetésével, különösen a paradicsom virágzásának fázisában. Ez közvetlenül befolyásolja a gyümölcsök kötődésének minőségét, az érlelést és a vérzésüket.

A paradicsomra is szükség van átgondolt insecticid védelemre a kártevők ellen, mint a TSI, a Cycades, a Scoops. Sok probléma olyan paradicsomot okoz, mint egy pamut kagyló, amelynek pillangók tűek a gyümölcsökre, egy csésze virágra vagy felső lapra. Rendkívül fontos, hogy pontosan meg lehessen állapítani a hercegség kilépési periódusát a tojásból, amely meghatározza a feldolgozás időzítését. Az a tény, hogy a piacon a legtöbb gyógyszer elnyomja a lárvák fejlődését. Ha nem tesz semmit helyesen, a pamut Skov Caterpillar a gyümölcsbe esik, ami valójában lehetetlen hatékonyan harcolni kártevők a jövőben.

Javasoljuk, hogy a híres globális gyártók kábítószereit használják, akik minimális kárt okoznak hasznos rovarokkal, és nem fognak felhalmozni a gyümölcsökben.

A szopás kártevőkkel, például a TLL-vel, a küzdelmet azonnal el kell indítani, miután a palánták földbe kerülnek, vagy a növényi palánták megjelenése után, mivel az általuk okozott vizuális problémák a fertőzés után 15-20 napot fognak nyilvánítani, amikor jobb lesz Hatékony védelem.

Optimálisan használja a rovarirtóanyag bevezetését az oldaton keresztül csepegtető öntözéssel vagy vízzel, ilyen gyógyszerekkel, mint “aktara”. A technikailag helyes permetezés lehetővé teszi a pesti kontroll biztosítása a talajban legalább 20 napig. Ezenkívül más fajok, például a Colorado bogár, a rosszindulatú hatásai megszűnnek. Ez azonban nem törli a rendszeres permetező rovarölőszereket, amelyek gyakorisága 7 napig érhető el.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom sem gondoskodik

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom sem gondoskodik

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom sem gondoskodikPhytofluoroParadicsom sem gondoskodikPuffadt harmatParadicsom sem gondoskodikCsúcsParadicsom sem gondoskodikClapporiosParadicsom sem gondoskodikSzürke gnilParadicsom sem gondoskodikDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Sem gondozás vagy gondoskodás – hidegálló minőségű.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása