Paradicsom Terek

  • Szerzői: Gorshkova N.VAL VEL., Hovrin A.N., Tereshonkova t.DE., Klimenko N.N.
  • A feltételezések éve: 2015
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Korai
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
  • Eladhatóság: Magas
  • Bush méret: Magas
  • Levelek: közepes hosszúságú, zöld

Lásd az összes jellemzőt

A ma modern hibridekkel kapcsolatos cseresznye paradicsom több mint 100 faj. Egyikük – paradicsom Terek. Ez a korai hibrid szeretett sokan azok minőségi jellemzőit: ellenáll a betegségek, a stressz, különbözteti meg a jó hozam és szép ízét.

Az eltávolítás története

Terek első generációjának gyrybridje – az orosz válogatás gyümölcse. A Gorshkova n szakemberek csoportja. VAL VEL., Hovrin A. N., Tereshonkova t. DE., Klimenko N. N. Kezdeményező – “Agrofirma Search”, és 2015-ben a kultúrát az Orosz Föderáció állami nyilvántartásához nyújtották be, és ajánlották a filmgyógyházak termesztésére.

A fajták leírása

Intemerminant növekedési típus, magas növény. Ezért a szonda szükséges. A gyümölcsök hosszú gyönyörű keféken vannak kialakítva, mindkettő egyszerű és összetettek lehetnek. Vannak közbenső virágzás. Minden ecset 15-30 kis paradicsommal rendelkezik, amelyek gyönyörűen lógnak. Középső levelek, zöld színűek.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A terek gyümölcsei lekerekítettek, sima, sűrűek, fényesek. Nincs zöld paradicsom, zöld színű gyümölcsökkel. Éréskor mindig fényes piros. Minden cseresznye paradicsom súlya – 17-19 gramm. Két fészke fluch.

Kóstolási jellemzők

Sokan ünnepeljük a saláta paradicsom ízét, amely kiváló, desszert. Paradicsom édes, karamell, teljesen savanyúság nélkül, húsos. Mind a friss használatra, mind az üresek előkészítésére alkalmas. A kis paradicsom tökéletesen tárolódik, tökéletes fagyasztásra. Mint a cseresznye paradicsom többi fajta, a Terek egy ilyen előnyös anyagok, például a Licopopean és a béta-karotin nagyobb mennyiségét tartalmazza.

Érés és gyümölcsözés

Hibrid Terek – korai paradicsom. Érés érése várható már 90-95 nappal a csírák megkezdése után.

Hozam

Termékmutatók a hozamban a film üvegházakban – 7,9 kg / kv. M. Ezért a fokozatot magas hozamnak tekintik.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Február vagy március elején tartják a magvak vetőmagjait.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Terek

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Terek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Terek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsom palácséket állandó helyen ültetik, 35-40 cm-es távolság után a növények között. A téren nem lehet több, mint 2-3 bokrot a paradicsom Tere.

Növekvő és gondoskodás

A hibrid grad Grace védett talajra készült. A magassága miatt a növények bokrok határozottan kötődnek a támogatáshoz vagy az alvóhoz. A paradicsom ültetése után az üvegházban 10 napig nem öntötték őket, hogy a bokrok ne nyúljanak. De ez csak akkor van, ha van egy nem jar.

Az első öntözés sokan paradicsommal kombinálódnak. Instabil időjárás esetén az “Epin”, amely segít a növényeknek a stressz ellenállni. A virágzás előtti kultúra, a második etetés előtt. Egy jó lehetőség lesz népi jogorvoslat az élesztő.

A harmadik takarmányozás érdekében javasolják “az életet a paradicsomra”, de ezt az eszközt abban a pillanatban kell alkalmazni, amikor a gyümölcsök megkezdődnek.

Cseresznye paradicsom, ellentétben a nagyszabású paradicsommal, sokkal többet kell igénybe venni egy jó talajtúrát. Ezért kissé gyakrabban kell lennie. A páratartalom feleslege azonban rossz lehet a kulturális gyökérrendszerre. A talajban elegendő páratartalom fenntartása érdekében a növényeket egy mulcsréteg borítja.

A leírt kultúra, mint más zöld bokrok, jól beszél a fényes nap, bőséges világítás. Ha a cseresznye paradicsom otthon nő (az ablakpárkányon), akkor a leginkább megvilágított ablakokban kell elhelyezni őket. Télen, valamint a felhős időjárás, a növények mesterséges megvilágítású UV lámpákkal vannak ellátva.

Paradicsom Terek

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom TerekÉlesztőParadicsom TerekBórsavParadicsom TerekJódParadicsom TerekHamuParadicsom TerekKalcium-selitraParadicsom TerekbukkinsavParadicsom TerekTejszérumParadicsom TerekHidrogén-peroxidParadicsom TerekCsirke alomParadicsom TerekSzódaParadicsom TerekCsalánParadicsom TerekMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A Tomatoes Cherry Terek nagy ellenállással rendelkezik, mint például a coloriosis és a dohánymozaik vírus (VTM).

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Terek

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Terek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom TerekPhytofluoroParadicsom TerekPuffadt harmatParadicsom TerekCsúcsParadicsom TerekClapporiosParadicsom TerekSzürke gnilParadicsom TerekDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása