Paradicsom szloga

  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat, az egész ajtó, a gyümölcslé, a ketchup és a paradicsompasztához
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, üvegházakra
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 180
  • Figyelmesség: Közepes
  • Az érett gyümölcs színe: rózsaszín és sárga és telített piros között
  • Formában: lekerekített

Lásd az összes jellemzőt

Azok számára, akik nem csak az országban vagy az üvegházban, szokatlan paradicsomban díszítik a kertet, hanem a gazdag hozamok összegyűjtését is, nem kell hosszú időt fizetni, nem érdemes figyelni a figyelmet egy olyan kifinomult közepes hosszúságú fajtára.

A fajták leírása

A Sweetheart egy magas intenermináns típusú bokor, amely 180 cm-ig terjedhet üvegházban, és az ágyban 100-110 cm-ig terjed. A növény mérsékelten sűrűsödik a gazdag zöld lombozat, a középső ágak, a kifejlesztett gyökérrendszer és az egyszerű virágzat. Az első gyümölcskefe 8-9 lapon jelenik meg. Minden kefe 40 bogyót kötött.

A tenyésztés során a paradicsombokroknak 2-3 szárakban kell kialakítaniuk, rendszeresen eltávolítják az új lépéseket, hogy a telepített támogatásokhoz kötődjenek. Néha szükség lesz arra, hogy könnyen elvékonysák a bokor alsó leveleit, hogy a nedvesség ne halmozódjon fel. Ez az osztály az univerzálishoz tartozik, így a paradicsom friss, széles körben használatos a főzéshez, teljesen marinnát, fagyasztott és újrahasznosított.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A paradicsom édességei a minőségi kategóriába tartoznak), sokszor 30-35 gramm. A legnagyobb gyümölcsök az alsó gyümölcskeféken vannak kialakítva. A bogyó formája helyes – lekerekített, néha lapos mag nélkül, szabálytalanságok nélkül. A bogyók éretlen formájában lédús zöld színű, és amikor köpködik, majd rózsaszín, sárga vagy telített piros színű. A paradicsom bőrének ragyogó, sűrű, de abszolút nem kemény. A zöldségeket a repedés, a jó szállíthatóság és a hosszan tartó vérzés jellemzi.

Kóstolási jellemzők

A mini-paradicsom kiváló íz- és árukkal rendelkezik. A bogyók húsát sűrű, húsos, szacharous és lédús, kis mennyiségű kis magvakkal. Az ízlésben, hangsúlyozott édességet uralkodik, harmonikusan kombinálva az aroma mézjegyekkel.

Érés és gyümölcsözés

A verejték paradicsom a másodlagos fajtákhoz tartozik. A csírázás csírázásától a gyümölcsösökben lévő bogyók érlelésig 95-100 napig halad. A fajta változása nyúlik. A frukciós aktív fázis július-augusztusra esik.

Hozam

A fajtajelzők kiválóak. Az 1 bokor a szezonban akár 2,5 kg bogyót is eltávolíthat. Amikor 1 m2-es üvegházban növekszik, legfeljebb 10 kg érett paradicsomot kapunk.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A kultúra kényelmesen növekszik. A Seying Seeds 55-60 nappal a transzplantáció előtt új helyre van szükség. Rendszerint a vetés március végén – április elején. A vetőmagot meg kell rendezni, fertőtleníteni és feldolgozni a növekedési erősítőt. A magok csírázása 7-8 napig figyelhető meg, de erre speciális hőmérsékletre van szükség a szobában (22-24 fok) és állandó világítás. A 2-3 levél megjelenésének szakaszában a prication történik a bokrokon. 7-10 nappal azelőtt, hogy a bokrok újratelepítése megkeményednie kell, friss levegőt húz legalább 20-30 percig.

Az üvegházban való leszállás az 5-7. Lépésben a bokrok, a gyors gyökérrendszer és a virágkefe 1. Az optimális időszak április vége – május közepén. A palántákat június első napjaiban ültetik a kertre, amikor a talaj és a levegő jól védett.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Fontos, hogy a növényi nem csak a pontos ellátás, hanem a sűrűség és leszállási rendszerének palánták, számított külön-külön minden egyes szemcse kultúra. 1 m2-nél nem több, mint 3 bokor, amely lehetővé teszi a fény / nap és a levegő elegendő mennyiségű áramlását. A leszállás megfelelőnek tekinthető 30×50 cm-es rendszernek.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsom édességek nagymértékben nőnek és gyümölcsöket még a rosszul megtermékenyített talajokon is. A kultúra legjobb telek lesz az, ahol a sárgarépa, a retek vagy a káposzta korábban nőtt. Paradicsom, maximális betakarításra, komplex mezőgazdasági mérnöki tevékenységre van szükség, amely rendszeres öntözésből, műtrágyákból, lazításból, talajból, formációkból és bokrokból, gőzölési és vírusvédelemből áll,.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A paradicsomot jó immunitással ellátják, így ritkán drone foltos, csúcs és gyökér rothadás, vertikillózis és fusrious fading. A fitoofluorid ellenállása a gyümölcs korai érése miatt következik be.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A jó stresszállóság miatt a növény nem reagál a hőmérsékleti ingadozásokra, beleértve a hűtést, a hosszan tartó szárazságot és a hőt. A fajta termesztésének ellenőrzése csak a páratartalom és a tervezet szintje szükséges.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: