Paradicsom szarvasgomba piros

 • Szerzői: Oroszország, Siblingirs
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: SEVENTENERMINANT
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 100-110
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
 • A bokor magassága, lásd: 90-170
 • Az érett gyümölcs színe: Piros
 • Formában: körte alakú

Lásd az összes jellemzőt

A japán szarvasgomba sorozat kedveli a sokszínűségét, ahonnan szivárványt hozhat létre az asztalon és egy bankban. Az egyik faj, amely klasszikus paradicsomtermesztés, egy piros szarvasgomba, amelyet 2002 óta ismert. A kezdetektől fogva vonzotta a kertészek figyelmét szokatlan formát, egy kicsit később fűszeres ízét és univerzális célját, az üvegházhatású körülmények között és a nyitott talajban. A vörös szarvasgomba bogyóitól kiváló nyári salátákat készítenek, ezek jóak az egész ajtóban, és még a vállalatban is ugyanazokkal a gyümölcsökkel, de más árnyalatokkal. A paradicsom kiváló alapot szolgál a gyümölcslevek, a paradicsompaszta és a mártások számára.

Az eltávolítás története

A piros szarvasgomba származik a Sibniairok orosz tenyésztői. A gazdálkodók szinte azonnal megragadták a fegyvert, miután megjelenik a piacon.

A fajták leírása

Intendermináns magas bokrok, a 170 cm-es üvegházakban, a 90 cm-es nyitott talajban, sötét zöld lombokkal borított, közepes lendületekkel, klasszikus paradicsomos aromával borítva. Az egyenes lemezlap felülete enyhe mulasztás és enyhe disszekcióval rendelkezik az élek mentén. A bokrok egyenes gyenge hajtásokat adnak, amelyeknek kötelezőnek kell lenniük a támogatáshoz. A szárak hajlamosak a nagy számú lépés kialakulására, a virágokat egyszerű virágzatokba gyűjtik. A törzsek nagyszámú ecsetet képezhetnek korlátlan növekedésként, így nemcsak a formáció, hanem a normalizálásban is szükségük van. Minden kefe legfeljebb 7 bogyót ad.

Plusz a szarvasgomba piros:

 • a gyümölcs egyedülálló formája;

 • Kiegyensúlyozott ízlés és megsértő;

 • Kiváló szállíthatóság, magas hozam;

 • Erős immunitás, nagyszámú ingerlés kialakulása.

A fajta hátrányai – a képződés szükségessége, a szervezeti támogatás, az öntözéshez való besugárzás.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Tej-zöld, szarvasgomba, a gyümölcsös gyümölcsök telített karminvörös színt kapnak a technikai és fiziológiai érettség elérése után. A 150-200 g súlyú bogyó megkülönbözteti a kiváló képességét, hogy érjen – az eltávolított zöld gyümölcsök gyorsan megkapják a szükséges állapotot otthon. Érett paradicsom képes szobahőmérsékleten és sokkal hosszabb ideig tárolni a professzionális növényi üzletekben, amely lehetővé teszi az ipari kultúra kultúráját. A keresztmetszetben mérsékelt magvakkal rendelkező 5-6 vetőmag kamerák láthatóak.

Kóstolási jellemzők

A sűrű húsos pépnek édes íze van, mérsékelt csók, klasszikus aroma és kellemes utóíz. A bogyót vékony, de sűrű bőrrel borították, szinte nem érezték az ételt, amely védi a repedést, és tartalmaz egy csoportot vitaminok, karotinoidok. Száraz anyagok körülbelül 6%.

Érés és gyümölcsözés

A fokozat a középkorú éréscsoporthoz tartozik – 100-110 nap a csírák megjelenésének napjától.

Hozam

A vörös szarvasgomba hozama nagyon eltérő. Az átlagos számjegy 6-8 kg 1 bokor és 15-20 kg négyzetméterből. Az ideális agrotechnikai feltételek képesek növelni a betakarítást.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetőmag vetőmag 50-60 nappal a talajban való elszakadás előtt az időzítést a termesztési terület függvényében számítják ki. Ez általában március vége – április elején mérsékelt éghajlatra és február végére – március elején a déli régiókban.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A magas intedermináns bokrok optimális leszállási rendszere – 60×50 cm, legfeljebb 3-4 gyökér négyzetméterenként.

Növekvő és gondoskodás

A szarvasgomba vöröset egy tengerparton termesztik, a déli régiók kivételével, ahol azonnal elismerjük a magokat a földbe. Mielőtt ültetné a palántákat állandó helyre, a szakemberek ajánlották a kihívás eljárásokat. A fiatal növényeket az utcára, nyílt erkéllyel és loggiákra helyezik, a környezeti feltételekbe és a napfényre. Az események kezdete 2-3 héttel a leszállás előtt.

A kertre helyezhető, jó fokú megvilágítással, termékeny és lélegző talajjal, semleges savassági szinten.

Ha a föld túl savas, kockáztatható:

 • kréta vagy vakolat;

 • mészkő;

 • csont vagy dolomit liszt.

Suglinista, sűrű és nehéz földterületek szakadnak:

 • hajdina héj;

 • humusz létrehozásával;

 • Rendszeres vetés sideratov.

A magas bokroknak szüksége van egy támogatásra, így a tétek a gerincekbe kerülnek, vagy elégedettek az alvóval. A föld a kutak gazdagodott organica (párás, komposzt, madár alom), átfogó ásványi trágyák, szuperfoszfát, fahamu.

A palánták ültetése során biztosítani kell, hogy a gyökér nyak a föld felett van. A vonzó körben lévő talaj tömörített, meleg vízzel, a következő napon laza. Így biztosítja az oxigén hozzáférés gyökérrendszerét. A magas palánták azonnal kötődnek a támogatásra, és továbbra is csinálják, ahogy nő.

A továbbiakban a hagyományos események:

 • Öntözés és gyomok;

 • formáció és gőzölés;

 • etetés és egészségügyi feldolgozás.

Intelligens bokrok 1-2 hordóban, így a megjelenő első lépése. A jövőben a növény folyamatosan megterveli, hogy elkerülje a felesleges hajtások megvastaradását és oktatását. A lombozat szinte teljesen eltávolítja a keféket a ZYS-vel.

Az első adagoló 2-3 héttel a kirakodás után tölt el. Ebben az időben a paradicsomnak nitrogéntartalomra van szüksége a vegetatív tömeg kiterjesztéséhez. A második alkalommal a káliumfoszforsav készítményekkel táplálkozik a féktelenség kialakulása során. A szezon többszöri, a paradicsom friss cowboat vagy csalán. A szarvasgomba vörösre szüksége van rendszeres öntözéshez, de ugyanakkor szükség van a páratartalom figyelemmel kísérésére – az üvegház levegőjének levegőjére, elkerülve az egyes öntözés után, elkerülje a víz stagnálását a gerincekben. Megelőző permetezést végezzük el a szükséges, egészségügyi kezelést, ha a veszélyes tüneteket észlel.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A piros szarvasgomba bejelentett egészsége erős immunitás, és a kertész véleményezi ezt megerősíti ezt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fajta nem fenyeget. Az agrotechnológiai szabályoknak való megfelelés elmulasztása, mint például a megnövekedett páratartalom, az öntözés hiánya, a barna rothadás, a száraz folt, a fitoofluorózis megjelenéséhez vezethet. Veszélyes a paradicsom és a kártevők számára:

 • háromszoros;

 • Bellenka;

 • Bakhchy Tlla és Medveda;

 • Rusty Tick és Colorad Beetle.

A megelőző feldolgozó inszekticidek és fungicidek elkerülik az ilyen problémákat.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A paradicsom magas hőmérsékletet fog mozgatni, de nehézségek merülnek fel az északi régiók napi különbségeit, valamint a hosszú távú hűtést a csapadékmennyiséggel.

Régiók növekvő

A fokozat tökéletesen érzi magát a nyílt talajban, amikor a déli régiókban, de tökéletesen gyümölcsök üvegházhatású körülmények között, ha hideg régiókban termesztik. Termesztése Észak, Északnyugat, Közép, Volga-Vyatsky, Közép-Fekete Föld, Észak-Kaukázus, Közép-Kaukázus, Közép-Radium, valamint Krímiában, Kuban területén, a Krasnodar területén.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: