Paradicsom ultra-tüske

 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: SupermanMinant
 • Célja: Friss használat, sózás és konzerválás, az egész ajtó, a lé
 • Érlelési idő: Ultrarandy
 • Az érlelés időzítése, napok: 70-75
 • Növekvő feltételek: Nyitott talajra, filmgyógyházakra, üvegházakra
 • Bush méret: Éjszakai minőségű
 • A bokor magassága, lásd: 40-50
 • Az érett gyümölcs színe: Piros
 • Formában: lekerekített

Lásd az összes jellemzőt

Hosszú tél után minden kertet friss zöldség, gyümölcsök, zöldségek. Olyan célokra, hogy a tenyésztők folyamatosan működjenek az ultrahangos fajták és hibridek eltávolításánál. A paradicsom egyik csodálatos képviselője, amely friss gyümölcsökkel díszítheti az asztalt júniusban – fokozatú ultra-spree. A szuperwater növényt a nyílt talajon, polikarbonátban, filmben és üveggyógyházakban termesztik. Gyümölcsei a friss formában történő fogyasztásra és az egész üzemanyag-konzerválásra szolgálnak. Különösen jó a saját gyümölcsléjükben vannak.

Az eltávolítás története

A fokozatból származó szibériai tenyésztők.

A fajták leírása

Élesen (40-50 cm) kompakt bokrozott bokrok hajlamosak az ágakra, és vicces függönyöket alkotnak, amelyek többszínű golyókkal vannak ellátva érlelési idő alatt, amely lehetővé teszi számukra a “francia” növényi kertben, mint dekoratív növényi növények. A növényt mérsékelt leveles jellemzi, a hagyományos paradicsomlevél levelei könnyűfokú disszekcióval és esik. A sárga virágok köztes virágzatba vannak összeállítva, tartós gyümölcsök rögzítése. Minden bokor átlagosan 3-4 kefét képez, a gyümölcsök tömegével, sapkabént.

Az ultra-térfajta előnyei:

 • Ultrafine érés ideje;

 • barátságos gyümölcsöző és megsértő;

 • A termesztés lehetősége az ország bármely régiójában;

 • Erős immunitás, sokoldalúság a használatban és a termesztésben.

A jellemzett fajta teljes varázsa a termesztés egyszerűségében, hogy megbirkózzon vele, még egy újonc is, először megközelítette a földet. Ezenkívül a fajta az erkélyeken, a téli kertekben, az ablakpárkány oldalán termeszthető.

Fontos! A szerény méretek ellenére a bokroknak szüksége van egy támogatásra, mert nagy tömegű üdvözölt gyümölcsöket lehet keresni.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az éretlen állapotban a lekerekített paradicsomgyümölcsök zöld színnel festettek tejszínnel. A technikai és fiziológiai érettség színpadán a bogyó helyettesíti a palettát az élénkvörösre. 100 gramm paradicsom, amely vörös sebeket hasonlít, mind a friss formában, mind a bankban látványos. Nem kevésbé szépek, hogy a válogatott.

Kóstolási jellemzők

A Berry fajták ultra-szóvivője kellemes és kiegyensúlyozott ízű, sikeresen kombinálja a savat és az édességet. A sűrű közegben pépet borított vékony, de sűrű a bőr egy könnyű pruin raid, megbízhatóan védi a gyümölcsöt a deformáció és repedések. A szerkezet hosszú távú tárolást biztosít, és a teljes üzemanyag-konzervek – paradicsomnak megfelelő hőkezelést biztosítanak a hőkezelésnek. A keresztirányú szakasz 2-3 vetőmag kamrát mutat, kis mennyiségű jó csírázással, tökéletesen megőrzve a szülői tulajdonságokkal.

Érés és gyümölcsözés

A fajta az ultrahang kategóriára vonatkozik, a 70-75 napszakok pillanatáról érlelés időpontjai. A barátságos éréssel megkülönböztetett ultra-beszélgetés, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan eltávolítsa a szinte az összes terményt. A növény jellemző tulajdonsággal rendelkezik – az érett gyümölcsök etilént termelnek, amely zöld bogyók gyors érlelést biztosít. Ehhez 2-3 érett fetas maradt a bokrok zöld paradicsommal.

Hozam

A fajta jó eredményeket mutat, figyelembe véve kis méretét – egy bokor képes 2 kg bogyót adni. A négyzetméterből akár 15 kilogramm, jó mezőgazdasági mérnöki.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palánták vetőmagjai február-márciusban készülnek. Az ultra legfelsőbb fajtákat áprilisban fűtött üvegházakba ültetik, az üvegházakig további fűtés nélkül – május közepén (ha hideg régiókra vonatkoznak). A nyitott talajban a palántákat a visszatérő fagyasztók fenyegetése után továbbítják. A déli régiókban például a Krímben a fajta áprilisban ültethető egy kertre.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom ultra-tüske

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom ultra-tüske

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom ultra-tüske

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A kompakt méretek ellenére a növény nem ül túl szoros – 3-5 gyöker négyzetméterenként.

Növekvő és gondoskodás

Az ilyen korai konzervált növény vetőmagként és közvetlen magvaként termeszthető a kertbe. Mindez attól függ, hogy friss gyümölcsöket kapjunk, a kertben termesztésének módjáról. Az északi régiókban a kertészek kénytelenek a visszatérő fagyasztókkal, ha a paradicsomnak nyílt talajban kell növekednie.

Az állandó palánták kirakodása előtt csábító, gyengéd palánták tanítása a környezetre, a hőmérsékletre és a napsütésre. A telek jó megvilágítással, termékeny és laza talajjal van kiválasztva, a hideg széltől védve. Hogy megfeleljen a vetésforgás elveinek, figyeljen az előző kultúrákra. Íj, fokhagyma, uborka, hüvelyesek, káposzta a legjobbak. Nem ajánlott semmilyen fajta paradicsomot növények növényen növények után, mivel közös gombás és bakteriális betegségek, kártevők.

A szerves – madár alom, komposzt, humusz által gazdagított előkészített gerincek. A leszállás előtti trágya nem ajánlott, mivel tevékenységének meg tudja égetni a gyökérrendszert. A ló, a tehén, a sertés trágya megfelelő hozzájárulása – őszi poppings során. A szerves, fa kőris és összetett ásványi műtrágyák mellett add hozzá a kutakhoz. A kiszállást követően az üzem jól öntözött meleg vízzel. A következő öntözést egy héten belül végzik. További ellátás a gyomlálás, lazítás vagy mulasztás, időszerű táplálkozás, egy bokor kialakulása 1-2 szárakban, extra lombozat eltávolítása.

A kiegészítő tápanyagok első bevezetését 2 héttel a leszállás után kell tartani. Ebben az időben az üzemnek nitrogén-műtrágyákra van szüksége a teljes vegetatív tömeg növeléséhez. A következő etetés foszfor-potash műtrágyákból áll. Ablakkéret alakul ki. A szezon alatt a paradicsomot egy tehéncsónak vagy csalán infúzióval táplálhatja. Az öntözés után ellenőrizni kell a páratartalom szintjét – az üvegházatot be kell hangolni. A megelőző permetezés segít megvédeni az agresszív kártevőktől való leszállást – az üvegházban különösen veszélyes Bellenka. Rendkívül nehéz megszabadulni tőle, az ajánlott népi jogorvoslatok hatástalanok, és pontosabban szinte mindig hatástalan – kémia nélkül, nehéz.

Paradicsom ultra-tüske

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom ultra-tüskeÉlesztőParadicsom ultra-tüskeBórsavParadicsom ultra-tüskeJódParadicsom ultra-tüskeHamuParadicsom ultra-tüskeKalcium-selitraParadicsom ultra-tüskebukkinsavParadicsom ultra-tüskeTejszérumParadicsom ultra-tüskeHidrogén-peroxidParadicsom ultra-tüskeCsirke alomParadicsom ultra-tüskeSzódaParadicsom ultra-tüskeCsalánParadicsom ultra-tüskeMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Az ultraálló paradicsomot erős immunitással különbözteti meg, szinte nem csodálkozik a példabeszédű csoportra jellemző betegségekkel. A betakarítás korai ütemezése garantált, hogy eltávolítja azt a fitoofluorózisból, és a megelőző kezelés védi más betegségek és kártevők ellen. Elővigyázatossági intézkedésként a rovarirtók és fungicidek permetezésének módja.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom ultra-tüske

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom ultra-tüske

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom ultra-tüskePhytofluoroParadicsom ultra-tüskePuffadt harmatParadicsom ultra-tüskeCsúcsParadicsom ultra-tüskeClapporiosParadicsom ultra-tüskeSzürke gnilParadicsom ultra-tüskeDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fajta meglehetősen ellenáll a komplex klimatikus körülményeknek, könnyen alkalmazkodik a hőre és a hidegre.

Régiók növekvő

A nyílt talajban és az üveg, a film és a polikarbonát üvegházak szabadtéri területén növekszik, lehetővé teszi, hogy az ultra-tér paradicsom növekedjen, és az Oroszország és a szomszédos országok bármely régiójában fonódjon.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása