Paradicsom verlock plus

 • Szerzői: Gavrish S. F., MORAV B. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN., Wolf O. DE. (Ltd. “Kutatási Intézet a zöldségkultúrák kiválasztása”, LLC “Tenyésztő cég Gavrish”)
 • A feltételezések éve: 2006
 • Szinonimák nevek: Retrl plus f1
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Determinánsok
 • Célja: Friss használat, az egész szarban
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 104-105
 • Növekvő feltételek: Nyitott talajra, filmgyógyházakra, zárt talajra
 • Bush méret: Középálló

Lásd az összes jellemzőt

A kertészek és kertek nagy örömére, egy csodálatos változatú rajongók, egy új hibrid, amelyet a piacon létrehozott, egyetemes kedvenc. Az eredmény sok mutatóban meghaladta a szülői fajtát – megnövekedett hozam, megsértés, stb. Univerzális Meghatározó Gybrid Verlica Plus (szinonimája Verlica Plus F1) használnak fogyasztásra friss és megőrzésére irányuló, az üvegházakban termesztett és a nyitott talaj.

Az eltávolítás története

Az új hibrid piacon megjelenő megjelenése biztosította az orosz cég Selektifikációs cégének tenyésztőinek munkáját Gavrish, LLC Kutatási Intézet Növénykultúrák kiválasztása. A szerzők Gavrish lettek. F., MORAV B. BAN BEN., Amcheslavskaya E. BAN BEN., Wolf O. DE. A paradicsom 2006-ban használható.

A fajták leírása

A közepes minőségű bokrok mérsékelt rozogaságára 100-150 cm magas borítja sötétzöld levelek közepes méretű fényes paradicsom illata. A sárga virágokat plakk virágzatban gyűjtik össze, az elsőnek az első részét 8-9 lapon helyezzük el, mindössze 1-2 után.

Előnyök

Hibák

Nagy túlélési arány a transzplantáció után

A talajösszetétel magas követelményei

Hordozzon félig

Szükség van a képződésre és a letépésre

Kiváló hozamjelzők 2-3 szárak kialakításakor

Nagyszámú készlet

Erős immunitás

Gyümölcsegyenesség

Egyetemesség az alkalmazásban

Jó szállítási és tárolási időtartam

Kiváló adagolási képesség

A kefe legfeljebb 10 fő paradicsomot képez.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Nagy, lapos fejű gyümölcsök, amelyek súlya 120-140 gramm cseréli a zöld színt a fényes piros színben a technikai érettség szakaszában.

Kóstolási jellemzők

A paradicsom cellulóza sima bőrrel van borítva, sűrű szerkezettel van ellátva, szünetre szünetel, kellemes édes ízű, könnyű savanyúsággal rendelkezik. A nyomelemek, vitaminok, szárazanyagok és cukrok kiegyensúlyozott összetétele lehetővé teszi a gyermekek és az étkezési táplálkozásban lévő gyümölcsök használatát.

Érés és gyümölcsözés

A hibrid a korai kategóriára utal, az érlelés időzítése – 104-105 nap, a betakarítás júliusi.

Hozam

A paradicsomot kiváló gyümölcsök jellemzik az üvegház körülmények között – 4,5-5 kg-ot gyűjtenek a bokorból, négyzetméterből – 9-9,5 kg.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Retrl Plus termesztik, mint a legtöbb paradicsom, valaha. Vetés a palántákon március végén – április elején a talajban a kirakodás 40 nappal a vetés után termel.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom verlock plus

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom verlock plus

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom verlock plus

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az optimális növekedési körülmények és a gyümölcsöző növények létrehozása a 40×50 cm-es rendszer szerint ültetve.

Növekvő és gondoskodás

Annak ellenére, hogy a hibridnek a talajösszetételre való megsértése ellenére a kiváló minőségű talaj pozitív hatással van a fejlesztési és gyümölcstermelő növényre. A jó lélegzőképesség gazdagítja a gyökérrendszert oxigénnel.

Nem kevésbé fontos szerepet játszik a savasság szintje – kívánatos, hogy közel álljon a semlegeshez. A savanyú talajokat csont vagy dolomit liszt megtévesztheti. Mielőtt ültetné a palántákat állandó ponton, a talaj gazdagítószerrel gazdagodik, adjunk hozzá szuperfoszfátot vagy komplex ásványi műtrágyákat, fa hamu.

A ásott lyukakban a támogatási tétek telepítve vannak, a növényeket ültetik, a talaj tömítés, meleg vízzel megragadva. Egy nap után a nedves földet kell fonni, vagy zárja be a mulcsréteget. A későbbi ellátás több eseményen fekszik:

 • Rendszeres öntözés (1 óra 5-6 nap alatt);
 • a gyomok (a gyomok a tápanyagok nagy részét veszik);
 • hurok (a talajt oxigénnel kell telíteni);
 • A táplálkozás megszervezése (erős növények nagyon gyorsan kihúzódnak a talajból bevezetett tápanyagokból);
 • Egy bokor képződése 1-2 szárakban vagy 1 szárban, amikor a fő törzset a harmadik vagy a negyedik kefe kialakulása után eltávolítjuk, erős lépéssel helyettesítik.

Ezenkívül az aktív növekedés megérintést igényel.

Paradicsom verlock plus

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom verlock plusÉlesztőParadicsom verlock plusBórsavParadicsom verlock plusJódParadicsom verlock plusHamuParadicsom verlock plusKalcium-selitraParadicsom verlock plusbukkinsavParadicsom verlock plusTejszérumParadicsom verlock plusHidrogén-peroxidParadicsom verlock plusCsirke alomParadicsom verlock plusSzódaParadicsom verlock plusCsalánParadicsom verlock plusMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Verlica Plus erős immunitást, ellenáll a sok hagyományos üzemek polynaya csoport betegségek:

 • Fuzariózis;
 • fitoofluorózis;
 • Clappportiosa;
 • dohányfertőzés (VTM) vírus és így tovább.

Az üvegházhatású feltételek provokálják a kártevők megjelenését – Slugs, egy webes kullancs, tweeted, ezért megelőző feldolgozó inszekticid és fungicidek szükségesek.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom verlock plus

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom verlock plus

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom verlock plusPhytofluoroParadicsom verlock plusPuffadt harmatParadicsom verlock plusCsúcsParadicsom verlock plusClapporiosParadicsom verlock plusSzürke gnilParadicsom verlock plusDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A paradicsom növeli a vitalitást és a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz való alkalmazkodóképességét – a növény képes éles különbségeket hordani a hőmérséklet és a páratartalom terén.

Régiók növekvő

A hibrid az Oroszország legtöbb régiójának üvegházhatású körülményeinek termesztéséhez igazodik. Ezek észak- és északnyugati régiók, központi, központi fekete földterületek, Észak-kaukázusi, Volga-Vyatsky és a középső autonóm kerület.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása