Paradicsom sózó csoda

  • Szerzői: Carey B.G., Gulkin M.N., Karmanova O.DE., Matyunina S.BAN BEN.
  • A feltételezések éve: 2018
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 90-100
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Bush méret: Éjszakai minőségű
  • Jellemző bokor: Kompakt

Lásd az összes jellemzőt

A determináns paradicsom-megoldás csoda az alacsony szellemű kompakt paradicsomra utal. Az univerzális hibrid a nyílt talajon és az üvegházakban való növelésére szolgál, de ilyen pozíciót alig lehet megfelelőnek tekinteni. Késze lehetővé teszi, hogy a betakarítást a nyílt földön, még a rövid szibériai nyár esetében is, míg sok más fajta van menedékre, különösen nagy lépésre az átlagos és a késői termékenységi időszakokkal. A paradicsomot frissen és konzervdobozban fogyasztják.

Az eltávolítás története

Hybrid – relatív újoncok az oroszok kertjében és kertjében. A kiválasztási eredmények állami nyilvántartásában 2018-ban szerepel. A sótartalmú csoda eredetei – Ural tenyésztők. G. Cukornád, M. N. Gulkin, O. DE. Karmannova, S. BAN BEN. Matyunina.

A fajták leírása

A legalacsonyabb kompakt bokrok (50-60 cm) hosszú zöld levelekkel vannak ellátva. A sárga virágok összetett virágzatokban vannak összeszerelve, sok umbreams jó csokrot alkotnak. A gyümölcsöt az ízületek nélkül csatlakoztatják a fruozenhez.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az elliptikus szaftos sötétzöld, éretlen gyümölcsök gyönyörű élénkvörös színt szereznek a technikai és fiziológiai érettség szakaszában. Az összehangolt paradicsom tömege 95-100 g, ami ideális az egész üzemanyag-konzervhez.

Kóstolási jellemzők

A sóoldat csoda egy klasszikus paradicsom ízű – kiegyensúlyozott cukor és savasság teszi az ízét a gyümölcsök a Marinade Amazing. Nem kevésbé ízletesek, nyáron saláták. A sűrű hús tartós bőrrel van borítva, és nem engedi a cracking során.

Érés és gyümölcsözés

A hibrid a korai paradicsomra utal. A betakarítás körülbelül három hónappal a vetés után kezdődik – 90-110 nap.

Hozam

A csoda mentése jó betakarítást ad egy négyzetméterről – akár 11 kilogramm.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magvak időzítése hagyományos a legtöbb fajtához – 55-60 nappal a leszállás előtt.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A korlátozott növekedés lehetővé teszi, hogy az ültetési növények meglehetősen szorosan illeszkedjenek – egy négyzetméterenként legfeljebb 6 növény, a 30 cm-es gyökerek között, a folyosón 50 centiméterrel. Ez az alacsony sebességű paradicsom optimális formátuma.

Növekvő és gondoskodás

Növekszik a sóoldat csoda egy hagyományos valaha. Két héttel a növények átvitele előtt állandó helyre, a palántákat keményedésnek vetik alá – tanítani az utcai hőmérsékletre és a világításra. Helyezze el a leszállást a szolár kiválasztása, előnyösen védve a vázlatoktól és a hideg széltől. Tehát a paradicsom a nyitott talajban van ideje, hogy teljesen megadja a betakarítást. A paradicsomkultúra jó elődei hagymák, sárgarépa, hüvelyesek. A webhely elkezd főzni ősszel, amikor a Rescrope alatt. A savas talajokat csont- vagy dolomit liszt, mész, kréta, fa hamu, palántátok doxidizálják.

A kútak tavasszal humusz, komposzt vagy madár alom, komplex ásványi műtrágyák, fa hamu formájában. A támogatásban lévő leeresztett növények nem igényelnek olyan lépéseket, amelyek nagymértékben megkönnyítik a kertész feladatait. A bokor 1-2 szárakban van kialakítva. Minden további gondozás nem különbözik a hagyományos módszerektől. Időszerű, de ritkán öntözés, amíg a tömeg érése meg nem kezdődik. Ezt követően a hidratálás minimalizálva van, vagy teljesen leállt. A tavasszal való alulkódások, amikor a növények nitrogént igényelnek a zöld tömeg kiépítéséhez, a bootonizációs időszak alatt és a foszfor-potash műtrágyák után. A szezon alatt a paradicsom táplálja a “zöld teát” – a fermentált infúziót, a gyöngyöket és más gyógynövényeket a kenyérmaradványok hozzáadásával. A paradicsom aktívan fejlődik és elvált friss tehén készítése után.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsomot erős immunitással megkülönbözteti, és ezért ellenáll a legtöbb betegségnek a gabonatenyészetekre jellemző betegségeknek. Sőt, a szingularitás a sótartalom csoda, hogy a lombozat kiosztja fitoncidok, és ez félelmet kelt sok kártevők. Azonban a Colorado és a Zhukov fitoncidek nem zavarják a finom csúcsokat, ezért óvatosan kell követned a növényeket, ha szükséges, gyűjtsük össze a kártevőket manuálisan, vagy folyamatosan leszállási rovarirtókat.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A nyitott talajra tervezett fajta jól működik nyáron csepp hőmérséklet, rövid távú szárazság vagy eső. A fagyok veszélyesek, de a korasége lehetővé teszi, hogy gyűjtsön egy termést a kritikus mutatókra.

Régiók növekvő

A hibridet Oroszország minden régiójához igazítják. Meleg területeken termesztik, mint például a Központi Bizottság, Észak-Kaukázus, Meshnevian és Nizhnevolzhsky kerület. Csoda, és kockázatosabb és hideg éghajlat – északi, északnyugati, középső, volga-vyatsky, urál, nyugati szibériai, keleti szibériai és távoli régiók.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: