Paradicsom Wola fülei

  • Szerzői: Kotelnikova M.DE., Kondakov S.N., Agrofirma “Altai magvak”
  • A feltételezések éve: 2010
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: Determinánsok
  • Célja: Friss használat
  • Érlelési idő: Földközi-tenger
  • Az érlelés időzítése, napok: 110-115
  • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
  • Eladhatóság: Magas
  • Levelek: Zöld, közepes méretű

Lásd az összes jellemzőt

Annak érdekében, hogy diverzifikálják a paradicsom gyűjteményét a kertben, érdemes figyelmet fordítani az evező meghatározó fokozatára, bár már ismeri sok decsány. Gyümölcsei magas piacképességű felhasználással friss, gyümölcslevek, szószok, téli saláták előállítása, például előadás. A növényt nyílt talajban, filmben és polikarbonát üvegházakban termesztik.

Az eltávolítás története

A fokozat eredete az agrofirmok “altai magvak” kiválasztása. DE. Kotelnikova és S. N. Kondakov. A paradicsom engedélyezése 2010-ben.

A fajták leírása

A meghatározó fokozatnak nincs véges növekedési pontja, amely arra kényszeríti a kertészeket, hogy egy darabot vegyenek részt. Az üvegházhatású körülmények között magas növények elérik a 300 cm-t vagy többet, így a támogatásban vagy a chopleren termesztik őket. Az erőteljes közepes uralkodó bokrok meglehetősen gyenge hígítású hajtásokkal rendelkeznek, így hetente zavaros. Az a tény, hogy a szárak lombozat borítása nem túl vastag, jó szerencsének tekinthető – a paradicsom jól szellőztethető, a fitoophulák megjelenésének kockázata minimálisra csökken. A sárga virágok egyszerű virágzatban vannak összeállítva, 4-6 gyümölcsökkel ellátott ecsettel, erősen tartva erős gyümölcsökkel.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A világos zöld színben festett hengeres lailourbed gyümölcsök, de az érés színpadán a világos karmin-vörös szín megszerzése. A gyümölcsök súlya a körülményektől függően változik – 106-600-700 g.

Kóstolási jellemzők

A közepes sűrűségű húsos pép nagyszámú vetőmag-kamrával telített édes ízű, kellemes jellegzetes aromával. A sűrű héj védi a gyümölcsöket a repedésből, és elősegíti a hosszú távú szállításokat. A leállított barna barna paradicsom általában sikeres érlelést jelent.

Érés és gyümölcsözés

A kultúra a gyümölcsérés jellegzetes nyújthatóságával rendelkezik. A közepes paradicsom hosszú ideig termesztést ad egy termést – 110-115 naptól kezdve és szeptember végén.

Hozam

A hozam mutatói nagymértékben függenek az üzemhez fűződő feltételektől, átlagosan 6,3 kg / négyzet. A mérő azonban az ideális agrotechnológia hozzájárul a termés jelentős növekedéséhez.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

A palántákon lévő magokat márciusban ültetik, és a földön – 60-65 nap után, a fázisban, legalább egy virágkefe és 6-7 levelek.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom Wola fülei

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom Wola fülei

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom Wola fülei

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Annak érdekében, hogy a bokrok szabadon növekedjenek, az optimális szellőztetéshez és akadálytalan légtérhez, a gyökerek nem több, mint három darab / m2.

Növekvő és gondoskodás

A paradicsomot egy klasszikus termesztik. A vetőmagokat márciusban vetik, két hónappal később, a felnőtt palántákat egy üvegházban vagy szabadtéri földön állandó helyen átültetik. A telek jól világít, a talaj termékeny, lélegző, semleges savassággal. A nyitott talaj csak a déli régiók számára ajánlott, a többi területen üvegházakra van szükség, különben a munkaerőköltségek nem indokoltak, és a termés minimális lesz. A szerves és ásványi műtrágyákkal dúsított talajt a savas talajok csontviddel vagy dolomit-liszt doxidálják, adjunk hozzá egy evőkanál fából készült hamvát.

Ha a talajnak szüksége van, akkor adjon hozzá folyót, rizs vagy hajdina héj. Ezenkívül Luzga a talajt laza és lélegzővé teszi, gazdagítja ásványiáit, vonzza az esőfenyő férget. További ellátás a bokor képződése 1-2 szálak, öntözés, lazítás, gyomirtás, etetés, megelőző permetezés a betegségek és kártevők ellen. Korlátlan növekedési erők, hogy megállítsák a megállást, vagyis csípje meg a növekedési pontot. Az üvegházak növekedése rendszeres szellőzést igényel a forró időszakokra, a páratartalom állandó felügyeletére. Ogorodstan, főleg az elején, meg kell emlékezni – a megnövekedett páratartalom provokálja a megjelenése phytoofluorosis, vertex rothadás, valamint a meztelen csigák. Emellett egy zárt üvegházhatású tér a WhiteFlink paradicsoma,. Egy másik Zamarsky Beach Parenic – Colorado. Ha a megjelenés kezdetén csak a burgonyapáihoz táplálták, akkor sikeresen elsajátították a paprika, a padlizsánok, a paradicsom.

Paradicsom Wola fülei

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom Wola füleiÉlesztőParadicsom Wola füleiBórsavParadicsom Wola füleiJódParadicsom Wola füleiHamuParadicsom Wola füleiKalcium-selitraParadicsom Wola füleibukkinsavParadicsom Wola füleiTejszérumParadicsom Wola füleiHidrogén-peroxidParadicsom Wola füleiCsirke alomParadicsom Wola füleiSzódaParadicsom Wola füleiCsalánParadicsom Wola füleiMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A tenyésztők gondozásához a csodálatos fajta szinte nem a betegség és a kártevők hatálya alá tartozik, de a rovarirtók és a fungicidek megelőzése minden bizonnyal segít elkerülni a phytoofluorosist, a vírus dohányfertőzését (VTM), valamint törzsek, slugs, fehér dudorok.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom Wola fülei

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom Wola fülei

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom Wola füleiPhytofluoroParadicsom Wola füleiPuffadt harmatParadicsom Wola füleiCsúcsParadicsom Wola füleiClapporiosParadicsom Wola füleiSzürke gnilParadicsom Wola füleiDohánymozaik vírus

Ellenállás a kedvezőtlen időjárási viszonyokhoz

A hullámok a fülek tökéletesen tolerálják a hűtést.

Régiók növekvő

A paradicsomot a különböző klimatikus övekkel rendelkező hatalmas ország minden területén termesztették. Észak, Észak-Nyugat-és Közép-District, Volga-Vyatka kerület, Central Command és észak-kaukázusi szövetségi körzet, Mersatnevian, Nizhnevolzhsky, Ural, nyugat-szibériai, kelet-szibériai, a távol-keleti régió.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása