Paradicsom szomszéd irigység

 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, az egész ajtó
 • Érlelési idő: Ultrarandy
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra, üvegházakért
 • Bush méret: Magas
 • Az érett gyümölcs színe: Élénkvörös
 • Formában: lekerekített
 • A magzat tömege, g: Legfeljebb 110
 • A gyümölcsök száma az ecsettel, PC-k: Legfeljebb 12

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom bőséges hozama – minden kertész célja. És tapasztalt, és tapasztalatlan Dachas arra törekszik, hogy válassza ki a tökéletes osztályt, amely minimálisan csodálkozik a vírusok, és nem igényel sok gondot. Legtöbbször sokéves kísérlet után, megállnak egy nagy teljesítményű hibrid nevű szomszédos irigységnek, amely valójában az irigység minden szomszédra, nagylelkű betakarítást eredményez.

A fajták leírása

Ez a hibrid népszerű, nem annyira a bőséges termés miatt, mennyi a nagy gyümölcsök miatt. A zöldségek lekerekítették, tetején és alján kissé villant, és a hús gyengéd és kellemes ízű. Vásároljon kellemes ízt sűrű bőrrel. Ezt a fajtát rövid időn belül jellemzi, köszönhetően, hogy a kertészek 100 nap múlva betakaríthassanak a baktériumok megjelenését követően. A fokozat nagyon kényelmes az üvegházhatású körülmények között, mivel a szomszédos irigység az innermináns fajokra utal – a szár magassága nem korlátozott, és a környezeti feltételektől függ. Emiatt szükség van a növény állandó harisnyaraszkodására és a bokor képződésére. A Paradicsom STEM szomszédos irigysége meglehetősen tartós, képes ellenállni a gyümölcse súlyának, és nem szakad meg a súlya alatt, de még mindig ajánlott, hogy összekapcsolja a botok.

A fajta el lehet ültetni a földön korábban, mint sok más, mivel nem fél a fagyoktól. A betegségek magas ellenállása jellemzi, és nem csodálkozik a kártevők. Az első gyümölcskefe 9-12 lap után jelenik meg, a következő három lapból készül.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Vintage minden bokr megjelenik egyszerre, a gyümölcsök egy méretű és árnyék maguk – fényes vörös paradicsom súlya körülbelül 120 gramm.

Egy kefe legfeljebb 12 gyümölcs.

A gyümölcsök legfeljebb egy hónapig tarthatók, anélkül, hogy megváltoztatnák a megjelenésüket és az ízlést.

A paradicsom alkalmas a szállításra, sűrű bőrrel, amely még nem a legpontosabb szállítás.

A fajták gyümölcsei mind a megőrzés, mind a marokolás, valamint az előadás, a szószok és a saláták főzéséhez használhatók.

Kóstolási jellemzők

A szomszédos irigységű paradicsom édes ízű, könnyű savanyúsággal különbözik. A kertészek megjegyzik, hogy még egy kicsit méltatlan gyümölcs is nagyon édes és kiválóan alkalmas a friss formában történő fogyasztásra.

Érés és gyümölcsözés

Amint azt már említettük, lehet, hogy a baktériumok után már 90-100 napig terjedő termést kapjunk – általában júliusra történik. A szakértők azt javasolják, hogy leszálljanak a paradicsom első tételét a nyílt primerben májusban, és közelebb álljon a nyár közepéhez, hogy egy párhuzamosan több bokrok palántákat üljön egy üvegházban. Tehát szezonban két növényt kaphatsz.

Hozam

Egy bokorból körülbelül 3-3,5 kg gyümölcsöt kaphat, de csak kiváló minőségű növényellátással. A hozam különböző tényezőktől függ.

A paradicsom a termo-szerető fajtákhoz kapcsolódik, ezért nem alkalmas az északi régiók növekedésére további fűtés nélkül.

A fajta rendszeres öntözést igényel: meleg víz a gyökér alatt.

A szerves és ásványi műtrágyák időszerű készítése hozzájárul a hozam növekedéséhez 4 kg-ig egy bokorból.

A képződést 2 száron végezzük, amelyet meg kell ragasztani – ez növeli a paradicsomkefék számát.

A felesleges szárak csökkentése lehetővé teszi a gyümölcsök számára, hogy az összes szükséges vitaminok és gyorsabb érlelés.

Elegendő mennyiségű napfény is fontos árnyalat, amely befolyásolja a gyümölcsök mennyiségét.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Mint a legtöbb más fajta, ez a hibrid megköveteli a palánták előkészítését. A tervezett leszállás előtt 60-65 napon belül növekedni kezd – érdemes megfontolni az időjárási viszonyokat egy adott régióban, de átlagosan március közepén történik – április elején. Csak akkor lehetséges, ha csak akkor lehet elosztani a palántákat, ha a szár legalább 6 lap és egy kefe.

A túlélésre való felvétel esélyeinek növelése érdekében alaposan meg kell tisztítani a földet a kövekből, a szemétből és a gyökerekből, keverjük össze tőzeggel, túlterhelt fűrészporral és humuszgal. Nem fogjuk használni a kész keverékek használatát, amelyek már tartalmazzák a műtrágyákat. A paradicsom termesztéséhez a magokat 1 cm mélységre kell ültetni, meleg vizet öntsünk, és fedjük le egy film- vagy üvegtartályt.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom szomszéd irigység

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom szomszéd irigység

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom szomszéd irigység

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Növényeket ültetnek be a lyukakat egy mélysége 2 cm távolságban 30 cm-re egymástól, a távolság legalább 50 cm-t ellenállni a szomszédos sorok között.

Növekvő és gondoskodás

Az első 2 levelek után a paradicsom jobb transzplantációban, külön műtrágya tartályokban. 40-45 nappal a felvétel után a paradicsom 6-7 levele van, és átültethető a földre. A kutak alján elalszik a fa hamut vagy fűrészpor, amely után alaposan öntözés meleg vízzel. A palánták ültetése után a kutak telítettek és vízzel öntözik.

A paradicsom-szomszédos irigység termesztésének fontos feltétele a fluor-, nitrogén- és káliumtartalmú gyógyszerek bevezetése.

A palánta ellátás az alábbiak szerint történik.

 • Hetente legalább kétszer öntözve. Száraz napokban a vizet többször is meg kell növelni.

 • A Földnek meg kell lazítani és tisztítani a gyomokat.

 • A csemetéknek meg kell adni a műtrágyákat.

 • A paradicsomképződés 2 száron történik.

 • A vágás után maradt vágási területeket mangán oldatával feldolgozzák.

 • A termesztett szároknak meg kell erősíteniük a támogatást, hogy ne hajlítsa meg a gyümölcs súlyosságát.

Az ilyen fajta nagyon nyereséges ahhoz, hogy mind az eladásra, mind a fogyasztásra friss formában nőjön fel. Kiváló minőségű betakarítás, speciális készségek ismerete és egy hatalmas vágy, hogy mindezek közel vannak a bőséges betakarításhoz és a finom paradicsomhoz.

Paradicsom szomszéd irigység

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom szomszéd irigységÉlesztőParadicsom szomszéd irigységBórsavParadicsom szomszéd irigységJódParadicsom szomszéd irigységHamuParadicsom szomszéd irigységKalcium-selitraParadicsom szomszéd irigységbukkinsavParadicsom szomszéd irigységTejszérumParadicsom szomszéd irigységHidrogén-peroxidParadicsom szomszéd irigységCsirke alomParadicsom szomszéd irigységSzódaParadicsom szomszéd irigységCsalánParadicsom szomszéd irigységMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom szomszéd irigység

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom szomszéd irigység

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom szomszéd irigységPhytofluoroParadicsom szomszéd irigységPuffadt harmatParadicsom szomszéd irigységCsúcsParadicsom szomszéd irigységClapporiosParadicsom szomszéd irigységSzürke gnilParadicsom szomszéd irigységDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása