Paradicsom Semenovna

 • Szerzői: GUBKO B.N., Salmina I. VAL VEL., Steinert T. BAN BEN., Zhenkovskaya O. DE., Aliluev A. BAN BEN., Avdeenko L. M.
 • A feltételezések éve: 2019
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 96
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Bush méret: Éjszakai minőségű

Lásd az összes jellemzőt

A szibériai tudósok által okozott sok más kultúra, a Semyonovna fokozatának kellemesen feltűnő kertészei, az ellátás, az egyedülálló ízlési tulajdonságok, a sokoldalúság és a bizonytalan hozam szintje. Számos egyéb előnye van, amelyek valószínűleg érdeklődnek a kert újoncai.

Az eltávolítás története

A korai paradicsomminőséget a szibériai szakemberek munkái biztosítják – Gubko. N., SALMINE I. VAL VEL., Steinert T. BAN BEN., Zhitstenkovskaya O. DE., Alilueva A. BAN BEN., Avdeenko L. M. Az állami piacon 2019-ben áll. A munkameg folyamatban a tudósok célt tűzöttek létre – bizonyos jellemzőkkel rendelkező üzem beszerzése:

 • A rövid nyári időszak alatt a paradicsom érlésének korai feltételeivel;

 • nagyfokú hozammal;

 • Lehetőség arra, hogy sikeresen vezethessen kultúrát a különböző kerületekben és az urálokban és Szibériában;

 • Megpróbálták megszerezni a termesztési feltételeket, amelyek ellenállnak a hőmérsékleti ingadozásoknak, valamint a talaj- és a levegő páratartalmának ellenére.

Szibériai tiszteletére olyan jó fajta, hogy hozza nekik.

A fajták leírása

A kultúra meghatározása, korai – óta a magok csírázása az étkezési ridden gyümölcsökig egy kicsit több mint 3 hónap. A növekedésnél korlátozott – alacsony emelkedésű bokrok, kompakt, közepes méretű hajtások elérik a 45-55 cm-t. A szárak gyengék, és a közepes méretű dimenziók lombozat, enyhén hosszúkás, telhetetlen, ráncos, kis fogakkal, implicit módon kifejezett felületi csillogás, sötét smaragd árnyalatok.

A virágzat egyszerű, cisztás, mindegyik 3-6 készlet. Az első alkalommal, amikor a gyümölcsöt megjelent, több mint 5-6 szórólap, és ezt követően 2 a jelen szórólap.

A kultúra nyitott és zárt talajon termesztésre kerül, és friss formában történő használatra készült. Külföldi kilátás a csere.

A kultúra fő előnyei:

 • korai öregedési időzítés;

 • A gyümölcsök csodálatos megjelenése és kiváló ízesítő tulajdonságai;

 • a gőzölés és a harisnyakötő szükségessége;

 • az éles hőmérsékletváltozások magas szintű fenntarthatósága, a túlzott talaj nedvessége és magas páratartalma;

 • a fitoofluorid ellenállás;

 • magas szállítási és erőfeszítés;

 • sokoldalúság a gyümölcsök kinevezésében és használatában;

 • Képes összegyűjteni saját magokat az új leszállásokra.

A bokor kis méretei nem teszik jelentős növényeket.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A konfiguráción a gyümölcsök kerekítve vannak, gyengén, sűrű, sima, fényes és nem testhéjjal. A világos zöld árnyalatok, és az okozott fényes vörös árnyalatok. Az erős bőrnek köszönhetően az érett paradicsom nem reped, tökéletesen átviheti a hosszú távú szállításokat, hosszú távon tárolódik az ehhez szükséges szükséges körülmények között.

A felhasznált magzat átlagos tömege körülbelül 120 g. A húsos, vastag válaszfalak konzisztenciája, belül 2-3 magkamrák, enyhe vetőmaggal.

A fő száron lévő ecsetek száma 6-7, és a paradicsom száma egy ecsettel 7-8. A gyümölcs növények artikulációval rendelkeznek.

Kóstolási jellemzők

A Semenovna Sour-édes, tipikusan paradicsom ízű gyümölcsöző gyümölcsei, a szukroszloid index értéke 9.8.

Érés és gyümölcsözés

Az öregedés időzítése – korai (96 nap). Gyümölcs – hosszú, határidők a gyümölcsök áramlására július-augusztusban.

Hozam

Harvest fajta – 4,2 kg / kv. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Varrás magvak a palánták számára márciusban, és a palánták a földön – május-júniusban.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Ajánlott egy sakk sorrendben történő elrendelésére, mert ebben az esetben a bokrok nem zavarják egymást, és elegendő hely van a légáramláshoz közöttük. Tipikus telepítési séma kultúra – akár 6 bokor 1 m2.

Növekvő és gondoskodás

A kulturális leszállási időt a termesztési területétől függően figyelemmel kell kísérni, lehetővé téve a palánták átrendeződését nem ajánlott – ez a betegségek előfordulása. A magvaknak 50-55 napra van szükségük a palánták palánták palántái előtt.

A leszállás folyamatában azt javasoljuk, hogy tartsák be számos szabályt.

 1. A magvak fertőtlenítése a szétválasztás előtt – Kötelező eljárás. A kultúrát a különböző betegségekből a későbbi növekedési és fejlesztési időszakokban fogja megmenteni. Ehhez a magokat 1% -os habarcs oldatban áztatják (1 g mangán 100 g. folyadékok) 30 percig, majd szárításukat eredményezik.

 2. A csírázás folyamatának felgyorsítása érdekében a magoknak csírázniuk kell. Ebből a célból 3-4 rétegben hajtogatott gézhöz használják, és enyhén megszórjuk. Az egyik oldalon a magvak terjesztik, majd a géz másik végét borítják. A magokat melegen intim helyen helyezzük el. 3-5 napig a magvak csíráznak.

 3. Óvatosan és óvatosan elutasították az előkészített és meleg talajban. A tetején megszórva a talajt, gondosan bonyolítja. A magok inkább teljes körű hajtásokat adnak, ha átlátszó fóliával lefedi a fenti kapacitást, és meleg helyen helyezze el.

 4. A szakértői hajtások akkor kezdődnek, ha 2 valódi levelek fordulnak elő.

Speciális paradicsom-talajok használ palántákat. Segít megbízhatóan védeni a növények betegségeit, lehetővé teszi teljes mértékben kifejleszteni.

A teljes palánták növekedésének fő intézkedései számos rendes események.

 1. A túlzott öntözés káros a növényekre, mert a nedves talaj scat, nem adja levegőbe, hogy behatoljon a gyökerekbe. A nedvesség hiánya negatívan befolyásolja a növények normális növekedését. Az öntözési gyakoriság nagymértékben függ a konténerek térfogatától, valamint elhelyezése. Az öntözéshez ajánlott, összpontosítva a talaj felső rétegének szárazságának mértékére.

 2. A palánták megvilágításának szintje a nap folyamán releváns szerepet játszik a növények teljes fejlődésében. A növények megvilágításának hiányával kihúzódnak, vékonyvá válnak. Amikor az ilyen bokrokat nyitott talajokban újratelepítené, szükség van az új kondenzációra való alkalmazkodásuk mellett. A probléma megoldása a hagyományos fitolampa lesz a növények kiemeléséhez.

 3. A kultúra nitrogént, káliumot, foszforot igényel, amely a fejlődés legfontosabb elemei. Az első root adagoló általában 14 nappal a merülés után történik. Második – Egy másik 14 nap után.

A felsorolt ​​ajánlásoknak és a palánták gondos gondozásának megfelelnek, garantáltan nem igazolják a transzplantáció után, hamarosan növekednek, és elkezdenek virágozni.

Stabil meleg, éles hűtés nélkül az időjárás hozzájárul az ültetési anyagok megbízható és hatékony transzplantációjához a nyílt talajokban. Ezért a palántáknak 7 valódi levelüknek kell lenniük.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Tényleges információ a fajta stabilitásának mértékéről a hagyományos (passzusi növények) betegségekre. A növekvő kultúra gyakorlata azt sugallja, hogy a besorolási folyamatban lévő betegségek nincsenek rögzítve.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fajta toleráns az éles hőmérsékleti különbségekhez, a hideg nyáron végzett területeken termesztésre szolgál, de a forró időszakok rosszabbak. Nem ajánlott a déli szélességi termesztés termesztésére, ahol a hőmérséklet eléri a +30 fokot.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: