Paradicsom ural óriás

  • Kategória: Rendezés
  • Célja: Univerzális
  • Érlelési idő: Korai
  • Az érlelés időzítése, napok: 85-100
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, zárt talajra
  • Jellemző bokor: Erőteljes
  • Az érett gyümölcs színe: Red-Málna
  • Formában: Plane-Core
  • A magzat tömege, g: Legfeljebb 800
  • Hús: Cukor a szünetben

Lásd az összes jellemzőt

A belföldi tenyésztők sikeresen kifejlesztik a kiváló ízt, a nagy gyümölcsöt, univerzális célokat, a főzésben, valamint magas adaptív tulajdonságokkal rendelkeznek különböző éghajlati viszonyokhoz. Ezek az összes tulajdonság rejlő paradicsomi urál óriás. A gyümölcsökben lévő likopin megnövekedett tartalma elengedhetetlen zöldséget biztosít az asztalon, mivel ez a nyomelem védi a testet az onkológiai betegségek kialakulásából.

A fajták leírása

Az intedermináns típus növénye. Magas bokrok, lio-szerű, 1,5-2 m magasságban, így a kultúra állandó harisnyatartónak van szüksége a támogatáshoz. Ha ez nem történik meg, akkor a kultúra elkezd lépni a földre, vagy a szárak hengerelnek, ami befolyásolja a bokrok fejlődését, a gyümölcsöket és a mennyiségeket.

Maguk is nagyon erősek. Vastag szárak. A sötét zöld színű nagy levelek. A virágpedál 3-5 lap felett van kialakítva. Egy kefe, 5 paradicsom van kialakítva, amelyek olyan nehézek, hogy a száraknak kötelező harisnyakötőre van szükségük.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Paradicsom, igazán, elképzelhetetlen méretek. Átlagosan az egyik magzat súlya eléri a 800 grammot, és ez nem a határ. Űrlap kerekített, mérsékelten bordázott, vörös-málna színű. A lédús, több kamrás hús, kis mennyiségű maggal. Vékony és szelíd bőr. Rossz szilárdság. Az érett gyümölcsök gyorsan romlanak, ezért időben kell kidolgozni őket.

Kóstolási jellemzők

Az Ural Giant megkülönbözteti a “görögdinnye” pép, amely valódi “paradicsom” aromával rendelkezik. Nagyon lédús, húsos és szégyenletű. Finom íz, nagyon édes, savanyúság nélkül. Ezen paradicsomból nagyon ízletes salátákat kapunk. És a paradicsom alkalmas mártásokra, gyümölcslevekre és ketchupokra. A minőségi vitaminokban, makro- és mikroelemeken gazdag.

Érés és gyümölcsözés

A növény híres a korai érési feltételekről. A műszaki érett a csírák megjelenése után 85-100 napig érkezik. Gyümölcshosszú. A betakarítást júliusban folytatják, amely szeptemberig folytatódik.

Hozam

Nagy hozamú minőségű. Egy bokorból több mint 10 kg érett gyümölcsöt kaphat.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A magokat március végén vetik alá – április elején. Az ültetés előtt az ültetési anyagot fertőtlenítik a mangán gyenge oldatában, és a napot a fejlődés ösztönzésére megoldják. Amikor 3 teljes körű levél jelenik meg a palántákon, folytassa a merülésüket.

2 héttel a leszállás előtt állandó helyre kell rendelni a palántákat. Először 10-15 percig hagyja el a szabadban, és 2 óráig növekszik. Átültethet egy átültetett palántákat az üvegházban április végén – május elején. A nyílt földön – május végén – június elején. A legfontosabb dolog az, hogy az éjszaka visszatérő fagyasztók fenyegetése legyen. A jobb adaptáció érdekében az üzem első alkalommal mezőgazdasági.

A hely elültetése előtt előkészített. A talaj fokozására van szükség, távolítsa el a fáradt füvet és gyökereket, szerezzen szerves műtrágyákat. És azt is előre meg kell vigyázni támogat, a bokrok a szezonban magasabbak, a humán növekedési, és meg kell nyakkendő.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Mivel a paradicsom nagyon erős, normálisan kell kialakítania, és nem sűrítik egymást. Ehhez világosan meg kell figyelnie a 30 x 50 cm-es bokrok közötti távolságot. Legfeljebb 2 bokrok 1 kV-on. M.

Növekvő és gondoskodás

Az a tény, hogy a növény magas, ajánlott növekedni 1 szárban. Amellett, hogy az Ural óriás pozitívan reagál a rendszeresen bevezetett etetésre.

Az öntözés talajszárításként készült. A talaj öntése nem, akkor is szükséges elkerülni a nedvességet a lombozatban és szárakban, ami a gombás fertőzés kialakulásához vezethet. Rendszeresen laza földet kell biztosítani, és eltávolítani a gyomokat.

Folyamatosan gőzölgő, mivel a növekedés folyamatos. A jó fejlesztés érdekében a kultúra termékeny talajt igényel.

.T03 a {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } .T03 A: Hover {szín: # cf2933; } .T03_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 510px; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 50px; } .T03_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 480px; } .T03_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; / * Padding-Bal: 20px; * / Text-Align: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T03_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T03_item_image img, .T03_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t03_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T03_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } / * .T03_item A, .T03_main a {szín: # 3D8901; } * / .T03_main_text, .T03_item_text {szín: # 333; } .T03_item_aterem {margó-top: 20px; } .T03_main_btn {margó-top: 15px; } .T03_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T03_main_btn a: Hover {háttérszín: # 3ab34a; Szöveges dekoráció: nincs; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T03_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_btn a: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; } .T03_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; margó-balra: 6px; Margó-jobb: 6px; Határ: 3px szilárd #FFF; Függőleges igazítás: Top; } / * .T03_Item: Hover {határ: 3px szilárd # 63bc66; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; } * / .T03_item img {kijelző: blokk; } .T03_item_title {szín: # 333; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; / * betűtípus: merész, * / szöveges dekoráció: aláhúzás; } / * .T03_Item: Hover .T03_item_title {háttérszín: # 63bc66; Szín: #FFF; Betűtípus: merész; Szöveges dekoráció: nincs; } * / .T03_Item: Hover .T03_item_title {szín: # cf2933; } .T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; }

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A jelentős előnyök ellenére a fokozat gyenge immunitással rendelkezik a fitoofluorózisra és a legtöbb gombás fertőző betegségre. A betegségek megelőzésére, mielőtt a virágzó spray növények különleges készítményekkel rendelkeznek.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

.T02_item {kijelző: inline-blokk; Pozíció: relatív; Box-méretezés: kezdeti; Text-Align: Center; Margó alsó: 12px; Margó-jobb: 15px; / * Határ: 3px szilárd #FFF; * / függőleges-igazítás: felső; } .T02_Item: Hover {/ * Border: 3px szilárd # F27C09; Szöveges dekoráció: nincs !Fontos; * / / * szín: # #FFF; * /} .T02_item img {kijelző: blokk; } .T02_item_title {szín: # 000; Magasság: 45px; / * Padding: 0 5px; * / túlcsordulás: rejtett; Font: 15px század gótikus, Arial, sans-serif; Kijelző: blokk; Kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; } A.T02_Item: Hover, .T02_Item: Hover .T02_item_title {szín: # cf2933; }

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A fajta mind a hosszú távú szárazság, mind a csökkentett hőmérsékletű régiókban képes növekedni.

Régiók növekvő

Az uráli óriás ápolása az ország minden régiójában.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: