Paradicsom vérsárga

 • Szerzői: Gavrish S.F., MORAV B.BAN BEN., Amcheslavskaya E.BAN BEN., Degovtsova T.BAN BEN., Volotok O.DE.
 • A feltételezések éve: 2015
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat, gyümölcslé
 • Érlelési idő: LATTIVE
 • Az érlelés időzítése, napok: 120-130
 • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz
 • Bush méret: Magas
 • A bokor magassága, lásd: 183-tól

Lásd az összes jellemzőt

A Bloody Mary egy orosz tenyésztők által okozott hibrid paradicsomminőségű, és 2015-ben elismerte. Hogyan értem meg a nevet, ez a fajta ideális a koktél véres Mary előkészítéséhez.

A fajták leírása

Az üzem egy intedermináns magas bokor, amelynek magassága legalább 183 cm-t elér. A levelek nagyok, színük zöld vagy sötétzöld, a virágzat egyszerű.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Éretlen formában a paradicsom világos zöld színű, érett gyümölcsök piros színűek. Elég nagy paradicsom, súlyuk – 260-350 g. Köbös, bordázott formájában. Belül a közepes sűrűségű cellulóz.

Kóstolási jellemzők

A gyümölcsök jó ízű ízűek és gyakran használják a fogyasztást friss formában. Szintén gyakran paradicsom előállításához használt lé, ahonnan a koktél ezután elő.

Hűvös helyen, a gyümölcsök sokáig tárolhatók anélkül, hogy megváltoztatnák az íze jellemzőit, jellemzőt, és a jó közlekedési képességet, így a paradicsom bemutatott fajtái nemcsak a privát helyszínen való növekedéshez, hanem az ipari méretű termesztéshez is alkalmasak kereskedelmi célokra.

Érés és gyümölcsözés

A Vér Mária fajta a késői fajtákra utal. Az első paradicsom elpusztítható az első keresések után 120-130 nappal.

Hozam

Ez egy magas hozamú minőségű, amely képes 10-12 kg / kv-t hozni. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palánták vetőmagjai április elején készültek. Készítsen szubsztrátot a vetés előtt. Elkészíthető, keverve a gyep-talajt, a humuszt és a mosott folyó homokot a 2: 2: 1 arányban. Vásárolhat egy kész készítményt a boltban. Az ültetési és ápolási folyamat a következő.

 1. Húzza meg az előkészített talajt a tartályba és kissé kompakt. Megszórjuk meleg vízzel a permetből.
 2. A magokat 1,5 cm-rel és újra permetezzen vízzel.
 3. Fedje le a filmtartályt, és hagyja sötét helyen.
 4. Távolítsa el a filmet, amint az első hajtások feldolgozásra kerülnek, és helyezze a tartályt egy könnyű helyre.
 5. Vízeledelek szükség esetén és összetett műtrágyákkal táplálkoznak.
 6. Amikor két levél jelenik meg, merüljön el a palántákat, és tartsa gondosan.
 7. Egy héttel a transzplantáció előtt az ország területén, kezdje keményedni a növényeket, azaz a friss levegőn, növelve az utat az utcán minden nap.
 8. A rechazle palántákat május elején vagy későn június elején állítják elő.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

1 négyzetméterenként. M van 6-8 növény, vagyis az esetek közötti távolságnak 30-40 cm-re kell lennie. Magas betakarítás és tömeges érés esetén ajánlott távolság – 50 cm.

Növekvő és gondoskodás

Bloody Mary minőségű termesztik film üvegházak, de egyes régiókban hagyjuk művelni paradicsom nyílt terepen, de ne feledje, hogy ebben az esetben a gyümölcsöket lesz sokkal kisebb méretűek, és a termés kisebb lesz, bár ez nem befolyásolja az ízét.

A fő gondozás az öntözés kultúrájában rejlik. Öntözze a talajt meleg öntözővízzel este, mint a talajrácsok. Az öntözés mennyiségének csökkentése, a bokrok körüli talajtakaró rétege – ez segít megőrizni a nedvességet a talajban. Takarmány paradicsom kétszer – virágzás előtt és a paradicsom érése előtt.

Továbbá a növénynek szüneteltetnie kell, és a támogatáshoz kötődik. A leghatékonyabb képződési mód 2 szára van.

Vélemény

A fogyasztók nagy része dicsérik a megjelenést és a gyümölcsök fényes ízét. Az ínyencek szerint a paradicsom bőre sóval és borssal telített, ami emlékeztet a híres koktélra. A friss zöldségek szelíd aromája van. Sares nagymértékben értékeli a gondoskodás és a magas betakarítási fokozat véres maráriumában.

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

ÉlesztőBórsavJódHamuKalcium-selitrabukkinsavTejszérumHidrogén-peroxidCsirke alomSzódaCsalánMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

PhytofluoroPuffadt harmatCsúcsClapporiosSzürke gnilDohánymozaik vírus

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: