Paradicsom szomszéd irigység

 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, az egész ajtó
 • Érlelési idő: Ultrarandy
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra, üvegházakért
 • Bush méret: Magas
 • Az érett gyümölcs színe: Élénkvörös
 • Formában: lekerekített
 • A magzat tömege, g: Legfeljebb 110
 • A gyümölcsök száma az ecsettel, PC-k: Legfeljebb 12

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom bőséges hozama – minden kertész célja. És tapasztalt, és tapasztalatlan Dachas arra törekszik, hogy válassza ki a tökéletes osztályt, amely minimálisan csodálkozik a vírusok, és nem igényel sok gondot. Legtöbbször sokéves kísérlet után, megállnak egy nagy teljesítményű hibrid nevű szomszédos irigységnek, amely valójában az irigység minden szomszédra, nagylelkű betakarítást eredményez.

A fajták leírása

Ez a hibrid népszerű, nem annyira a bőséges termés miatt, mennyi a nagy gyümölcsök miatt. A zöldségek lekerekítették, tetején és alján kissé villant, és a hús gyengéd és kellemes ízű. Vásároljon kellemes ízt sűrű bőrrel. Ezt a fajtát rövid időn belül jellemzi, köszönhetően, hogy a kertészek 100 nap múlva betakaríthassanak a baktériumok megjelenését követően. A fokozat nagyon kényelmes az üvegházhatású körülmények között, mivel a szomszédos irigység az innermináns fajokra utal – a szár magassága nem korlátozott, és a környezeti feltételektől függ. Emiatt szükség van a növény állandó harisnyaraszkodására és a bokor képződésére. A Paradicsom STEM szomszédos irigysége meglehetősen tartós, képes ellenállni a gyümölcse súlyának, és nem szakad meg a súlya alatt, de még mindig ajánlott, hogy összekapcsolja a botok.

A fajta el lehet ültetni a földön korábban, mint sok más, mivel nem fél a fagyoktól. A betegségek magas ellenállása jellemzi, és nem csodálkozik a kártevők. Az első gyümölcskefe 9-12 lap után jelenik meg, a következő három lapból készül.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Vintage minden bokr megjelenik egyszerre, a gyümölcsök egy méretű és árnyék maguk – fényes vörös paradicsom súlya körülbelül 120 gramm.

Egy kefe legfeljebb 12 gyümölcs.

A gyümölcsök legfeljebb egy hónapig tarthatók, anélkül, hogy megváltoztatnák a megjelenésüket és az ízlést.

A paradicsom alkalmas a szállításra, sűrű bőrrel, amely még nem a legpontosabb szállítás.

A fajták gyümölcsei mind a megőrzés, mind a marokolás, valamint az előadás, a szószok és a saláták főzéséhez használhatók.

Kóstolási jellemzők

A szomszédos irigységű paradicsom édes ízű, könnyű savanyúsággal különbözik. A kertészek megjegyzik, hogy még egy kicsit méltatlan gyümölcs is nagyon édes és kiválóan alkalmas a friss formában történő fogyasztásra.

Érés és gyümölcsözés

Amint azt már említettük, lehet, hogy a baktériumok után már 90-100 napig terjedő termést kapjunk – általában júliusra történik. A szakértők azt javasolják, hogy leszálljanak a paradicsom első tételét a nyílt primerben májusban, és közelebb álljon a nyár közepéhez, hogy egy párhuzamosan több bokrok palántákat üljön egy üvegházban. Tehát szezonban két növényt kaphatsz.

Hozam

Egy bokorból körülbelül 3-3,5 kg gyümölcsöt kaphat, de csak kiváló minőségű növényellátással. A hozam különböző tényezőktől függ.

A paradicsom a termo-szerető fajtákhoz kapcsolódik, ezért nem alkalmas az északi régiók növekedésére további fűtés nélkül.

A fajta rendszeres öntözést igényel: meleg víz a gyökér alatt.

A szerves és ásványi műtrágyák időszerű készítése hozzájárul a hozam növekedéséhez 4 kg-ig egy bokorból.

A képződést 2 száron végezzük, amelyet meg kell ragasztani – ez növeli a paradicsomkefék számát.

A felesleges szárak csökkentése lehetővé teszi a gyümölcsök számára, hogy az összes szükséges vitaminok és gyorsabb érlelés.

Elegendő mennyiségű napfény is fontos árnyalat, amely befolyásolja a gyümölcsök mennyiségét.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Mint a legtöbb más fajta, ez a hibrid megköveteli a palánták előkészítését. A tervezett leszállás előtt 60-65 napon belül növekedni kezd – érdemes megfontolni az időjárási viszonyokat egy adott régióban, de átlagosan március közepén történik – április elején. Csak akkor lehetséges, ha csak akkor lehet elosztani a palántákat, ha a szár legalább 6 lap és egy kefe.

A túlélésre való felvétel esélyeinek növelése érdekében alaposan meg kell tisztítani a földet a kövekből, a szemétből és a gyökerekből, keverjük össze tőzeggel, túlterhelt fűrészporral és humuszgal. Nem fogjuk használni a kész keverékek használatát, amelyek már tartalmazzák a műtrágyákat. A paradicsom termesztéséhez a magokat 1 cm mélységre kell ültetni, meleg vizet öntsünk, és fedjük le egy film- vagy üvegtartályt.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Növényeket ültetnek be a lyukakat egy mélysége 2 cm távolságban 30 cm-re egymástól, a távolság legalább 50 cm-t ellenállni a szomszédos sorok között.

Növekvő és gondoskodás

Az első 2 levelek után a paradicsom jobb transzplantációban, külön műtrágya tartályokban. 40-45 nappal a felvétel után a paradicsom 6-7 levele van, és átültethető a földre. A kutak alján elalszik a fa hamut vagy fűrészpor, amely után alaposan öntözés meleg vízzel. A palánták ültetése után a kutak telítettek és vízzel öntözik.

A paradicsom-szomszédos irigység termesztésének fontos feltétele a fluor-, nitrogén- és káliumtartalmú gyógyszerek bevezetése.

A palánta ellátás az alábbiak szerint történik.

 • Hetente legalább kétszer öntözve. Száraz napokban a vizet többször is meg kell növelni.

 • A Földnek meg kell lazítani és tisztítani a gyomokat.

 • A csemetéknek meg kell adni a műtrágyákat.

 • A paradicsomképződés 2 száron történik.

 • A vágás után maradt vágási területeket mangán oldatával feldolgozzák.

 • A termesztett szároknak meg kell erősíteniük a támogatást, hogy ne hajlítsa meg a gyümölcs súlyosságát.

Az ilyen fajta nagyon nyereséges ahhoz, hogy mind az eladásra, mind a fogyasztásra friss formában nőjön fel. Kiváló minőségű betakarítás, speciális készségek ismerete és egy hatalmas vágy, hogy mindezek közel vannak a bőséges betakarításhoz és a finom paradicsomhoz.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: