Paradicsom zimarevsky óriás

  • Szerzői: Szibériai kiválasztás
  • Kategória: Rendezés
  • A növekedés típusa: SEVENTENERMINANT
  • Érlelési idő: Közepes
  • Az érlelés időzítése, napok: 105-110
  • Növekvő feltételek: A film üvegházakhoz, zárt talajhoz, üvegházakhoz
  • Bush méret: Magas
  • A bokor magassága, lásd: legfeljebb 200
  • Az érett gyümölcs színe: Málna
  • Formában: Plane-Core

Lásd az összes jellemzőt

Szibériai fajta paradicsom Zimarevsky óriás megkülönbözteti a fő klaszterek, következetesen megtartja hozamát, függetlenül az időjárástól. Ez a fajta nagy kereslet a gilderek között.

A fajták leírása

A paradicsom zimarevsky óriás magassága körülbelül két méter. A leszállási periódustól függően a bokrok legfeljebb 5 kefét alkotnak nagy zöldségekkel. A nyílt talajban és üvegházhatású struktúrákban növelheti ezt a fajtát.

Emlékeztetni kell arra, hogy ezt a fajtát meglehetősen rövid tárolási idő, rossz szállítási idő jellemzi. A fajta magas ellenállóképességgel büszkélkedhet alacsony hőmérsékleten, meglehetősen rövid nyári szezonban növekszik a területeken.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A fajok érett gyümölcsei telített és világos málna színekkel rendelkeznek. Mindegyikük nagy méretben különbözik, egy paradicsom tömege 300-400 gramm.

Érett zöldségek síkmagos formája. Egy kefében 5-6 gyümölcs van. Sima bőrük van.

Kóstolási jellemzők

Ez a fajta paradicsom kiváló ízű. Érett paradicsom is felhasználható természetben. Szintén gyakran használják a gyümölcslevek, mártások, saláták főzésére.

Érés és gyümölcsözés

A Zimarevsky óriás rendezése közepes-szürke fajra utal. Az időmegálló kb. 105-110 napon belül történik a nyílt talaj tervezése után. A betakarítási időzítés július-augusztusban történik.

Hozam

Ez a típus lehetővé teszi, hogy nagy betakarítást kapjon. 1 négyzetméter a területe, nagyon is lehetséges, hogy összegyűjtse körülbelül 10-15 kilogramm friss gyümölcs.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Vetőmag-palántákat javasolnak március közepén. A nyílt talajra nézve május közepén készül, és jobban csinálja egy speciális film menedéket. Ha júniusban transzplantált, akkor az ilyen védelem nem lesz szükség.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom zimarevsky óriás

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom zimarevsky óriás

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom zimarevsky óriás

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A palántákon való vetés különböző tartályokban történik. Különleges tartályokat vásárolhat erre. Meg kell előkészíteni a Föld előkészítését, a táplálkozási adagolókkal keverjük össze, hogy végül homogén tömeges volt. A kapott keveréket meg kell nedvesíteni, enyhén nyersnek kell maradnia. A vetőmag csírázásához a levegő hőmérsékletének körülbelül 23-25 ​​fokos hőnek kell lennie.

Amikor az első hajtások kialakulnak, a fiatal növényzetű tartályok a legjobban speciális phytolampa alatt vannak elhelyezve. Ha három levél van kialakítva, akkor átvihet egy állandó helyre.

A nyílt talajtervezés során az 1 négyzetméteres területnek 3 üzemnek kell lennie. Különleges adagolók adnak hozzá az összes ülőhídhoz, használhat már olyan kész, átfogó műtrágyákat, amelyek minden fontos fontos anyagot tartalmaznak.

Közvetlenül a leszállás után a fiatal növények körüli földet gondosan hidratálni kell. A növényeknek is meg kell kötniük a támogatást.

Növekvő és gondoskodás

Ez a fajta rendszeres öntözésre és táplálásra lesz szükség. Fontos az ásványi komplexum műtrágyák használata. A bokrok növekedésének felgyorsítása, a magok csírázásának folyamata, akkor speciális növekedési stimulánsokat is alkalmazhat.

Ezeknek a paradicsomnak megelőző gondos kezelésre van szükség. Különböző népi jogorvoslatokat használhat otthon. És gyakran erre, a kész kábítószereket vásárolják meg. A leggyakrabban a feldolgozást permetező növények végzik.

Különös figyelmet kell fordítani a bokor kialakulására. Ez az eljárás magában foglalja a magas szintű hozamot is. Ebben az esetben minden gyenge és sérült hajtást el kell távolítani, csak erős és egészséges részek maradnak. Érdemes megjegyezni, hogy a Zimarevsky óriás fajta elég magas ellenállást nyújt a kedvezőtlen időjárási körülményeknek.

Paradicsom zimarevsky óriás

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom zimarevsky óriásÉlesztőParadicsom zimarevsky óriásBórsavParadicsom zimarevsky óriásJódParadicsom zimarevsky óriásHamuParadicsom zimarevsky óriásKalcium-selitraParadicsom zimarevsky óriásbukkinsavParadicsom zimarevsky óriásTejszérumParadicsom zimarevsky óriásHidrogén-peroxidParadicsom zimarevsky óriásCsirke alomParadicsom zimarevsky óriásSzódaParadicsom zimarevsky óriásCsalánParadicsom zimarevsky óriásMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Ez a kultúra közepes immunitással rendelkezik a betegségre. Gyakran szenved a fuzariózis, a fitoofluorózis. A megjelenés elkerülése érdekében javasoljuk, hogy profilaktikus kezeléseket végezzen fungicidekkel, és teljesítse őket a tavaszi szezonban. Néha erre számos rovarölőszert használnak.

Különböző káros rovarok jelennek meg a bokrokon, beleértve a fehérfehéreket, a pawless kullancsokat, a tru-t. Szükséges, hogy rendszeresen óvatosan vizsgálja meg az ilyen szervezetek valamennyi növényét. Amikor észlelik őket, akkor egy kémiai előkészítéssel azonnal feldolgozni kell az összes rovar pontos elpusztítását.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom zimarevsky óriás

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom zimarevsky óriás

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom zimarevsky óriásPhytofluoroParadicsom zimarevsky óriásPuffadt harmatParadicsom zimarevsky óriásCsúcsParadicsom zimarevsky óriásClapporiosParadicsom zimarevsky óriásSzürke gnilParadicsom zimarevsky óriásDohánymozaik vírus

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása