Paradicsom terv 9 nyitott tér

  • Szerzői: Remy Orlowski (Remy Orlovski), Buffalo, Niagara, USA
  • Megjelentek: Véletlen beporzással érkezett
  • Szinonimák nevek: 9. terv a világűrből
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, üvegházakra
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: 160-180

Lásd az összes jellemzőt

A 9. paradicsom tervet a nyitott térből analógiával nevezik, ugyanolyan névvel rendelkező fantasztikus filmvel, és szokatlan, mint a megjelenése. A csodálatos fajta a véletlen beporzás fenntartható eredményévé vált, és úgy tűnik, hogy meglepte az amatőr tenyésztőt, az USA-ból származó blogert, Niagara. Remy Orlovski, véletlenszerűen növekszik egy újfajta paradicsom a napenergia-magvakból, úgy döntött, hogy új egzotikus nevet ad neki.

A fajták leírása

A három színből álló bizarr színű gyümölcsök – sárga, narancssárga és piros, jelentős méretűek, és nagyon ízletesek, ha friss használatban vannak. A bokrok jól fejlődnek az üvegházban és a nyitott talajban, elérve a 2 méteres növekedést. A bokrok intenzantikus típusa jó érzés, ha megérinti a rácsot. A növény törzse erős és vastagságú, és a sötétzöld levelek nem különböznek a paradicsom minden típusától.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Kerekített, enyhén és nagy és nagy és nagy paradicsomgyümölcs terv 9 a nyitott térből, valóban hasonlít egy napi kiáramlóra. A világos narancssárga-sárga háttéren véletlenszerűen elosztott stroke és piros csíkok. Az erős és magas bokroknál növekvő paradicsom 400 és 600 g közötti súlyokat eredményez. A gyümölcsök belseje kicsi, húsos, főleg narancssárga, kis mennyiségű vöröses foltokkal.

Kóstolási jellemzők

Az egzotikus paradicsom íze édes és kellemes. Ezek szinte savak, és a paradicsom jellegzetes íze jól érezhető, ha saláták és gyümölcslevek formájában használják. A könnyű savanyúság megjelenése olyan esetekben van, ahol az érési időszakra nehezebb napok vannak, vagy a bokrokat túl vastagba ültették.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsombokrok termesztésével egy, legfeljebb két törzs, hagyja 2-3 magzatot minden ecsettel. A középső fokozat felforrása általában őszre nyúlik. A felső keféken a paradicsom ugyanolyan súlyú, mint az alsóbb, ami ritkán található más fajtákban.

Hozam

Betartása mellett a szükséges agrotechnikai ellátás és időben készítése a feeder a vegetációs időszakban az egyik bokor paradicsom, a 9-es terv nyitott tér lehet gyűjteni 3,5 kg nagy és lédús gyümölcsök. Egy nagy betakarításon számolhatsz rendszeres és időben történő öntözéshez, hogy a bokrok ne veszítsenek el nagyszámú nem támogatást.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Mivel a 9. fajta terv a nyílt térből származott, természetesen megjelent, magjai összegyűjthetők a helyszínén termesztett paradicsomból, és ezt követően vethetik őket. Március elején a paradicsom vetős anyaga a kerti földterület, a humorozás, a tőzeg, a homok hozzáadásával és kis mennyiségű fa hamuval. Az ültetés előtt a magokat általában mangán és biostimulánsok oldatában áztatják. A palántákat szobahőmérsékleten tisztítják, átlagosan körülbelül 20 fokos és elegendő megvilágítással. A második igazi lap kifejlesztése után a palántákat üvegházhatású vagy nyitott talajba transzplantizálhatják a régió éghajlati jellemzőitől függően. Amikor közvetlenül a kertben lévő paradicsomot a magvak vetőmagjaiba vetik, körülbelül 2 hónapig kell tartani a transzplantációt állandó helyre.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom terv 9 nyitott tér

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom terv 9 nyitott tér

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom terv 9 nyitott tér

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A paradicsom üvegházban történő ültetésekor válasszon egy napsütéses oldalt, hogy a legjobb ízlést kapjon. 1 négyzetméteren 3-4 magas bokrok vannak kötve a függőleges támogatásokhoz. Annak érdekében, hogy a növények ne elhomályosítsák egymást a naptól, jobb, ha két sorban és egy checkerboard sorrendben ültetni őket.

Növekvő és gondoskodás

A telek, amelyen az egzotikus fajta várhatóan növekszik egy 9-es tervet a nyílt térből, akkor is kell váltani, eltávolítani a gyomokat, és készítsen komposzt műtrágyát. Ez a paradicsom a jellemző súlyával és ízével nőtt, azokat a talajszárításnak kell öntözni, és a rendszeres bőséges öntözés nem kevésbé ritkábban 1 idő hetente. A gyümölcsök ellenállnak a repedések kialakulásának, így a talaj túlzott nedvességtartalma nem ijesztő számukra. A növényzet során komplex műtrágyákat adhat hozzá, néha a mangán rózsaszín oldatával. A virágzó fázisú bokrok permetezhetnek, de többnyire fokozatosan ellenállhat a jellegzetes betegségeknek.

Paradicsom terv 9 nyitott tér

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom terv 9 nyitott térÉlesztőParadicsom terv 9 nyitott térBórsavParadicsom terv 9 nyitott térJódParadicsom terv 9 nyitott térHamuParadicsom terv 9 nyitott térKalcium-selitraParadicsom terv 9 nyitott térbukkinsavParadicsom terv 9 nyitott térTejszérumParadicsom terv 9 nyitott térHidrogén-peroxidParadicsom terv 9 nyitott térCsirke alomParadicsom terv 9 nyitott térSzódaParadicsom terv 9 nyitott térCsalánParadicsom terv 9 nyitott térMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom terv 9 nyitott tér

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom terv 9 nyitott tér

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom terv 9 nyitott térPhytofluoroParadicsom terv 9 nyitott térPuffadt harmatParadicsom terv 9 nyitott térCsúcsParadicsom terv 9 nyitott térClapporiosParadicsom terv 9 nyitott térSzürke gnilParadicsom terv 9 nyitott térDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása