Paradicsom turboaktív

  • Szerzői: Agrofirm “Szibériai kert”
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Ultrarandy
  • Az érlelés időzítése, napok: 70-75
  • Növekvő feltételek: Nyitott talajhoz, az ablakpárkány növekedéséhez
  • Bush méret: Éjszakai minőségű
  • A bokor magassága, lásd: Legfeljebb 40 cm
  • Jellemző bokor: Kompakt

Lásd az összes jellemzőt

Szomák és gazdálkodók Növekvő paradicsom hűvös és rövid nyári körülmények között mindig válasszanak olyan fajtákat, amelyek gyorsan alkalmazkodnak az éghajlati viszonyok alatt. Korai igényelt korai fajok. Ez egy ilyen gyors paradicsom turboaktív.

Az eltávolítás története

Törölje a paradicsomot – ez egy újdonság, amelyet a “Szibériai kert” Novoszibirszk tenyésztői csoportja termesztett. A kultúrát még nem nyújtották be az Orosz Föderáció kiválasztási eredményeinek állami nyilvántartásába, de a növényi tenyésztők körében jelentősen népszerű. Javasolták a durva kultúra termesztésére a durva éghajlatú régiókban. A leginkább produktívan megmutatta magát, a védelem nélküli talajokban, valamint az ablakpárkányon a lakásban.

A fajták leírása

A paradicsom turboaktív egy alacsony sebességű, meghatározó típusú növény. A pammer bokor legfeljebb 40 cm magasságban nő. A növényt tömörség, erős szár, gyenge sűrítő sötétzöld levelek, erős gyökérrendszer és egyszerű virágzat jellemzi.

A növény annyira egyszerűen gondoskodik, ami nem igényel a bokrok kialakulását, a gőzölést és a lombozat elvékonyodását. Az egyetlen dolog, ami ajánlott, annak ellenére, hogy a hatalom a szár, a rés a támogatás, különben a súlya egy hatalmas számú bogyóságak ágak eltömődhetnek. A paradicsom célja Univerzális, így a zöldséget friss, feldolgozott, konzerv, széles körben használják a főzés során. Ezenkívül a paradicsom ideális az egész levegőben.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A korai paradicsom a középső procked csoportjára utal. Átlagosan a zöldség tömege körülbelül 89 gramm. Berry egy klasszikus lapos fejű alak és gazdag vörös színű érett formában. Az alap néha könnyű szalag van. Az érés színpadán a zöldség világos zöld színű, egy gyümölcs sötétedésével. Zöldséghéj zöldségben, merevség nélkül, sima és ragyogó. Ez a bőr, amely a tomato-rezisztenciát még a hőfeldolgozás során is.

A zöldség szállítása jól tolerál, és van egy rövid életű firmware, így az érett paradicsom ajánlott azonnal megőrizni vagy újrahasznosítani.

Kóstolási jellemzők

A paradicsomos zöldség klasszikus ízzel és aromával rendelkezik. A bogyók húsát sűrű, nagyon húsos és lédús. A magok sokat sokat, de kicsiek, de kicsiek, és gyakorlatilag nem érezték magukat az élelmiszerben. Az ízlésben a hagyományos savak érvényesülnek, kiegészítve kellemes édességgel és kifejezett fűszeres aromával. Az édességek és a savanyúság egyensúlya közvetlenül az időjárási viszonyoktól függ – a nap a Sugariness Tomoro és az esőzések – csók.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom ultrahangra utal. Mivel a csírák tömegcsípése a bokrok érett bogyókhoz csak 70-75 nap, ami hihetetlenül gyors érést jelez. A gyümölcsöző időszak feszült. A bokoron lévő paradicsomot együtt, így szinte egyszerre eltávolítják őket. Az első gyümölcs június közepétől kóstolható, és a Frukciós csúcs a július elején – szeptember.

Hozam

Nagy hozamú mutatók a kultúrában. A szokásos mezőgazdasági technika alkalmazásával a paradicsom gyártója 1 m2-ben, összegyűjtheti 2 kg paradicsomot. A gyakorlatban a betakarítás magasabb – akár 2 kg-ig minden bokorból.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Kényelmesen növekszik a paradicsom. Vetőmagok 60-70 napig az ágyba való átültetés előtt. A legjobb időszak március második felében van. A vetőmagválkozás előtt javasoljuk, hogy óvatosan túllépjék, fertőtlenítsék, csírázzák és kezeljék a növekedési stimulánsokat. A tömegcsírozás 5-7 napon belül következik be. A tapasztalt kertészek üvegházhatást gyakorolnak a magok gyors gerbuszára. A csizma jól növekszik a jó megvilágítással és a hőmérséklet 18-22 beltérben. A bokor 2-3 lapos megjelenése után a merülést külön csészék végzik. 12-14 nap elteltével kezdődik nitrogéntartalmú műtrágyákkal. 2 héttel a leszállás előtt a bokrok ágyán levágás, naponta kihúzva friss levegőn 20-40 percig.

A nyílt talajon lévő palánták május második felében lehetnek a déli régiókban – április végén. A fő dolog az, hogy a levegőt +15 fokra melegítjük, és a talaj +10-ig. Újratelepítő ajánlott egy hűvös napon, hogy a nap ne legyen aktív.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A bokrok elhelyezésének sűrűsége a kertre, valamint a rendszer nagyon fontos a kultúra növekedése során. 1 m2-ben ajánlott 3-ról 5 növényre ültetni. A leszállás megfelelőnek tekinthető 40×50 cm-es rendszernek.

Növekvő és gondoskodás

A fajta teljesen szerény a növekvő körülmények között – elegendő telek laza, termékeny és lélegző talaj, amely napos helyen található. Nagyobb figyelmet kell fordítani az ellátásról, amely egy egész intézkedésből áll: meleg vízzel való öntözés, a gyümölcsök pillanataiba történő vágás, összetett műtrágyák, diófélék és talajfestmények, szükség esetén a vírusok elleni védelem és rovarok.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A kultúra immunitás jó, ezért ritkán jellemző legeltetési betegségek, mint például a csúcs rot, dohánymozaik vírus, fusarious wilt. Ezenkívül, köszönhetően a paradicsom percében Phytoftor. A biopreparations megelőző permetezés megvédheti a kártevők elleni inváziókat.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

Ennek a fajta stressz-ellenállása az egyik előnye. A paradicsom a szélsőséges időjárási viszonyokhoz igazodik, elég fagyálló, könnyen átruházza a rövid távú szárazságokat. Az egyetlen dolog, ami néha rosszul reagál, szigorúan reagál, szigorító hőt és az égő napot, amelyből a bokor nem védett a gyenge zavarosság miatt. A paradicsomra nemkívánatos a vázlatok és a gusztus szél.

Régiók növekvő

A paradicsomot kifejezetten a kockázatos mezőgazdasággal és a hűvös nyárval rendelkező régiók számára mutatták ki. Maximális termelési kultúra nő Szibériában, minden északi régióban.

Értékelések áttekintése

Annak ellenére, hogy a paradicsom típusa még mindig új, sikerült megszereznie a zöldség tenyésztés és a dacnis figyelmét, mert az ultrahang az érlelés, a rossz éghajlati viszonyok ellenállása és a kiváló ízlés jellemzi. És sok kaster a fajta sokoldalúsága, amely lehetővé teszi, hogy széles körben használják a főzésben, és amikor a téli billenők.

Az ipari méretű termesztéshez a fokozat nem túl alkalmas, mert sokáig nem lehet hazudni, miközben az íz- és áruk tulajdonságait fenntartja. A parable kultúra hiányosságai között meg kell különböztetni a húst, valamint a magas követelményeket az etetéshez és az öntözéshez.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: