Paradicsom szív linneia

 • Szerzői: USA
 • Szinonimák nevek: Linnaeus szív
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: SEVENTENERMINANT
 • Célja: Friss használat, gyümölcslé
 • Érlelési idő: Közepes
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-110
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, üvegházakra
 • Bush méret: Középálló
 • A bokor magassága, lásd: 150

Lásd az összes jellemzőt

A híres naturalista tiszteletére a fajta neve sokat kötelezi. De ez nem jelenti azt, hogy a gazdálkodók figyelmen kívül hagyhatják az ilyen kultúrának tanulmányozását, és elégedettek. Éppen ellenkezőleg, csak a növény jellemzői alapos tanulmányozásával sikerül.

A fajták leírása

Ez a paradicsom amerikai származási és alternatív neve Linnaeus szíve. Középmagasságú bokrok (maximum 1,5 m). A paradicsom alkalmas mind nyitott kertre, mind az üvegházhatású körülmények között. A levelek egy szokásos száron is fejlődnek. Fontos jellemző jellemzője a fél-technikai fejlesztési folyamat.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Érett szív linnei bogyók piros színűek. Nagy méretűek. Az ilyen paradicsom szokásos tömege 0,3-0,4 kg. A geometriai alakban a legközelebb vannak a sztereotipikus szívhez. Itt nincs több különleges finomság.

Kóstolási jellemzők

Hús szíve csíkos. Belül szinte nincs magvak, ezért nem lehetnek hatással az ízre. Általánosságban elmondható, hogy a bogyót nagyon jól érzékeli, és szinte minden fogyasztó számára.

Érés és gyümölcsözés

Linnei szíve a paradicsom figyelemre méltó közepes csoportjában található. A normál fejlődési körülmények között a zöld csírák dobása előtt a megfelelő bogyók megjelenése 90-110 napig terjed. A fejlesztési időbeli ilyen jelentős különbség csak az időjárás és az agrotechnológia relevanciáját hangsúlyozza. A paradicsom sokáig gyümölcsöt ad. Júliusban és augusztusban gyűjtheted őket.

Hozam

A termelékenység szintjét 8-12 kg / 1 kV-ig. M. Sokat függ a gazdálkodók szorgalmától és pontosságától.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A tartályokban lévő magvakat általában február utolsó harmadában tartják. De meg tudod csinálni a március első évtizedében. A palántázó palánták termelékeny kertre vonatkoznak.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A leginkább racionális tervezési rendszer 400×400 mm. Ez az, aki közvetlenül javasolja, hogy a vetőmag szállítója. Nincs olyan perturbáció, mint egy üledék. 1 négyzetméterenként. M 45 vagy 5 bokrok.

Növekvő és gondoskodás

A bokrok alakját csatolni kell. Egy másik fontos követelmény a növények karbantartása 1, 2 vagy 3 szárakban. Az ilyen lehetőségek közötti választás az alapvető kertészeti szempontokkal történik. A palántáknak a “gyilkosság” gyógyszert kell táplálniuk. Csináld 2-3 alkalommal a palánták termesztése során.

A tartályokban való felvétel történik, amikor a 2. jelen lap megjelenik. A palackból vagy öntözésből való öntözés helyett a palántáknak öntöznek egy szórópisztolyt. A képződést 2 hordóban állítják elő. A talajban lévő alátéteket a gyümölcsök virágzásánál és érleléskor állítják elő. A leszállást, valamint a levegőt (üvegházhatású termesztéssel) abszolút módon.

A leszállásról, a termesztésről és a gondozásról a változatossággal kapcsolatos információk. Ezért gyakran követik a középkori paradicsomok gyakori megfontolásait. Emlékeztetni kell arra, hogy egy ilyen növény a méhek beporzását igényli. Mert ugyanabban az üvegházakban legalább rendszeresen el kell engedniük. Fontos ajánlások:

 • Nézze meg a palántákat, hogy felgyorsuljon;

 • A palánták termikus rezsim kialakításának optimális fenntartása;

 • Ellenőrizze a páratartalmat mind a palánták, mind a felnőtt bokrok esetében;

 • Ügyeljen arra, hogy a talaj szárításakor öntözze az öntözést;

 • szigorúan tartsa be a vetésforgás normáit;

 • Kerülje a túlzott hidratálást;

 • Növelje a napelemes világítás intenzitását;

 • a terhelés előtt megfelelően lazítsa meg és megtermékenyítse a földet;

 • főzzük a talajt az őszi üvegházban.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: