Paradicsom szupermodell

 • Szerzői: VAL VEL. BAN BEN. Ugarova, B. N. Dederko, O. BAN BEN. Postnikov
 • A feltételezések éve: 2008
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, lazac és konzerv
 • Érlelési idő: Közepes
 • Növekvő feltételek: nyitott talajra
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: 70
 • Jellemző bokor: Kompakt

Lásd az összes jellemzőt

Sok meghatározó fajtát a kertészek választanak ki, mivel nem kell annyira törődniük. A paradicsom szupermodell nem csak a távozásban, hanem magas hozammal és jó tulajdonságokkal rendelkezik.

Az eltávolítás története

A paradicsom Supermodel 2008-ban vezetett, és azonnal belépett az állami nyilvántartásba. Az alkotók tenyésztők voltak. BAN BEN. Ugarova, B. N. Dederko, O. BAN BEN. Postnikov. Megállapították, hogy az osztályt a nyílt talajon való növekedésre tervezték, de sok kertész növénytestet és beltéri üvegházakban. A kultúra hihetetlen íze és a legérdekesebb gyümölcsös formája.

Oroszország sok régiójában növekedhet. A jó hozamjelzők a déli régiókba és a központi fekete földre jönnek.

A fajták leírása

Bokrok korlátozott növekedési erővel, csak 70 cm-re. A fajta az alacsony sebességű növények csoportjához tartozik. Korona kompakt, nem terjed. Levél egy kicsit, közepes méretű, sötétzöld.

A szár jól fejlett, erős és erős. De ezek a jellemzők ellenére a bokorot meg kell vizsgálni annak érdekében, hogy elkerüljék a romlékt a gyümölcs súlya alatt.

Javasoljuk, hogy 2-3 szárakban bokorot képezzen.

A virágzat egyszerű, 4-5 lapon. Egy kefe 3-5 gyümölcsből érkezik.

Számos jó tulajdonságban. Ezek közül leggyakrabban említi az immunitást, a leszállás és az ellátás. A gyümölcsöknek hosszú tárolási ideje van, ami lehetővé teszi számukra a hosszú távú szállításokat.

A mínuszok között a lépésenként és a formázás mellett meg kell jegyezni, hogy a kultúra nagyon szereti a napfényt, nem tolerálja a túlzott nedvességet.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A gyümölcsök hosszúkás hosszabb alakúak vagy hengeresek. Átlagosan a zöldség hossza 12-15 cm. Berry Mass ingadozik 100-117 g.

A héja színe rózsaszín-vörös, a méltatlan magzatban – zöld. A bőr sima, rhinestone és nagyon sűrű. Ez nem reped, sem egy bokor, sem a feldolgozás során.

Közepes sűrűségű, lédús és nem túl vízpapír. Belül kialakított 2-3 vetőmag kamrák. 5% szárazanyagot tartalmaznak.

A gyümölcsök alkalmasak friss formában, salátákra, marinációkra és megőrzésre. És használható növényi smoothie vagy burgonyapürével is.

Kóstolási jellemzők

Gyönyörű ízléseket észlel egy kellemes édes utóízzel.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom szupermodell a mediorális kultúrákhoz tartozik. A gyümölcsök érlésének időtartama az akadályok kialakulásának pillanatától 100-120 nap. A frució június és augusztus között zajlik.

Hozam

A fajta hozama közvetlenül a kultúrától és az etetési ellátástól függ. Az 1 m2-es szabályok alatt eltávolíthatja a 7,5-8 kg-ot. A szabálytalan ellátás, az öntözés és a napfény hozama 3-5 kg-ra csökken.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A vetőmag előkészítése márciusban kezdődik. A palántákat betakarítják, és a magokat feldolgozzák. Különösen a további feldolgozó átadás az anyag, amelyet manuálisan gyűjtöttünk össze. A magok áztathatják kálium-permanganát oldatban, vagy gördíthetik a sütőben.

Az önállóan vásárolt földet is kiszámítják. Minden rosszindulatú mikroorganizmus eltávolítása szükséges.

A dobozok a dobozok vannak kialakítva, és a magokat ültetik. A vetésrendszernek 3×2 cm-nek kell lennie, ahol az első érték mélysége.

A vetőmagok lezárása előtt a talaj bőségesen kiömlött meleg vízzel. A tartályokat sötét meleg helyre tisztítják. A film alatt a hőmérsékletnek 24-26 ° C-nak kell lennie. Ha a magok folytatódtak, egy héttel később a film megtisztul.

Árazási palántákra van szükség, ha több erős levelek vannak. Az új tartályoknak széleskörűnek kell lenniük, és legalább 500 ml térfogattal kell rendelkezniük.

A fajta szereti a napfényt, így telepítheti az UV lámpát.

Az utca könnyű növényei 10 nappal a földbeállítás előtt kell lenniük. A palánták kora nem haladhatja meg a 60 napot, a magasság legfeljebb 25-30 cm, a levelek száma – 6-8 darab.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom szupermodell

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom szupermodell

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom szupermodell

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Sok kertész választja ki az optimális leszállási rendszert a fenntartott terület területén. Átlagosan 1 m2 hely 3-4 növény. A bokrok egy sorban vagy egy ellenőrző sorrendben, hogy az ágak nem összefonódnak.

Növekvő és gondoskodás

Jó hozam érdekében bizonyos agrotechnikai pillanatokat kell megfigyelni.

 • Az öntözést mindig este végezzük, hetente egyszer. A vizet bőségesen és a gyökér alatt készítjük. A talajnak 35-40 cm-re kell hidratálnia. Ebben az esetben a nedvesség hosszabb ideig elpárolog.

 • Az etetés két hétenként lép be. A szerves és kémiai műtrágyák kombinálhatók.

 • A kultúrát a kultúrákhoz kell kötni.

 • A gyomnövények lazítása és eltávolítása segít elkerülni a gombás betegségek megjelenését.

Paradicsom szupermodell

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom szupermodellÉlesztőParadicsom szupermodellBórsavParadicsom szupermodellJódParadicsom szupermodellHamuParadicsom szupermodellKalcium-selitraParadicsom szupermodellbukkinsavParadicsom szupermodellTejszérumParadicsom szupermodellHidrogén-peroxidParadicsom szupermodellCsirke alomParadicsom szupermodellSzódaParadicsom szupermodellCsalánParadicsom szupermodellMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A gombás betegségek között a fajta a phomose és a száraz helyen támad. A kártevők közül leginkább támadja a Colorado bogárat vagy a Whitefline-t.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom szupermodell

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom szupermodell

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom szupermodellPhytofluoroParadicsom szupermodellPuffadt harmatParadicsom szupermodellCsúcsParadicsom szupermodellClapporiosParadicsom szupermodellSzürke gnilParadicsom szupermodellDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása