Paradicsom szív mínuszinsk

 • Szerzői: Szibériai kiválasztás
 • Kategória: Rendezés
 • Célja: Univerzális
 • Érlelési idő: Földközi-tenger
 • Az érlelés időzítése, napok: 100-115
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra, üvegházakért
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 200 és még sok más
 • Jellemző bokor: Erős, félkompakt
 • Hűtőközeg: Erős

Lásd az összes jellemzőt

Alkalmazkodni kezdetben trópusi paradicsom a kemény éghajlat körülményeihez – nagyon nehéz feladat. Azonban sikeresen megtanulták dönteni. Az egyik ilyen lehetőség csak egy paradicsom szív Minusinsk.

A fajták leírása

Céljuk szerint ez a növény általánosan. Mind a hagyományos kertekben, mind az üvegházakban termeszthető a film vagy üveg védelme alatt. A kultúra ajánlott Oroszország valamennyi nagy régiójához, ahol csak paradicsomot tud termeszteni. A bokrok eléri a 2 m-es magasságot. Erős szárakért, kiejtett nyilatkozat.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Érett érett bogyók nagyok. 0,8 kg-ig mérhetők. Az ilyen paradicsomok hasonlóak a sztereotipikus szívben, de elegánsabbak és jellemző “orr”. Az első virágzat 5-6 lap felett van. Az alábbiakban az alábbiak 1-2 lapos lépésekben kerülnek kialakítva.

Kóstolási jellemzők

A Minusinsk szíve sűrű és lédús. Ez megkülönbözteti a szemcsés szerkezet. Ugyanakkor a magok gyakorlatilag nem jelennek meg. Általában az ilyen gyümölcsök édesek.

Érés és gyümölcsözés

Ez a fajta a középső kategóriára utal. A hajtásai általában 100-115 nappal a fiatal csapok előfordulása után jelennek meg. A gyümölcsözés nagyon hosszú lesz. A nyár utolsó kétharmadában eltávolíthatja a termést. Ez a folyamat szeptemberben ér véget.

Hozam

A Grade Mausinsk szíve meglehetősen sok bogyót tud dolgozni. A legnagyobb hozam eléri a 10-12 kg / 1 kV-t. M. Ugyanakkor lehetetlen figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy hasonló eredmény csak a jó idő és az illetékes agrotechnika állapota alatt érhető el. A gyümölcsök jól szállíthatók. Garantált biztonságuk a sötét szobákban, jó szellőzéssel akár 20 napig.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Optimális vetőmagok március-áprilisban. A palánták készenlétét az átrakodásra a nyílt talajra általában májusban vagy júniusban érik el. Mint mindig, a paradicsom feltételei és tényleges lejárata.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom szív mínuszinsk

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom szív mínuszinsk

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom szív mínuszinsk

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A leszállást csak az előestéjévé teszi. A mérsékelt éghajlat és északi területeken a polietilén fólia alatti szoba üdvözlendő. 1 négyzetméterenként. mnak nincs több, mint 3 bokrok. A folyosó legalább 70 cm-t tesz. A mínuszinok paradicsomok közötti kútok közötti távolságokat függetlenül kell meghatározni.

Növekvő és gondoskodás

A Minusinsk szív válaszol az öntözésre. És jól érzékeli és táplálja a tápanyagokat. A magas növekedés miatt az ajánlott termesztés 1 szárban. Az expozíciós palánták a film alatt tanácsos megrendelni. Ezután a palántákat 18-22 fokos hőmérsékleten tartják.

A különálló tartályok felvétele 2 -es szórólapok kialakításában történik. A kirakodás növekedése azonnal megoldható. A nyílt talajbokrok öntözése a szárazföldi szárításként következik. Az etetés rendszeresen történik, ugyanolyan gyakorisággal, mint más paradicsom. Ruff a Föld (és öntsük egyidejűleg) havonta 2-3 alkalommal.

Bizonyos esetekben azonban ezeknek a manipulációnak gyakrabban kell tennie. Szisztematikusan eltávolítja a növekedésük dinamikáját. Az első lépést a leszállás után azonnal elvégzik. Ehhez távolítsa el az alsó leveleket. A harisnyakötő célja, hogy piplaresseket kell alkalmazni.

Érdemes emlékezni arra, hogy a fajta jó talajkeverék kombináció:

 • Chernozem;

 • mosott folyó homok;

 • Humbering (mindez ugyanabban a mennyiségben kerülnek).

Általánosságban elmondható, hogy a fajta mezőgazdasági motorjáról szóló információ nem túl sok. De érdemes kiemelni, hogy megközelítéseket, amelyek tipikusak más mediterrán paradicsom nem alkalmazható rá, amelyek részben kompenzálják a hiányzó speciális információkat. Mausinsk szív, mint más paradicsom, védeni kell a hideg esőktől. Az ilyen hatás képes megsemmisíteni még a legerősebb és jól fejlett bokrokat is. A növények öntése szigorúan a gyökér alatt szükséges.

Az öntözést rendszerint szisztematikusan és ritmikusan végzik. Szükséges elkerülni mind a földelvezetését, mind a nedvesség stagnálását. A víznek melegnek vagy minimális szobahőmérsékleten kell lennie. Ha erős hő bekövetkezik, a mulasztás gyakran segít. Hideg körülmények között megmentheti a kultúrát a túlzott hűtésből.

Paradicsom szív mínuszinsk

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom szív mínuszinskÉlesztőParadicsom szív mínuszinskBórsavParadicsom szív mínuszinskJódParadicsom szív mínuszinskHamuParadicsom szív mínuszinskKalcium-selitraParadicsom szív mínuszinskbukkinsavParadicsom szív mínuszinskTejszérumParadicsom szív mínuszinskHidrogén-peroxidParadicsom szív mínuszinskCsirke alomParadicsom szív mínuszinskSzódaParadicsom szív mínuszinskCsalánParadicsom szív mínuszinskMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A phytoofluorosis elleni védelmet a növények nem természetesen immunrendszere biztosítja, de csak a speciális megelőző folyamatok állapota alatt. Ugyanez mondható az Alternariasis ellenállásáról. Ennek megakadályozása érdekében a két veszélyes fertőzés az ordan előkészítés legegyszerűbb módja.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom szív mínuszinsk

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom szív mínuszinsk

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom szív mínuszinskPhytofluoroParadicsom szív mínuszinskPuffadt harmatParadicsom szív mínuszinskCsúcsParadicsom szív mínuszinskClapporiosParadicsom szív mínuszinskSzürke gnilParadicsom szív mínuszinskDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása