Paradicsom zlaostar

 • Szerzői: Alsó álmok. ÉS.
 • A feltételezések éve: 2020
 • Kategória: Hibrid
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-95
 • Növekvő feltételek: Nyitott talajra, filmgyógyházakra, üvegházakra
 • Szállítási képesség: Jó
 • A bokor magassága, lásd: 180-220

Lásd az összes jellemzőt

Paradicsom zlatorayr – ilyen “régi orosz” név nem lehet félrevezető. Ez a legújabb orosz válogatás egyik paradicsoma. És ezért komoly figyelmet kell fordítania.

Az eltávolítás története

A növény alkotója a fókuszi álmodozó híres tenyésztője. A fogyasztói célú termesztés hivatalos engedélyét 2020-ban adják meg. Ezt szem előtt kell tartani, hogy hibrid fajta. Ismeretes, hogy az agrofirm “partner” kiválasztási erőforrásait a paradicsom megszerzésére használták.

A fajták leírása

Intemimenzional hibridek, beleértve a zilatátorokat is, mint sok kertész. A nyílt talajra és a film üvegházakra ajánlott növény. De a hagyományos üvegházakban problémamentesen felmerülhet. Leggyakrabban az összeszerelt növények azonnal, a friss állapotban. A bokrok 1,8-2,2 m-re nőhetnek. A lombozat közepes hosszúságú. A tipikus egyszerű zöld színének.

A gyümölcs fő tulajdonságai

Az éretlen magzat színének színe zöld és érett – narancssárga. A bordás nem fejeződik ki. Minden egyes magzatméret 40-50 gramm.

Kóstolási jellemzők

Paradicsom zilatorok dicsérik egy nagyon kellemes édességet. Nagyon jól van kifejezve. Szerelje fel a pép sűrűségét és rugalmasságát. A magzati bőr elég rugalmas.

Érés és gyümölcsözés

A paradicsom Zlatostar a korai kerti növények közé tartozik. A zöld csírák lakossága és a betakarítás felkészültsége átlagosan 90-95 napon belül fut. A bogyókat júliusban és augusztusban lőhetsz. Azonban a meteorológiai feltételek számos helyzetben módosítják ezt az általánosan elfogadott ütemtervet.

Hozam

A bogyók száma nagyon lenyűgöző. Elérheti az 1 m2-es 15 kg-ot. De ezt az eredményt csak a megfelelő mezőgazdasági mérnöki és kompetens választékkal kapják meg. A szállítás összeszerelt gyümölcsei nem sok munkaerő.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Készítsen konténereket, földterületeket és magokat a leszálláshoz. Ha a palánták általában ezt követően alakulnak ki, akkor a transzplantációs idő a nyílt területekre kerül. Szükséges azonban, hogy nem olyan sok formális feltételeket kell vezetni, ugyanakkor mennyire a növények valódi készsége.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Paradicsom zlaostar

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Paradicsom zlaostar

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Paradicsom zlaostar

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

Az 1 “négyzet” 3 vagy 4 növény. A sűrűség opciók közötti választás, mint mindig, a személyes kertészeti prioritások határozzák meg. A kútok ajánlott helye az 500×500 mm-es szabály szerint. Paradicsomot alkotnak 1 vagy 2 szárban.

Növekvő és gondoskodás

Szisztematikus képződés nélkül lehetetlen. A fajta ifjúságának köszönhetően a termesztési más ajánlásai gyengén dolgoztak. Az előkészítés színpadán a palántáknak segíteniük kell a gyökerek fejlődését, de ugyanakkor megszünteti a korai virágzást. A puzingot úgy végezzük, ahogy nőnek. Télen kiemelésre van szükség, és a kisavasás előtt a nyitott földön – keményedés. A földi ágyak jelenlegi ellátása megegyezik a többi korai, teljes termő hibridekkel kapcsolatban.

Paradicsom zlaostar

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Paradicsom zlaostarÉlesztőParadicsom zlaostarBórsavParadicsom zlaostarJódParadicsom zlaostarHamuParadicsom zlaostarKalcium-selitraParadicsom zlaostarbukkinsavParadicsom zlaostarTejszérumParadicsom zlaostarHidrogén-peroxidParadicsom zlaostarCsirke alomParadicsom zlaostarSzódaParadicsom zlaostarCsalánParadicsom zlaostarMolyhos ökörfarkkóró

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

A fajta sikeresen túlélheti az ütközést:

 • fusarious wilting;

 • dohánymozaik;

 • Clapporiosis;

 • Verticillezza.

A gyümölcs repedése szintén nem nagyon jellemző egy ilyen kultúra számára. De ez nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagyhatja a védő kezelések szükségességét. Mivel az e fajta védelmi ajánlásai még nincsenek kialakítva, az alkalmazott készítmények utasításai által vezérelhető.

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Paradicsom zlaostar

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Paradicsom zlaostar

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Paradicsom zlaostarPhytofluoroParadicsom zlaostarPuffadt harmatParadicsom zlaostarCsúcsParadicsom zlaostarClapporiosParadicsom zlaostarSzürke gnilParadicsom zlaostarDohánymozaik vírus

Régiók növekvő

Zlatastor egyformán tetszik a gazdáknak az Észak-Oroszország, Moszkva régió és az Észak-Kaukázusban. Ezt javasolhatja a Leningrad, a Tver Régiók, valamint Karelia támogatásai. Kiváló eredmények Ez a kultúra képes adni a Volga és az Ural Régiókban. Nyugati és Kelet-Szibéria területén az eredmény kicsit rosszabb lesz, de a fajta megérdemli a figyelmet. Érdemes hangsúlyozni a Távol-Kelet és Chernozem számára.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása