Paradicsom Tsarevna hattyú

  • Szerzői: Manyatina L. DE.
  • A feltételezések éve: 2015
  • Kategória: Hibrid
  • A növekedés típusa: Integimenziós
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 90-100
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • A bokor magassága, lásd: 75-100
  • Hűtőközeg: Gyenge

Lásd az összes jellemzőt

Tsarevna-Swan – első osztályú hibrid (F1), amely a Tomati-Fruit sorozathoz tartozik. A Manyat házi tenyésztője fejlesztette ki. DE. és 2015-ben a rendszerleíró adatbázisban szerepel. Olyan szép név paradicsomnak nincs formája és színe a gyümölcs, de a megjelenésüket a kontextusban. Ha a paradicsomot két felére osztja, akkor láthatja a pépet, amelynek rajzát a kontextusban valóban hasonlít egy hattyúra, megszűnt szárnyakra.

A fajták leírása

A Tsarevna Swan egy univerzális intedermináns hibrid, amely teljesen eltérő körülmények között termeszthető. Délen a szabad levegő alatt termesztik, és ha a régió hűvös, akkor a film alatt ültetvények vannak kialakítva.

A kultúra közepes magasságú bushs. A nyitott talajban a magasságuk általában nem haladja meg a 75-100 cm-t, de a növény körülményeiben a növények sokkal többet nyújtanak. A levél nagyon kicsi, de a lemezek nagyok. Sötétzöld szín szépen visszhangzik a gyümölcs vörösségét.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Tsarevna-Swan – nagy hibrid. 350 g tömegű gyümölcsök. Az érett bogyókat egy klasszikus vörös árnyékolásban festik, de a növekvő régiótól függően megváltoztathatja a színt. Tehát az egy kertészek véleménye szerint a bogyók korall-vörösre nőttek fel, mások rózsaszínű árapályával rendelkeztek. Azonban bármilyen árnyalat, az űrlap mindig ugyanaz – a szív alakú. A gyenge bordák a paradicsomon láthatóak. A zöld folt az alapon eltűnik, mint a paradicsom érlelés.

Kóstolási jellemzők

A hercegnő-hattyú gyümölcsének húsája elhagyja a kertészeket a leginkább kellemes benyomásokkal. Ő hús és nem túl vizes, átlagos sűrűsége. A karcsú bőr könnyen érintkezhet és égethető. Az ízben az édességet uralja, de a savanyú megjegyzéseket is. Fényes aroma. A bogyók alkalmasak minden ételhez és üresekhez.

Érés és gyümölcsözés

Az érés szempontjából ez korai minőségű. A bogyók 90-100 nap elteltével érhetők el a földön lévő palánták ültetése után.

Hozam

Tsarevna Swan gazdag betakarítást ad. Az agrárok többsége elveszi a bokor 5 kilogramm bogyót. De a négyzetméteren lehetséges 13-13,5 kg betakarítás.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Március 1-től március 10-ig, ezt a fajtát a palántákra ültetik. A vetés előtti feldolgozás, mint általában, nem vezet, mivel hibrid fajta. A legjobb gabona csírázza a tápláló szubsztrátumokban, fényes textúrával. Tartsa őket a film alatt, meg kell jelenítenie a hajtásokat, rendszeresen permetezni és szellőzni.

A menedék eltávolítása után a vágó dobozok helyeken helyezkednek el, ahol a leginkább napos. 14 nappal a mozgás után, a hajtások takarmány ásványi anyagok. Ezután május eleje előtt nőtt. Ez az időszak alatt itt az ideje átültetni a palántákat. Ezt mind a nyílt földön, mind az üvegházban lehet elvégezni. Azonban a kertészek, akik már megpróbálták ezt a fajtát, azt állítják, hogy az ideális íz lehet elérni, csak egyre növekvő paradicsom a nyitott talajban.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Tsarevna hattyú

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Tsarevna hattyú

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Tsarevna hattyú

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A kezdeményezők azt tanácsolják az áramkört 70×40 cm-re. Ez a legjobb megoldás a szálláshoz, köszönhetően, hogy mindegyik bokor megkapja az összes szükséges ételt. A növénysűrűség négyzetméteren nem haladhatja meg a három bokrot.

Növekvő és gondoskodás

A Tsarevna-Swan a termékeny talajokon a legmagasabb betakarítást adja. Ezért az ősszel veszi a talajt. Fontos mély gőzölés, valamint nedvesítési és ásványi keverékek hozzáadása, fa hamu. A savaságot nem szabad növelni.

Növelje ezt a hibridet 1-2 törzsben. A felesleges folyamatok határozottan eltávolításra kerülnek a zaj megelőzése érdekében. Lombozat kicsit, és általában nem kell kikapcsolnia. Az egyetlen kivétel az alsó levelek a gyümölcsborzatok felett. A formáció és a gőzölés mellett vegye le a harisnyakötőt.

A növényi aggodalomra ad okot, amely nem korlátozódik a fenti eljárásokra. És rendszeresen szükségük van a kultúra, megtermékenyíteni kell, mulch. Gyomok és a site eltávolítása.

Paradicsom Tsarevna hattyú

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom Tsarevna hattyúÉlesztőParadicsom Tsarevna hattyúBórsavParadicsom Tsarevna hattyúJódParadicsom Tsarevna hattyúHamuParadicsom Tsarevna hattyúKalcium-selitraParadicsom Tsarevna hattyúbukkinsavParadicsom Tsarevna hattyúTejszérumParadicsom Tsarevna hattyúHidrogén-peroxidParadicsom Tsarevna hattyúCsirke alomParadicsom Tsarevna hattyúSzódaParadicsom Tsarevna hattyúCsalánParadicsom Tsarevna hattyúMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Tsarevna Swan kiváló genetikával rendelkezik. Mégis, amikor a növények fejlődnek, jó mentesség volt. Ezért a kultúra nem szenved az alternariasis, a bakteriális betegségek, a dohánymozaik. Azonban a fokozat érzékeny a gombás betegségekre. A Phytoftor ritkán található, de a rothadás elosztásra kerül. Ezért a fungicidek feldolgozása nagyon ajánlott.

A fiatal bokrok befolyásolhatják a kártevőket. Leginkább szó és hernyó. A kártevők ellen segítenek permetezni a különböző kompozíciókkal. Gyakran használják az ügyfeleket fokhagymás és íj, féregfa, dohánypor. A rovarirtókat csak a növényzet kezdeti szakaszában lehet használni.

A szélsőséges időjárási viszonyok ellenállása

Tsarevna-Swan nagyon fogékony hideg, így a leszállást csak hőben kell elvégezni. Az ültetési film fedezésére kell szükség a sima és meleg időjárás kezdete előtt.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Tsarevna hattyú

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Tsarevna hattyú

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom Tsarevna hattyúPhytofluoroParadicsom Tsarevna hattyúPuffadt harmatParadicsom Tsarevna hattyúCsúcsParadicsom Tsarevna hattyúClapporiosParadicsom Tsarevna hattyúSzürke gnilParadicsom Tsarevna hattyúDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása