Paradicsom Superbanan

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakért, üvegházakért
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: több mint 200
 • Az érett gyümölcs színe: Telített piros
 • Formában: Banán alakú

Lásd az összes jellemzőt

Az egzotikus forma a paradicsom fő előnye a Superbanan hangszóró nevével. Igaz, úgy néz ki, mint egy tengerentúli gyümölcs, ő csak egy forma. A szín vörös, paradicsommal, pulpával – lédús és húsos, és az íze, mint sok. A fajta megkülönböztethető a többi kultúrák között, a tiszta banán alakú gyümölcsökkel, amelyek nagyon étvágygerjesztőek a bankban, és nagyon könnyen halmozódnak ott.

A fajták leírása

Magas intenermináns kétméteres növény Superbanan, amelyet elsősorban az üvegházak növekedésére terveztek, függetlenül attól, hogy filmek vagy üvegezettek. Cystic fajta, minden ecsettel 10-12 paradicsommal van kialakítva. Egy nagy plusz az a tény, hogy pontosan egy fajta, és nem hibrid, de a saját webhelyük által termesztett magvakból származó paradicsom az anyavállalat minden tulajdonságai vannak.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A Superbanan paradicsom örömteli és meglepődik a banán alakú kiterjesztett gyümölcsökkel akár 20 cm hosszú, átmérőjük körülbelül 5 cm. Gyümölcsök tömege – 120-160 g, néha több, akár 200 g. Színes telített, élénkvörös. A gyümölcsökre a hámlás meglehetősen sűrű, a paradicsom nincs feltörése.

Kóstolási jellemzők

A paradicsomos Superbanan édes ízű, borotvált kis savanyúsággal rendelkezik. Sűrű és szinte magvak lédús hús nélkül – a fajta másik méltósága. A kiváló paradicsom dekoratív vágás, salátákban, és csak az ételek díszítésére. És szépen elhelyezett üvegek a sózáshoz.

Érés és gyümölcsözés

Superbanan – átlagos kultúra, teljesen érlelt 110-115 napig.

Hozam

A szóban forgó fajta rendkívül küszöbértéknek számít, hiszen az 1 bokor 9 kg gyümölcsöt is összegyűjthető.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A Super Superbanana magvak február végén kezdődhetnek, de március elején nem lesznek késik. Ügyeljen arra, hogy az első igazi lap megjelenjen. Ha egy üvegházban támaszkodó palántákat terveznek, akkor ez az április utolsó napjaiban vagy május első felében végezhető.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Superbanan

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Superbanan

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Superbanan

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Állandó helyen, a palántákat 40 cm távolságra helyezik, a folyosó 60 cm lesz. Így egy négyzeten nem lehet több, mint 3-4 bokor. A lyukak szuperbanánának kirakásához 40 cm mélységben kell lennie.

Növekvő és gondoskodás

A Superban fajta fő jellemzője a szegény szabadtéri fejlesztési alkalmasság. Ezért leggyakrabban az üvegházakban termesztik. A szeszélyes fajta hőmérséklete, felhős és esős időjárás. A növényeknek óvatos képződést, állandó tisztítást igényelnek a Polysins-tól, a tartós és támogatási kötelező rögzítésre.

A csizma néhány nappal a kiszállást követően történik. A képződés egy szárban történik. A lépések mellett távolítsa el az összes alsó leveleket. A növekedési pontot szivattyúzzák, így nem a növény nem nagyon kelt. A gyümölcsöket eltávolítják a bokorból.

Tőzeg, komposzt, valamint takarmányként hozott fa hamu. A műtrágya alkalmazási ütemezése:

 1. Tíz nappal a merülés után;
 2. 2 héttel az ágyon való leszállás után;
 3. a növényzet folyamatában;
 4. Gyümölcs érések esetén.

Az etetés után való öntözés bőségesnek kell lennie. Az öntözés rendszeres, heti 2-3 alkalommal történik. A gombás fertőzés elkerülése érdekében a talaj nedvesített lehetetlen. Az öntözést kizárólag a gyökér – 2,5-3 liter növényenként hajtjuk végre. Az eljárás után meg kell szakítani a talajt, hogy megakadályozzák a kéreg megjelenését. A lazítással párhuzamosan eltávolítható, és gyomnövények. Hasznos lesz a szalma vagy fűrészpor ágyakra.

Paradicsom Superbanan

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom SuperbananÉlesztőParadicsom SuperbananBórsavParadicsom SuperbananJódParadicsom SuperbananHamuParadicsom SuperbananKalcium-selitraParadicsom SuperbananbukkinsavParadicsom SuperbananTejszérumParadicsom SuperbananHidrogén-peroxidParadicsom SuperbananCsirke alomParadicsom SuperbananSzódaParadicsom SuperbananCsalánParadicsom SuperbananMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Superbanan

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Superbanan

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom SuperbananPhytofluoroParadicsom SuperbananPuffadt harmatParadicsom SuperbananCsúcsParadicsom SuperbananClapporiosParadicsom SuperbananSzürke gnilParadicsom SuperbananDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása