Paradicsom treasure incov

 • Szerzői: O. D. Kyramov
 • A feltételezések éve: 2018
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, gyümölcslé
 • Érlelési idő: Közepes
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Magas

Lásd az összes jellemzőt

A paradicsom Treasure Inca országunk számos régiójában található. Főbb előnye, hogy ez a fajta kiváló immunitással rendelkezik a legtöbb betegségre.

A fajták leírása

Használja a paradicsom Treasure Inca acélt 2018 óta. Ez egy hibrid intetermináns növekedéssel, amelyek gyümölcsei finom frissek, és ezekből csodálatos gyümölcslé készülnek.

Lehetőség van egy paradicsom növekedni a nyílt talajban, vagy használjon filmes üvegházat. A bokrok nagyok, mert korlátlan növekedése van. Sötét lombozat, zöld, közepes méretű.

Az INCA kincse, a magas piacképesség, és a nagy távolságokon túlzottan ellenállnak.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A fajta érett paradicsom érdekes színű. Ők narancssárga-piros, zöld csíkok vannak.

Tomatoes Treasure Incas nagy méretű, maximális súly – 250 gramm. Egy kefe általában legfeljebb 5 gyümölcsöt képez.

A paradicsom belsejében sűrű, sáros és illatos hús fényes narancssárga. A paradicsom gyűjtése után az inca kincse még mindig raktáron fekszik, és nem akadályozhatja.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom íze a fajta édességet írta le.

Érés és gyümölcsözés

Az INCA kincse közepes érésű paradicsomra vonatkozik. Átlagosan 90-95 nap.

Hozam

A hozam mértéke 15,8-17,6 kg / kg. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magok április közepén ülhetnek be. A fiatal növények átkerülnek a talajba, amikor eléggé felmelegedtek, és legalább 6 levelet alakítottak ki a bokrokon.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A legnépszerűbb üzemkibocsátási rendszer – 3-4 bokor kincse 1 kV-nál. M.

Növekvő és gondoskodás

A leírt fajták magjait edényekbe vagy fiókokba helyezzük legalább 8 cm mélységben. Tehát a paradicsom csírázott, a szobahőmérséklet nem eshet 16 ° C alá. Egy másik fontos tényező a talaj minősége. A nedvességtartalmú komponensekből kell állnia, míg a Földnek könnyűnek kell lennie, különben a magok egyszerűen forognak.

Vannak elkészített keverékek eladása, de magad is főzheted. A durva homok, a tőzeg és a humusz vagy a komposzt. A palánták előállításához használt összes anyagnak sterilnek kell lennie az egyes betegségek kockázatának minimalizálása érdekében.

A paradicsom magvak Treasure Inca egyenletesen vannak kialakítva az elkészített bázison, és elaludt egy 0,5 cm vastagságú tőzeggel. Naponta többször meg kell permetezni a porlasztóból, hogy a talaj ne száradjon. A szakemberek tanácsot adnak az üvegtartályok fedéllel, különösen akkor, ha az ablakon tartják a palántákat.

Ha megakadályozza a magvak szárítását és az optimális hőmérsékletet (25 ° C) fenntartja, a napfelkelte egy héten megjelenik. A hajtások megjelenése után a hőmérsékletet legfeljebb 20 ° C-nál kell fenntartani. Ez elkerüli a túl erős növekedést és nyújtó szárakat. A palánták a 8-10 cm átmérőjű különálló edényekbe merülnek, amikor az első levelek jelennek meg. 2 hét után adjon a paradicsom kincses inca kis mennyiségű műtrágyát.

Ne feledje, hogy a palánták helyes növekedése 6-8 órán belül világítást igényel. Egy héttel a fiatal növények ültetése előtt a földön kell venni néhány órát naponta friss levegőn keményedésre.

Az inca kincseinek kihívás nélküli bokrok, amelyek a földre vagy a film üvegházakba kerülnek. Érdemes átadni csak olyan növényeket, amelyek vastag szárakkal (4 mm átmérőjű), legalább 15 cm magassága. A fajta jó, erős palántái 5-8 levelekkel rendelkeznek, a gyenge másolatok nem indulhatnak el vagy nőnek, és rosszul vannak. Paradicsom kincses incas, magas növekedési erő ültetési sorokkal, miközben fenntartja a távolság 40-80 cm-es bokrok közötti távolságot.

Óvatosan kell kivonnia a palántákat, hogy ne károsítsa a gyökérrendszert. Minden bokor 25-30 cm mélységbe kerül, hogy az egész gyökérrész és a 2-3 cm-es szár föld alatt volt. Ezután óvatosan merítse a paradicsomot, formáljon a mélyedés és a víz fő szárán.

Mindkét hajtás és a fajta felnőtt paradicsom rendszeres és bőséges öntözés szükséges. 10-15 liter vizet minden növény alatt, és a gyümölcs növekedése során érdemes növelni az öntözési adagot 20 literre. A nedvességhiány jele – levél csavarás, és szélsőséges esetekben megjelenhetnek a hajtások nekrózisa. A felesleges víz és a szabálytalan felszerelés az öntözéshez ugyanolyan káros. Soha ne nedvesítse meg a paradicsom kincses inca leveleit, mivel a szürke rothadás és a burgonya pestisek kockázata nő. Az öntözéshez meleg vizet használjon.

A leírt fajta paradicsomának megfelelő növekedése nitrogént, nagy és finom gyümölcsök képződéséhez szükséges – kálium és foszfor. A tápanyagok fő adagja az öntözés mellett. Azt is javasoljuk, hogy használja az ökológiai, amelyet őszi, majd csöpögnek a helyszínen, ahol az inca kincse nő. A leszállás után a bokrokat a csaláncsomagolással táplálhatja, és összetett ásványi műtrágyákat megszórjuk vagy használhat, kifejezetten a paradicsom termesztéséhez.

A gyümölcs méretének köszönhetően az INCA paradicsom kincse 1 vagy 2 száron van. Érdemes eltávolítani az összes oldalsó hajtást, mivel a legjobb minőségű gyümölcsök csak a fő száron vannak kialakítva. Annak érdekében, hogy ne töltsük be az üzemet, a fajta paradicsom minden egyes bokorjánál nem több, mint 4 virágzást hagynak. Az összes felesleges oldalsó hajtást még akkor is eltávolítják, mielőtt elérnék a 3-4 cm-t. Az azonos méretű nagy gyümölcsök beszerzése érdekében szükség van arra is, hogy továbbítsa a sebet, hogy minden csoportban ne legyen több, mint 5,.

Az alsó levelek szintén eltávolításra kerülnek, mivel ezek a betegségek megjelenésének oka.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Mint már említettük, ez a fajta kiváló mentelmi joggal rendelkezik a leggyakoribb betegségekkel:

 • phitoofluorosa;
 • Alternariasis;
 • repedési gyümölcs;
 • gombás betegségek;
 • verticillosis;
 • VTM;
 • Fusrious fading.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Ez a fajta hőállónak tekinthető.

Régiók növekvő

Lehetőség van az inca kincse országunk bármely régiójában.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: